Bazen gercekten anlamiyorumm bu dr lari yaa !!
Işını yapan iyi doktorlarda var fakat bana hiç denk gelmedi inan bulamadım bazen diyorumki bendemi sorun var acaba beni kontrol eden sorunumu anlatacağım birtane doktora denk gelemedim milyonda bir denk gelir ya insana onlarda bana denk geldi

Canım ben histereoskopiyi Medipol megada Lebriz hanıma oldum çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben kendisine de donasyon yaptıracağımı söylemiştim gayet makul karşıladı zaten çok tatlı bir kadın operasyon da çok başarılı geçti sonrasında ne ağrım sızım ne de kanamam bir şeyim oldu ve açıkçası tutunmaya çok etkisi olduğunu da düşünüyorum özellikle çizik attırmanın

Süper o zaman canim korkmama gerek yok yani demi normal muane olur gibi olunuyor cok saol canim ya ustumden koca bir yuk kalktı insallah hayirlisi olur.

Çok haklısın canım bende doktordan çok çekmiştim güzel yazmışsın iyi doktor iyi gebelik demek. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun

Gurcistanda fiyatlar nasil bavim

Arya ve secey arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle ben de çarşamba Ukrayna’da klinikle görüşmeye gittim tercüman ayarlıyorlar iletişim problemi yaşanmıyor, ilaç, yeme içme,konaklama onlara ait o yüzden kıbrısa göre daha uygun kıbrısta iki olumsuzum var. İzlenimim işlerini titizlikle yapmaya çalıştıkları bu yolda ilerleyeceğim ikili paket düşünüyoruz gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar.

Daha öncede yazdım gürcistanda 3 deneyim hepside negatif fiatlara gelince 5000 bin dolar verdik ilk dondurmak için 1.500 dolar 2 ci transfere 1.500 dolar 3 cü yeni donör tekrar 5000 dolar sadece tek farkı donör sadece size kullanılıyor dendi benim denediğim yer atlas klinik

Bende gitmeyi planlıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…