- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Ya aslinda kendimi ayarlamis olsam bende ocagi bekliyorum orada bulustugumuzu filan berbaer bebsili geldigimiz dusunsene aman tanrim eger sen gidersen ocajta geldin mikiz yaz eger ben gidersem sana ozellikle buradan yazicam geldin mi dieOcakta gitmeyi planlıyorum. Canım zaten ben de en uygun harcamalara bakıyorum öyle otel filan değil günlük evler odalar filan.Hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın
Çok basit bir işlem merak etme hatta ameliyat olarak görme.Laparaskopi oldum 3 kez zorluğunu bilirim.Ama histereskopide hissetmedim bile.10 dakıka sürer yada sürmez..Insallah canim öbür ay adet bitiminden sonra yaparız dediler sorun olursa 1 gece misafirimiz olursun basit bisey zaten dediler insan ister istemez geçmiş yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum sevindiğim yanıda şu sorun varsa hemen mudahele edebilirler en azından.
bizede bristh (eski bahçeci) aynı şeyi söylemişti, yani ilki oulmsuz olursa , yeni donörle aynı fiyat diye, bizde bu yüzden vazgeçmiştik bahçeciden5000 euro çok
Yeşiladaya 2000 eu almışlardı yeni donörle ve artık beş günlük koymuşlardı
Ahhh arkadaşım keşke bu sayfayı iyice okuyub ve hangi merkezlerde hangi yalnışlıkları kayıt yapsaydın
Eminim üç günlük razı olmazdın transfere
evet geride hiç donmuş embriyo yokEmriyo hic donmamismuydi hepsinimi hwrcadinizda donor ariyorsunuz tekrardan
Çok üzüldüm ve şaşırdım, hit genelde embriyo sayısının fazla olmasıyla bilinir. Moralinizi bozmayın, en azından anlaşma fırsatınız olmuş. Demek ki donörün yumurta sayısı azmış. Umarım gelecek sefer güzel sonuçlar alırsınızdaha önce paylaşım yapmıştım, moralim çok bozuktu, hitte denemiştim.sonucu merak eden arkadaşlar olmuş, sonuç tamda beklediğim gibi negatif geldi. şimdi sil baştan tekrar deneyeceğiz, yeni donörle.. donörlerde mi bir sıkıntı var anlamadım. paramızla rezil oluyoruz valla
teşekkür ederim. inşallah canımÇok üzüldüm ve şaşırdım, hit genelde embriyo sayısının fazla olmasıyla bilinir. Moralinizi bozmayın, en azından anlaşma fırsatınız olmuş. Demek ki donörün yumurta sayısı azmış. Umarım gelecek sefer güzel sonuçlar alırsınız
Canım çok teşekkür ederim inan içim rahatladı.Çok basit bir işlem merak etme hatta ameliyat olarak görme.Laparaskopi oldum 3 kez zorluğunu bilirim.Ama histereskopide hissetmedim bile.10 dakıka sürer yada sürmez..
Cok geçmiş olsun kardeşim yazdıklarının hepsine katılıyorum. Maalesefki öfke lerimiz içimizde kalıyor içimize atmaktan başka hiç bir çare kalmıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ayni sıkıntıları tekrar çekmek hormon ılaclari almak tekrardan birsürü testler rabbim bize güç versinmalesef tabikide sonuç negatif geldi. tam tahmin ettiğim gibi. başta söylenenler ile sonra karşılaştıklarımızın hiç biri tutmadı malesef. sen onları ve kıbrısı çok iyi tanıyorsun, ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsundur. şimdi yeni donörle, transfer ücreti ödeyerek tekrar deniyeceğiz ama benzer şeylerle yine karşılaşabilirim. buda umudumu çok kırıyor,bu sefer daha stresli geçicek benim için. çünkü devamında maddiyattan dolayı tekrar deneme şansım kalmayacak. çok öfkeliyim aslında, bazen ne kadar konuşsanda,ne yapsanda fayda etmiyor. bir de diyorum ki sessiz mi kaldık acaba, çok mu cazgır olmak lazım bunlara bilmiyorum.
Cazgır oldum ben adım ukala oldu yeri geldi sesimi çıkarmadım bilgisiz oldum katacağını şaşırdım ama bu son uslu uslu sesimi çıkarmadan herşeye evet demeyeceğiz bunu öğrendim ben herşey adım attığın andan itibaren euro bizi bütün merkezler euro bank olarak görüyor çaresiz çünkü içimiz çocuk aşkıyla dolu çünkü bunu biliyorlar.malesef tabikide sonuç negatif geldi. tam tahmin ettiğim gibi. başta söylenenler ile sonra karşılaştıklarımızın hiç biri tutmadı malesef. sen onları ve kıbrısı çok iyi tanıyorsun, ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsundur. şimdi yeni donörle, transfer ücreti ödeyerek tekrar deniyeceğiz ama benzer şeylerle yine karşılaşabilirim. buda umudumu çok kırıyor,bu sefer daha stresli geçicek benim için. çünkü devamında maddiyattan dolayı tekrar deneme şansım kalmayacak. çok öfkeliyim aslında, bazen ne kadar konuşsanda,ne yapsanda fayda etmiyor. bir de diyorum ki sessiz mi kaldık acaba, çok mu cazgır olmak lazım bunlara bilmiyorum.
Benim de 13.8 çıkmıştı dr. Gayet normal dedi valla neye inancımı bende şaşırdım birde sınır 20 dedi ne bilim şaştım bende
Sizmi dondurmadniz neden olmama ihtimali cok yuksek bi r durum amaevet geride hiç donmuş embriyo yok
merkezler hepsi 2 denemeniz olumsuz olduğu zaman 3. Diyelimki aynı merkezle karar verdin yarısını alıyorlar paranın 5000 euro olan bir yer 2000 2500 euro ya kadar indiriyor yapmakda zorundalar zaten yapmazlarsa indirim isteyin kardeşim indirim yapıyolar yapmıyorsa eğer ısrar edin o zaman mecbur kalıyorlarbizede bristh (eski bahçeci) aynı şeyi söylemişti, yani ilki oulmsuz olursa , yeni donörle aynı fiyat diye, bizde bu yüzden vazgeçmiştik bahçeciden
grip aşisını benım dr,da yaptırmadıHiç kafanı takma lütfen eminim senin doktorun öyle dediğine göre vardır bildiği, belki benimki fazla temkinlidir ,grip aşısı yaptıracaktım yaptırma vucudun bagışıklığını düşürmemiz lazım savasmamalı demişti.dediğim gibi eminim sorun olsa senin doktorunda fark ederdi.
Otel ve havayolu ulaşımı için kliniğinizin anlaşmalı olduğu yerleri kullanın daha uygun fiyatlar alırsınız. Uçak için yapacak bir şey yok kıbrıs istanbul kimi zaman kişi başı 200 lü rakamlar kimi zaman 500lü rakamlar oluyor.selam ben de araştırma içindeyim şu an.Bakü fiyat olarak belki ucuz gibi görünüyor ama uçak biletleri çok pahalı.Ben İzmir'den gideceğim.Kıbrıs uçak konaklama -2 kişi 1.500,00-1.600 ,00 tl 1 günlük Bakü ise uçak bileti konaklama 6.500,00 tl ve bunu ilk görüşme ve işlem olarak 2 defa gideceğini düşünsem Kıbrıs maliyeti 32.700,00 tl - Bakü maliyeti 29.500,00 =yani çok kaba bir hesapla arada 3.200,00 ya da işte 3.500,00 tl fark ediyor. Bunun içinde değer mi bilemedim. Karasızım yani??
grip aşisını benım dr,da yaptırmadı
Bakuye gidip gelmek ikinci bir masraf olmasin diyeevet çok açıklayıco oldu sağol canım donsurup sonra transfer yapamıyırlar mı neden illa aynı adet dönemş gğnğ gğnüne? o
valla içim rahatladı umarım öyledir. bi üniversite öğrencisi ben sürekli gidiyor yumurta veriyorum para kazanmak için demiş aklıma takıldı. internette de azerbeycanda donor sayısı az, seçenek az diye okudum o yüzden tırstım. sağol cvpların için.. mitokondri nakli dedikleri citoplazmik transfer yok demiştiniz. peki bu donorden elde edilenler döllenip embriyolar dondurulumuş kullanamıyor mu da illa adet günü... 1gün fark ediyor diye farklı renkli gözde donöre geçiliyor 1günden ne olacak ki cetrotitle gonalf le ayarlamıyorlar mı dozunu ve toplama gününü?? ha diyelim ayarlanmadı embriyoları oluşturur dondurursun sonraki ay transfer yaparsın neden günü gününe diye kasıyorlar acaba?
kaç gram kaç gün yada hafta kullandınız acaba? prednol mu yoksa decort mu kullandınız acaba? bebeğe zararı olur diye korkuyorummerhaba gec oldu ama yeni gördüm, bende cd56 testi yaptırdım 11.76 cıktı sınırda oldugunu söyledi doktorum o yuzden sonrasındaki denemede prednol kullandım, grip aşısı veya vucudun savunmasını harekete gecirecek herhangi bir hastalık yasamamaya dikkat etmemi söyledi doktor. şimdi hamileyim. umarım sizde en kısa zamanda şahane haberler alırsınız
Hiçbirindenkımden memnun kaldınız ya da tavsıye edersınız peki ?
Aynen öleHiçbirinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?