Bazen gercekten anlamiyorumm bu dr lari yaa !!Bende son negativde iki hafta adet gördüm
Sen o salak doktora deki dondurulmuş embriyolarım var transfer öncesi kontrol ediyorum
Işını yapan iyi doktorlarda var fakat bana hiç denk gelmedi inan bulamadım bazen diyorumki bendemi sorun var acaba beni kontrol eden sorunumu anlatacağım birtane doktora denk gelemedim milyonda bir denk gelir ya insana onlarda bana denk geldiBazen gercekten anlamiyorumm bu dr lari yaa !!
Canım ben histereoskopiyi Medipol megada Lebriz hanıma oldum çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben kendisine de donasyon yaptıracağımı söylemiştim gayet makul karşıladı zaten çok tatlı bir kadın operasyon da çok başarılı geçti sonrasında ne ağrım sızım ne de kanamam bir şeyim oldu ve açıkçası tutunmaya çok etkisi olduğunu da düşünüyorum özellikle çizik attırmanınIşını yapan iyi doktorlarda var fakat bana hiç denk gelmedi inan bulamadım bazen diyorumki bendemi sorun var acaba beni kontrol eden sorunumu anlatacağım birtane doktora denk gelemedim milyonda bir denk gelir ya insana onlarda bana denk geldi
Süper o zaman canim korkmama gerek yok yani demi normal muane olur gibi olunuyor cok saol canim ya ustumden koca bir yuk kalktı insallah hayirlisi olur.Canım ben histereoskopiyi Medipol megada Lebriz hanıma oldum çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben kendisine de donasyon yaptıracağımı söylemiştim gayet makul karşıladı zaten çok tatlı bir kadın operasyon da çok başarılı geçti sonrasında ne ağrım sızım ne de kanamam bir şeyim oldu ve açıkçası tutunmaya çok etkisi olduğunu da düşünüyorum özellikle çizik attırmanın
Çok haklısın canım bende doktordan çok çekmiştim güzel yazmışsın iyi doktor iyi gebelik demek. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunHayırlı olsun canım seninde. İkiz bekleyen arkadaşlarım ne olur kendinize çok dikkat edin çoğul gebelik her zaman riskli hep ona göre temkinli olun. Bırakın ev pis kalsın bırakın çamaşırlar ütüsüz kalsın, elinizi bile sürmeyin hiç bir şeye
Bir de lütfen doktorunuzu biraz siz yönlendirin ben geriye dönüp bakınca doktoru çok hatalı buluyorum. 6 aylık olmuştum kontrollere ayda bir çağırıyordu ki benim baştan beri kanamalı riskliydi. Ona rağmen 5. Ayda seyahate bile çıkabilirsin gez dolaş demişti
Şimdi doktor değiştirdim 7 haftalık olmasına rağmen 3 haftadadır her hafta kontrole çağırdı bundan sonra da iki haftada bir kontrol dedi. Doktorum Prof perinagolog. raporluyum hep evde yatıyorum. 3 defa az az kanama geldi. İlk erken doğum olduğu için bunda da risk yüksek oluyormuş. Bu defa daha bilinçliyim inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. En azından kötü birşey olursalar geriye dönüp baktığımda hiç birşeyin pişmanlığını yaşamak istemiyorum. Onun için size naçizane tavsiyem kendi kendinizin doktoru olun en ufak önemsiz görünen detayı bile atlamayın. Ve doktorunuzdan kontrollerinizi sık yapmasını isteyin.
Ama ozaman birde burada 4 5 bin harcican birde ya sikinti olirda yumrtan burada catlarsa ve bi sikinti cikarsa nr olcakAslinda 5-6 gunde kalinabilir tedavi turkiyede baslarsa
Amin canim benim ınsallah hayırlısı olur.Çok haklısın canım bende doktordan çok çekmiştim güzel yazmışsın iyi doktor iyi gebelik demek. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun
Normal tup bebek denemesi icin haklisin, ben donasyon icin soylemistimAma ozaman birde burada 4 5 bin harcican birde ya sikinti olirda yumrtan burada catlarsa ve bi sikinti cikarsa nr olcak
Ha yumurta donasyonu yapacan sen anladim dogru 4 5 gun yeterli onun fiyati ne kadar verildiNormal tup bebek denemesi icin haklisin, ben donasyon icin soylemistim
Gurcistanda fiyatlar nasil bavimCok uzuldum canim hayirlisi , acikcasi bem birazda milliyetci dusunuyorum, ukrayna vs hic aklimin ucundan gecmedi , kendi memleketim gibi gordugum gurcistan ve baku dururken, ana iste hep daha iyi olsunu araken bazi detaylar kaciyor gozden , rabbim sizinde yuzunuzu guldursun ins
€2500Ha yumurta donasyonu yapacan sen anladim dogru 4 5 gun yeterli onun fiyati ne kadar verildi
Bilmiyorum ki hic ne kadar? Baku ye yakin sanirimGurcistanda fiyatlar nasil bavim
Yok canım muayene gibi değil. Ben genel anestezi ile oldum ama korkmana gerek yokSüper o zaman canim korkmama gerek yok yani demi normal muane olur gibi olunuyor cok saol canim ya ustumden koca bir yuk kalktı insallah hayirlisi olur.
Tamam ozaman bende anestezi isteyebilirim doktordan canim biraz detaylı bakılıyor herhalde cizik de attiricam rahmime çünkü ben.Yok canım muayene gibi değil. Ben genel anestezi ile oldum ama korkmana gerek yok
Evet evet detaylıca bakılıyor, rahimde polip vs ne varsa temizleniyor ve tutunmayı artırmak için çizik atılıyorTamam ozaman bende anestezi isteyebilirim doktordan canim biraz detaylı bakılıyor herhalde cizik de attiricam rahmime çünkü ben.
Arya ve secey arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle ben de çarşamba Ukrayna’da klinikle görüşmeye gittim tercüman ayarlıyorlar iletişim problemi yaşanmıyor, ilaç, yeme içme,konaklama onlara ait o yüzden kıbrısa göre daha uygun kıbrısta iki olumsuzum var. İzlenimim işlerini titizlikle yapmaya çalıştıkları bu yolda ilerleyeceğim ikili paket düşünüyoruz gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar.Merhabalar pozitif sonuç alanları tebrik ederim, ne mutlu, dilerim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ukrayna hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tercüman ayarlıyorlar. Ukrayna Kiev biotexcom adlı merkezde yumurta donasyonu yaptırdım, 11 yumurtadan 5 embriyo oluştu, 4ü 5.güne gitti ve iyi kaliteydi hepsini transfer ettiler. Dr ikiz ya da üçüz bekliyoruz dedi. Üçüz olursa redüksiyon önerdi. Gebelik oluştu ancak boş kese idi. İlaç ile düşük yaptım. Yas sürecine girdim, kafamı toplamaya çalışıyorum yeniden denemek için. Her merkezde gebe kalma oranı %60 üzeri. Ancak canlı Doğum oranı %50. Bu biraz da şans meselesi, nasip olacaksa 65 yaşında ikiz doğurabiliyorsun. Niçin Ukrayna’yı seçtim. Açıkçası eğitimli ve güzel donörleri için ve kıbrısa göre daha uygun fiyatlıydı. Teknolojileri ve ticari kaygıları Kıbrıs, Ukrayna, Avrupa ülkelerini benzer olarak görüyorum. Ancak Gürcistan ve Azerbaycan daha uygun fiyat ve başarı oranı diğer ülkeler ile aynı. Donör resimleri bilgileri de paylaşılıyor, ticari kaygı nispeten daha az. Ben 4900 e ekonomik paket almıştım. Keşke 7bin lik ikili paketi almış olsaydım, iki fresh donörü kapsıyordu ve ilk 3 ay bebek düşerse garanti devam ediyordu. Ya da 10 bin Euro olan 5 fresh donörü kapsayan paketi alsaydım. İnsan bilemiyor, şans yüksek, hemen bebek olacak sanıyor. Önceden yazmıştım, otel, ilaçlar ücretsiz oluyor. Nerede yaparsak yapalım şans bizimle olsun
Daha öncede yazdım gürcistanda 3 deneyim hepside negatif fiatlara gelince 5000 bin dolar verdik ilk dondurmak için 1.500 dolar 2 ci transfere 1.500 dolar 3 cü yeni donör tekrar 5000 dolar sadece tek farkı donör sadece size kullanılıyor dendi benim denediğim yer atlas klinikGurcistanda fiyatlar nasil bavim
Gurcistanda fiyatlar nasil bavim
Bende gitmeyi planlıyorum bakalımArya ve secey arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle ben de çarşamba Ukrayna’da klinikle görüşmeye gittim tercüman ayarlıyorlar iletişim problemi yaşanmıyor, ilaç, yeme içme,konaklama onlara ait o yüzden kıbrısa göre daha uygun kıbrısta iki olumsuzum var. İzlenimim işlerini titizlikle yapmaya çalıştıkları bu yolda ilerleyeceğim ikili paket düşünüyoruz gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar.
Hangu hava yolları ile seyahat ettiniz uçak fiatları nasıl tedavi şekli ni anlatılarımı direk kiev mi mi indiniz ne olur benide bilgilendirinBende gitmeyi planlıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?