Timur beyde ilk üç tüp bebeğimi denedimmerhabalar
36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum
hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor
2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.
tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.
senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.
amh 0.08
fsh en düşük 39 çıkıyor
Benimde ikinci tup bebekde amh 2.5 idi ve cika cika bir yumurta cikti ve oda tutmadi zaten...Timur beyde ilk üç tüp bebeğimi denedim
Ozaman merkezleri atakulenin yanındaydı
Gürgan klinik
Ve amh 1.2 yani bildiyin yumurta sayısı stimulasyonda 6-8 çıkıyordu
Bence hiç boşu boşuna paralarını dökme bu düşük amh ile
Anladım ben de ya fiyat ya da uygulama acısından farklılıklar var diye düşünmustumUkrayna, Cek ispanya vs birini dusunuyorum dedim diye iclerinden fikir belirtti Zaza . Farkli bir uygulama oldugu icin degil yani...
Merhaba öncelikle çok üzüldüm inşaallah yeni yilda bEbeginize kavuşursunuzMerhaba öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim ve üzüntümü bilmeni isterim. Ben ikincide Kıbrısta pozitifi aldım ama hala korkuarım devam ediyor yarın keseyi görünce rahatlayacağım sanırım. Shemsim in dediği yeri deneyebilirsin belki anlatıldığı kadarı ile daha ilgililer sanki sen nerede yaptırmıştın
Canim sen de mi yarin gidiceksin doktora? Normalde beni cumartesine cagirdilar fakat az kanama oldugu bugun yarn gidcemMerhaba öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim ve üzüntümü bilmeni isterim. Ben ikincide Kıbrısta pozitifi aldım ama hala korkuarım devam ediyor yarın keseyi görünce rahatlayacağım sanırım. Shemsim in dediği yeri deneyebilirsin belki anlatıldığı kadarı ile daha ilgililer sanki sen nerede yaptırmıştın
Genelde konaklama ve hava alanı ulaşımını sağlıyorlar uçak biletine karışmıyorlar.Ben 5000 euro duydum uçak ve konaklama dahil
Genelde konaklama ve hava alanı ulaşımını sağlıyorlar uçak biletine karışmıyorlar.
Timur beyde ilk üç tüp bebeğimi denedim
Gürgan klinik
Siz başka klinik ya da doktor denediniz mi peki daha sonraTimur beyde ilk üç tüp bebeğimi denedim
Gürgan klinik
evet çnkü doktor kontrolünde oluyorsun ilaçlarını tektek onlar uyguluyorBakÜye giden arkadaşlar orada 15 gün kalmak mi gerekiyor?
canım 5 bin yuro ne demek 32 bine filan geliyor naküde tedavi dahil 14 bin konaklamada çok uygn birde ilaçlar da var o beş binlik olan ialçları kullanıp yumurta zamnı gidiyorun onlarda 4 5 bin olursa 35 40 geliyor bence baku çok daha kulanışlıGenelde konaklama ve hava alanı ulaşımını sağlıyorlar uçak biletine karışmıyorlar.
Aslinda 5-6 gunde kalinabilir tedavi turkiyede baslarsaevet çnkü doktor kontrolünde oluyorsun ilaçlarını tektek onlar uyguluyor
çok sevindim kızzz darısı bize inşallahKizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Canım öncelikle gözün aydın Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şahsen ikizlerde ben öyle bir olay yaşamadım.Kizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Selamlar öncelikle hayırlı olsun beni de dün çağırdılar keseye bakalım diye aslında bugündü biz de gördük keseleri bizim de iki tane benim de biri diğerinden biraz daha küçük ama yarı yarıya değil resmini de çekti hatta doktor ikisini ayrı ayrı. 16 sına da kalp atışı için gün verdi. Kardeşimin ikizlerinin her ultrasonuna girmiştim onlar da da hep biri küçük tü. Şimdi 3 yaşındalar hala biri daha küçük o yüzden korkma bence de. Doktor kalabilir derken her ikisi de devam eder anlamında dedi değil miKizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Hayirli olsun canimSelam arkadaşlar shemsim e yazarken paylaştım ama ayrıca da yazmak istedim. Biz de dün doktora gittik ve keselerimizi gördük iki tane görünüyor inşallah sağlıkla tamamına erdirsin herkese nasip etsin inşallah sevgiler...
Hayırlı olsun canım seninde. İkiz bekleyen arkadaşlarım ne olur kendinize çok dikkat edin çoğul gebelik her zaman riskli hep ona göre temkinli olun. Bırakın ev pis kalsın bırakın çamaşırlar ütüsüz kalsın, elinizi bile sürmeyin hiç bir şeyeSelam arkadaşlar shemsim e yazarken paylaştım ama ayrıca da yazmak istedim. Biz de dün doktora gittik ve keselerimizi gördük iki tane görünüyor inşallah sağlıkla tamamına erdirsin herkese nasip etsin inşallah sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?