cd56 testi nedir ? ne zaman yapılıyor ?
 

neden basarısız oldu
yanı neden tam da bekledıgım gıbı oldu gıbı dedınız

cok gecmıs olsun
 
merhaba ocakta gitmeyi planlıyorum dediğin direk bi merkez mi var yoksa gidip araştırcakmısın?
 
herkes gıttıgı yerle ılgılı yorum yapbılır mı

ben ılk kez gıdecegım
Canım tedavin hayırlısı olsun öncelikle hangisine gidersen git lütfen iyice araştır git kalbin hangisine ısınırsa ona git gittiğimiz merkezlerde ilk denemede hamile olan var negatif alanda var.sana akıl vermek diye algilama lutfen bunu, en dogru karari sen vereceksin. Insallah en kısa zamanda ilk tedavinde anne olursun.
 
Ya aslinda kendimi ayarlamis olsam bende ocagi bekliyorum orada bulustugumuzu filan berbaer bebsili geldigimiz dusunsene aman tanrim eger sen gidersen ocajta geldin mikiz yaz eger ben gidersem sana ozellikle buradan yazicam geldin mi die
AMANNN Allah'ımmm sabah sabah nasıl güzel bir hayallle işe başlattın benii.İnşaAllahhhh ağzın bal yesin canımmm.Söz giderken haber vericemm.
 
merhaba ocakta gitmeyi planlıyorum dediğin direk bi merkez mi var yoksa gidip araştırcakmısın?
Merhaba canım ben ocakta gidip görüşeceğim ,Gynolıfe,British veMiracle şimdilik aklımdakiler o zmana kadar da buradan arkadaşların deneyimlerini okuyarak başka bir yer eklenir ya da fikrim değişir mi bilmiyorum.Orada ön görüşmede hangisi kafama ve keseme uyarsa inşallhh devam edeceğim.Sevgiler..
 
cevabın için teşekkürler bizde ocak ayın da gitmeyi planlıyoruz benim de araştırmalarım sonucu halil ibrahim tekin var aklım da olan kafam o kadar karışık ki allah yardımcımız olsun ama burdan da birbirimize destek olursak çok mutlu olurum
 
birde neden bu merkezleri düşünüyorsun :)
 
birde neden bu merkezleri düşünüyorsun :)
Valla haberleşelim .Memnun olurum.Sağolsun forumdaki arkadaşlar içtenlikle tüm deneyimlerini paylaşıyorlar bir kaç aydır geçmişe giderek tüm forumu okudum.İnternet araştırmalarımda benimde ilk tercihim HİT idi.ama burada arkdaşların yaşadıkları deneyimleri beni yönlendirdi .Telefon ile de hepsiyle iletişime geçtim.Hit biraz geç cevap veriyor ulaşmak zor.Bu da beni gere diye düşündüm. Ama gidip görüşürsem fikrim değişir mi bilemem.Hayırlısı gülüm hepimiz için .Önce giden görüşme deneyimlerini yazsın anlaştık mı?
 
memnuniyetle yazarım ben daha yeni araştırmaya başladım hepsinin telini alıp arayıp öyle gitmeyi düşünüyorum ama kafam inanılmaz karışık bu zaman da kime nasıl güvenebiliriz diye (kendi doktorum bile merkez öneremezken) biz nasıl düzgün kaliteli bir yer bulacağız bilmiyorum doğrusu ama artık bulup gitmek ve yaptırmak istiyorum şuan sadece onu biliyorum :) senin dediğin yerlere de bakayım
 
sanada allah kolaylık versin, nasıl bir çilemiz varmış. millet güle oynaya evinde hamile kalıyor, biz taa kıbrıslarda ne şartlarda uğraşıyoruz.
 
herkes gıttıgı yerle ılgılı yorum yapbılır mı

ben ılk kez gıdecegım
ben sana deneyimlerimden elde ettiğim kazanımları yazayım, başka yorumlarla birleştir,sen sorgulamasını yap. çünkü herkese eşit davranmıyor merkezler haberin ola !!! nereye gidersen git benzer şeylerle karşılaşacaksın, çünkü hepsi birbirinin aynısı. sadece kendi içlerinde ufak tefek farklılıklar oluyor. ben görüşmeye taaa kıbrısa kadar gidip karar verdim, doğru karar mı verdim tartışılır ilk başta doğuş ile görüştüm, kendisini doktor diye tanıtan biri aradı, o kişi doktor değil embriyolog çıkınca güvenim sarsıldı, sonra burdaki yorumları okuyunca direk vazgeçtim. sonra arkadaşım dünya ıvf de çalışıyor, onu aracılığı ile dünya ıvf ile görüştüm, hem indirim yapmadılar fiyatları çok yüksek, hemde olumsuz çok şey yaşanmış vazgeçtim. bunlarla yüzyüze görüşmedim. sonra şimdi ki adı british olan eski bahçeciye karar verdim kıbrısa gittim görüşmeye. ama kıbrısa kadar gitmişken gynolife ve hitle de görüşeyim dedim. önce bahçeci ile görüştüm o zaman ekrem murat bilgin vardı, temiz bir hastne, çok iyi bir doktor ama kesin karar vermeden ordan çıktık. çünkü ilkinde olmazsa, ikinci de tekrar aynı fiyatı yapacaklarını söylediler ve geriye donmuş garantisi vermediler. sadece hep iki embriyo üzerine yoğunlaştılar. biz bu riski alamadık.ama şuan ücret politikaları değişmiş olabilir. ordan çıktık yürüyerek gynolife gittik, ama moral yerlerde tabi ordaki temsilci bizi kabul etti,görüştük, bekleyebiiliriz dememize rağmen, ayaklarına kadar gitmişken doktorla görüştürmediler!! hastane temiz gelmedi ama içine giremediğimiz için hastanenin içini bilmiyorum. tabi ki de orayı tercih etmeyecektik !! sonra ertesi gün hit e gittik, doktor ilgisi fena değildi, hastane çok temizdi, hemşireler çok ilgiliydi. ilk verilecek ücret aynıydı ama sonrasında olmazsa işlerinin arkasında olduklarını, donör kaynaklı olursa indirim yapacaklarını söylediler. hemşire çok dürüsttü ve bu dürüstlük bizi ikna etti. orada ilk denemeyi yaptık, muhtemel embriyo kalitesi düşük olduğu için tutmadı ve geriye donmuş embriyo kalmadı. şimdi sadece transfer ücreti ödeyerek yeni donörle tekrar deniyeceğiz.
sana sadece tavsiye olarak şunları yazabilirim, türkiye den bir doktor tavsiyesi ile gitme, kendi araştırmanı kendin yap çünkü onlar nerden avanta alırlarsa oraya gönderiyorlar,çok ucuz adı belli olmayan yere gitme, burda canı sıkılan çok arkadaşımız oldu, bunların dışında ,nereyi tercih edersen et, hepsi benzer,ukrayna bile... şansı olanın ilk defasında tutuyor maşallah ama şansı olmayan böyle kıvranıyor sana bol şans dilerim, ve lütfen sadece benim yorumumla hareket etme, çünkü her merkezden memnun olanda var, memnun olmayanda...objektif olmaya çalıştım. bu tamamen benim yaşadıklarım,benim yorumum seni yanıltmasın..
 
ben ısrarla sormuştum ozaman, yapmadılar. bende vazgeçtim ordan zaten.
 
aynen ve sonuna kadar da kullanıyorlar...
 
herkes gıttıgı yerle ılgılı yorum yapbılır mı

ben ılk kez gıdecegım
O kadar güzel özetlemişsin ki canim aynen katılıyorum yazdıklarına artık kimsenin kucağını bebeksiz kalmasini istemiyorum artik hepimiz anne olalim.
 
valla bu transfer sürecinde heralde hayatım boyunca alacağım tüm hormonu bir ayda aldım. zaten beni en çok sinir eden şeyde o !!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…