Her kes yaşadıklarını söylemekte özgür
Bende halil beydede denedim,britistede deniyorum
Yaşadıklarımıda açık açık yazıyorum
hayır hanımefendı bahsettıgı merkezlerde bıre bır denenemıs onu kast ettım... Herhalde herkes ozgur. Ama kımse de buranın bekcısı savcısı degıl.

Yolun açık olsun arkadaşım.
Bize de tüp bebek doktorumuz Doğuş'u tavsiye ediyor.
Gidip görmedik ama düşüncelerdeyiz işte
hepsıne kendınız gıdın gorusun. Kimsenin tavsıyesı dıgerıne uymuyor. Gercekten xok kısısel ısler. Enerjı uyumu da onemlı. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

hayırlısı. Sen nasılsın? Hıc takıp edemedım buraları
İyiyim canım çok şükür 8+2 haftalık olduk Ama bu sefer çok temkinliyim işe gitmiyorum hep raporla geçiyor evde de hiç bir iş yapmıyorum. Bi doktora giderken gün yüzü görüyorum
inşallah seninde güzel haberlerini alalım canım ama lütfen sende bu defa max 2 embriyo koydur.
12. Haftada rahim ölçümü yapacak doktor gerekiyorsa serkülaj yapılacak. Artık hayırlısı Allahım kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip ettiyse bu defa herşey yolunda gitsin

Yüzyüze konuştu iseniz izlenimlerinizi yazar misiniz?

Cem bey sadece rahmimi inceler ve durumunu söyler
Hasan bey bu defa tedavi protokolunda bazı değişikler yaptı
Cnm benim çok heyecanla seni bekliyorum:) rabbim bu sefer emeklerinin karşılığını versin tedavi şeklini bekliyorum cnm belki bizlerede faydası olur.insaalah ikizlerle döneceksin ve bizlere müjdeli haberinle çok sevineceğiz ve umut olacaksin

cokk dua edıyorum sana kader arkadasım

Canımsın inşallah güzel sonuçla biter bu tedavim
Ama inan artık demir oldum
Tevekkül Allaha diyerek yaptırıyorum

Üc senedir bu sayfadayım çok şükür çok sevildim
Ama bazen az kişi taraftan tekme tokatlı laflarda yedim,Allahım her kesin kalbine göre mükafatınıda versin inşallah
Kendi kendime hayran kalıyorum bu kadar dayanıklı olmama
bu gücü sizlerden alıyorum
Vede size umut olsun diye burdayım
Ben her zaman yaşadıklarımı ve düşündüğümü buraya yazdım beyenilsede,beyenilmesede
Anne oluncaya kadar gücüm yeterse burda yaşadıklarımı yazıcam vede çalışıcam yardım etmeğe her kese
Ne bu sayfanın savcısıyım nede bekçisiyim
Sadece güç alıp,güç verdiyim bacılarıma muhtacım

Arkadaşlar 5.güne kaç yumurtanız kaldı Bilgi verirseniz sevinirim.Birde kıbrısta transfer sonrası konakladınız mı.

Sen de dualarımdasın canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Allah'ım kolaylık versin inşallah

Dualarımız seninle yüce gönüllü kardeşim sen inanıyorum ki rabbimden isteğim bu anne olacaksın hemde güzel yürekli bir anne sen hep umut oldun sırdaş oldun umurlarımın bittiği yerde sen umut oldun ben savaşmayı pes etmemeyi senden öğrendim şunu yürekten söylüyorum ınsallah kurban olduğum rabbime yalvarıyorum hergün sizlerde varsınız dualarımda sende varsın bunu bil hepimiz anne olmayı hakediyoruz sende hakediyorsun bukadar insanın duasını alıyorsun sen ınsallah rabbim sesimizi duyacak ve bebeklerimizi kucağımiza aldığımız günleri göreceğiz.

Merhabalar siz nerede donasyon işlemine basladınız memnunmusunuz?

hepsıne kendınız gıdın gorusun. Kimsenin tavsıyesı dıgerıne uymuyor. Gercekten xok kısısel ısler. Enerjı uyumu da onemlı. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ben çok araştırdım ana doğuşu hiç kimse önermedi.eurocaretupnebekte vedat uğurel ile sagoteam munir sago ve dünyatüpbebek tavsiye ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…