Evet kıbrıs fiyatları öyle malesef. Belki bakü falan daha da yaygınlaşırsa kıbrıs da fiyat düşürür.

Kıbrıs için merak edenlere hava alanı taksiyle mağosa gidiş geliş 400 lira civarı tutuyor. Pazarlıkla belki düşürebilirsiniz taksimetre olayına bakmıyorlar ne anlaşırsan yani. Hava alanına gelip boş dönmemek isteyenlerle pazarlık yapılabiliyor. Bir de hava alanından mağosaya otobüs de kalkıyor 25 lira falanmış o da. Merkezdeki oteller şu an yaklaşık 2 kişi gecelik 300-400 lira civarında mevsimine göre değişir onlar da.

arkadaşlar kilo sınırı koyuyorlar mı yani kiloluysan belli bi sınırın üzerindeyse git zayıfla gel gibi birşey var mı. çünkü 2 kişi duydum çevtemden zayıfla gel demişler biri zayıfladı diğeri zayıflıyamadı diye erteliyor ayrıntılı soramıyorum onlara. yani acaba onlar pcos falan diye özel bir sebepleri mi var yoksa kilolıya yapmıyorlar mıç ben eskidwn zayıfım 70 kilo tedaviye başlasdım 3yıl içinde 7ivf hamilelikler kürtajlar, ameliyat vs sonunda heryanım selülit onu geçtim 86 kilo oldum .170boy korkuyorum başlamazlar diye. tandem diye tedavi araştıracağım citoplazmik transfer ile... ama kilo ver derlerse hormon yüzünden alınanları vermekte zor en fazla 4,5kilo verebilirim

Yok yani kucuk olan gide bilir ama kalada bilir diye siyledi bakicaz 10 gun sonra kalp atislarina Biri 8,0 digeri 12,9 biri bana diger babasuna cekti heralde bende miniyum 155 esimse 180

Seninde gizun aydin bu arada Bu qrupta istwyen herkese nasip olsun insallah en cok bizler hak ediyoruz

Yillar once 2 yil kadar kibrisda yasadim , taa o zamanlardan bilirim taksi fiyatlari dehset, bu arada hastane havaalani transferi yapmiyor muki? Diger hastaner yapiyor!

Ay çok sevindim sisizleadına.rrabbim insallah kucaklariniza aldiginiz gunleri gösterdin.darisisi bizlerin başına.

Ek olarak sunuda yapıyolar merkezler 200 euro vaya anlaşmanıza bağlı olarak karşılama paketi aladabiliyosunuz her merkezin fiat olarak değişiyor biz herşey dahil icinde otel ve uçak parasıyla birlikte almistik.

Ek olarak sunuda yapıyolar merkezler 200 euro vaya anlaşmanıza bağlı olarak karşılama paketi aladabiliyosunuz her merkezin fiat olarak değişiyor biz herşey dahil icinde otel ve uçak parasıyla birlikte almistik.
Girneye gidebilmek için taksi bulamamıştık biz oyuzden busefer karşılama kalma ve uçak parası ödemiştik mağusa doğru daha önce tatile gittiğimizde ulaşım havaalanından daha kolay.

kızlar ben bir konuda yardımınızı istiyorum izninizle daha önce historoskopi yaptıran arkadaşlarim bende yaptıracam konuştum bir doktorla ama birsürü ahiret sorusu sordu neden niçin çektiriyosun gibi gibi bir sürü soru içimi daralttı kendimi anlayıncaya kadar çatladım sanki laparoskibi yaptircam sinirimi bozdu ki 5 defa gecmiste laparoskobi oldum zaten zormu ki bu historoskobi bildigim kadariyla kamerayla rahime bakiliyor sizce lokal anestezi almam gerekmidir?rahmime cizik de attirmak istiyorum dedim uzun sure baktida suratima doktor bu ameliyatmi gerektiriyo ki ben bisey anlamadim.son bisey transfer sonucu negatiften 3 gün sonra adet olmuştum çok afedersiniz ama 15 gündür kanamam sürüyor benim merkeze sordum bisey cevap veremediler sizde benim gibi oldunuz mu acaba hiç adayınız 2 hafta süren oldumu ?merkezin beni burda gönderdiği doktora gitmiştim ben negatif olunca benim görevim buraya kadar dedi bana şaka gibi iyi bir doktor arıyorum şimdi.

Yillar once 2 yil kadar kibrisda yasadim , taa o zamanlardan bilirim taksi fiyatlari dehset, bu arada hastane havaalani transferi yapmiyor muki? Diger hastaner yapiyor!
Hastane yapmıyorsa ya da bilgi almaya giderseniz falan diye piyasa hakkında bilgi vereyim dedim. Ben gittiğimde klinik karşılamıştı

Kızlar gözünüz aydın
Darısı bizlere-)

Bende son negativde iki hafta adet gördüm
Sen o salak doktora deki dondurulmuş embriyolarım var transfer öncesi kontrol ediyorum

Bende son negativde iki hafta adet gördüm
Sen o salak doktora deki dondurulmuş embriyolarım var transfer öncesi kontrol ediyorum
Aynen canim benim ya düştüm bi doktora payesi çağırdı beni historoskopiye ozaman karar verecekmis benim şans iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…