en iyisi merkezlerle gidip görüşmek. 2-3 merkezle bir günde görüşüp dönebilirsiniz, insan görünce daha kolay karar veriyor.

en iyisi merkezlerle gidip görüşmen, ben kıbrısa gidip karar verdim. burda her kafadan bir ses çıkar, daha da karışır. en çok içine yatanı tercih edersin. yüzyüze görüşme farklı oluyor.

aslında hit 'in hemşileri hemen iletişime geçiyor, hiç bir aksaklık olmuyor neden öyle oldu ki. en fazla 5 dk sonra cevap veriyolar.

Belki bana öyle denk geldi bilmiyorum ama ön görüşmeye hepsine gideceğim belki fikrim değişir .Hayırlısı ne diyeyim
Hit ile iletişimimde hiç sorun yaşamadım. Ege hanım on numara hiç cevapsız sorum kalmadı. Otel transfer donör ödemeler hepsi ile başka kişiler ilgileniyor ama anında cevap alabiliyorum. Sizinki neden öyle denk gelmiş anlamadım.

Allah yardimcin olsun. Allah gönlünün muradını hayirlisiyla versin. Bu British te hemen dönülüyor mu tele. Bide hasan beyle mi muhatap olunuyor hep.
Ben bahceciyle degilde lefkosayla konutum kibrista hazal hanim var orada ne yalan soylim baya ilgili arayip sanki kardes gibi derdini paylasiyor elinden gelni yapiyor gibi hatta ben bakunun fiyatini daha uygun bulunca kibrisi eledim onlara tabi aileyi bahane etrim ama onlara gelmicem dedigim hahde baya ilgili muhbbet etti cnaimi sikmammi olacgin onune gecemeyiz kader kismet twrzi konustu hakkini yiyemm

Kızlar adet oldum ve bugün Hasan beyin istediyi e2,progesteron ve tsh kan testi
Ve rahim yumurta ultrason resmini yarın watsapına atıcam
Yeni tedavi uygulayacaklar bana
Dualarınıza muhtacım güzel kalpli arkadaşlarım
Hemen hemen ayni donemde basliyoruz canim bende adetimin 4. Gunundeyim , umarim
Bu kez guler yuzumuz. Dualarim seninle

Nana türkiyeden burayı tavsiye etti doktor lefkosayi

öncelikle çok teşekkür ederim.

çok içten ve detayı bir paylaşım oldu. ve aslında hepside doğru.

herkesin hiyaesi farklı, hastaneler de hem farklı hem aynı. herşey kısmet ve şans oluyor çoğu zaman.

ben de kk üzerinden araştırma yapıyorum zaten. 5-6 sene her ay gereksiz yere hormon tahlili yaptıran, ya da daha erken menopozu bile bilmeyen doktorlardan bıktım.

çok tşk ederim.

aminnn Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

duygular benim için genel olarak tüm hayatımda çok önemli zaten

bakalım nasibim neresi ve sonuç nasıl olacak

iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz

çok tşk ederim.

aminnn Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

duygular benim için genel olarak tüm hayatımda çok önemli zaten

bakalım nasibim neresi ve sonuç nasıl olacak
ınsallah canim ınsallah herşey hakkında hayırlısı olsun inşallah anne olursun sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…