Ya aslinda kendimi ayarlamis olsam bende ocagi bekliyorum orada bulustugumuzu filan berbaer bebsili geldigimiz dusunsene aman tanrim eger sen gidersen ocajta geldin mikiz yaz eger ben gidersem sana ozellikle buradan yazicam geldin mi die

Çok basit bir işlem merak etme hatta ameliyat olarak görme.Laparaskopi oldum 3 kez zorluğunu bilirim.Ama histereskopide hissetmedim bile.10 dakıka sürer yada sürmez..

bizede bristh (eski bahçeci) aynı şeyi söylemişti, yani ilki oulmsuz olursa , yeni donörle aynı fiyat diye, bizde bu yüzden vazgeçmiştik bahçeciden

Çok üzüldüm ve şaşırdım, hit genelde embriyo sayısının fazla olmasıyla bilinir. Moralinizi bozmayın, en azından anlaşma fırsatınız olmuş. Demek ki donörün yumurta sayısı azmış. Umarım gelecek sefer güzel sonuçlar alırsınız

teşekkür ederim. inşallah canım

Çok basit bir işlem merak etme hatta ameliyat olarak görme.Laparaskopi oldum 3 kez zorluğunu bilirim.Ama histereskopide hissetmedim bile.10 dakıka sürer yada sürmez..
Canım çok teşekkür ederim inan içim rahatladı.

Cok geçmiş olsun kardeşim yazdıklarının hepsine katılıyorum. Maalesefki öfke lerimiz içimizde kalıyor içimize atmaktan başka hiç bir çare kalmıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ayni sıkıntıları tekrar çekmek hormon ılaclari almak tekrardan birsürü testler rabbim bize güç versin

Cazgır oldum ben adım ukala oldu yeri geldi sesimi çıkarmadım bilgisiz oldum katacağını şaşırdım ama bu son uslu uslu sesimi çıkarmadan herşeye evet demeyeceğiz bunu öğrendim ben herşey adım attığın andan itibaren euro bizi bütün merkezler euro bank olarak görüyor çaresiz çünkü içimiz çocuk aşkıyla dolu çünkü bunu biliyorlar.

Benim de 13.8 çıkmıştı dr. Gayet normal dedi valla neye inancımı bende şaşırdım birde sınır 20 dedi ne bilim şaştım bende

Hiç kafanı takma lütfen eminim senin doktorun öyle dediğine göre vardır bildiği, belki benimki fazla temkinlidir ,grip aşısı yaptıracaktım yaptırma vucudun bagışıklığını düşürmemiz lazım savasmamalı demişti.dediğim gibi eminim sorun olsa senin doktorunda fark ederdi.

bizede bristh (eski bahçeci) aynı şeyi söylemişti, yani ilki oulmsuz olursa , yeni donörle aynı fiyat diye, bizde bu yüzden vazgeçmiştik bahçeciden
merkezler hepsi 2 denemeniz olumsuz olduğu zaman 3. Diyelimki aynı merkezle karar verdin yarısını alıyorlar paranın 5000 euro olan bir yer 2000 2500 euro ya kadar indiriyor yapmakda zorundalar zaten yapmazlarsa indirim isteyin kardeşim indirim yapıyolar yapmıyorsa eğer ısrar edin o zaman mecbur kalıyorlar

grip aşisını benım dr,da yaptırmadı

Otel ve havayolu ulaşımı için kliniğinizin anlaşmalı olduğu yerleri kullanın daha uygun fiyatlar alırsınız. Uçak için yapacak bir şey yok kıbrıs istanbul kimi zaman kişi başı 200 lü rakamlar kimi zaman 500lü rakamlar oluyor.

Bakuye gidip gelmek ikinci bir masraf olmasin diye

kaç gram kaç gün yada hafta kullandınız acaba? prednol mu yoksa decort mu kullandınız acaba? bebeğe zararı olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…