Timur beyde ilk üç tüp bebeğimi denedim
Ozaman merkezleri atakulenin yanındaydı
Gürgan klinik
Ve amh 1.2 yani bildiyin yumurta sayısı stimulasyonda 6-8 çıkıyordu
Bence hiç boşu boşuna paralarını dökme bu düşük amh ile

Benimde ikinci tup bebekde amh 2.5 idi ve cika cika bir yumurta cikti ve oda tutmadi zaten...

Hz Mevlâna derki: Kaderimi ben seçmedim. Rabbim ikram etti Elhamdülillah Iyiyim desem yalan olur Kötüyüm desem inancıma dokunur Eniyisi şükre vurayım dilimi, belki ozaman kalbim kurtulur Duamız belli, duyan belli Gerisi takdir-i ilahi rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah.

Merhaba öncelikle çok üzüldüm inşaallah yeni yilda bEbeginize kavuşursunuz

Buarada shemsim in dediği yer nere

Ve donasyon maliyetleri ne kadar genelde kliniklerin

Ben 5000 euro duydum uçak ve konaklama dahil

Canim sen de mi yarin gidiceksin doktora? Normalde beni cumartesine cagirdilar fakat az kanama oldugu bugun yarn gidcem

Merhaba

BEn tup bebekten once timur beyin gelistirdigi baska bir tedaviden bahsettim aslinda.

Erken menopozdakiler için önce bir operasyon yapıp yumurtaları iyileştirmesi mümkün olabiliyormuş

Siz başka klinik ya da doktor denediniz mi peki daha sonra

Kizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?

Genelde konaklama ve hava alanı ulaşımını sağlıyorlar uçak biletine karışmıyorlar.
canım 5 bin yuro ne demek 32 bine filan geliyor naküde tedavi dahil 14 bin konaklamada çok uygn birde ilaçlar da var o beş binlik olan ialçları kullanıp yumurta zamnı gidiyorun onlarda 4 5 bin olursa 35 40 geliyor bence baku çok daha kulanışlı

çok sevindim kızzz darısı bize inşallah

Canım öncelikle gözün aydın Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şahsen ikizlerde ben öyle bir olay yaşamadım.

Selamlar öncelikle hayırlı olsun beni de dün çağırdılar keseye bakalım diye aslında bugündü biz de gördük keseleri bizim de iki tane benim de biri diğerinden biraz daha küçük ama yarı yarıya değil resmini de çekti hatta doktor ikisini ayrı ayrı. 16 sına da kalp atışı için gün verdi. Kardeşimin ikizlerinin her ultrasonuna girmiştim onlar da da hep biri küçük tü. Şimdi 3 yaşındalar hala biri daha küçük o yüzden korkma bence de. Doktor kalabilir derken her ikisi de devam eder anlamında dedi değil mi

Hayırlı olsun canım seninde. İkiz bekleyen arkadaşlarım ne olur kendinize çok dikkat edin çoğul gebelik her zaman riskli hep ona göre temkinli olun. Bırakın ev pis kalsın bırakın çamaşırlar ütüsüz kalsın, elinizi bile sürmeyin hiç bir şeye
Bir de lütfen doktorunuzu biraz siz yönlendirin ben geriye dönüp bakınca doktoru çok hatalı buluyorum. 6 aylık olmuştum kontrollere ayda bir çağırıyordu ki benim baştan beri kanamalı riskliydi. Ona rağmen 5. Ayda seyahate bile çıkabilirsin gez dolaş demişti
Şimdi doktor değiştirdim 7 haftalık olmasına rağmen 3 haftadadır her hafta kontrole çağırdı bundan sonra da iki haftada bir kontrol dedi. Doktorum Prof perinagolog. raporluyum hep evde yatıyorum. 3 defa az az kanama geldi. İlk erken doğum olduğu için bunda da risk yüksek oluyormuş. Bu defa daha bilinçliyim inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. En azından kötü birşey olursalar geriye dönüp baktığımda hiç birşeyin pişmanlığını yaşamak istemiyorum. Onun için size naçizane tavsiyem kendi kendinizin doktoru olun en ufak önemsiz görünen detayı bile atlamayın. Ve doktorunuzdan kontrollerinizi sık yapmasını isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…