Merhaba hangı merkezde yaptırdınız acaba?Teşekkür ederim kardeşim hepimiz inşallah
Cnm benim hepimiz birbirimize destek ve güç aldığımız vede verdiğimiz yer burası hepimiz birebirlerimize muhtacız inan GÜZEL bacım tüm kalbimle yüreğimle dualarimla yanındayım allah'a emanet ol cnm arkadaşımÜc senedir bu sayfadayım çok şükür çok sevildim
Ama bazen az kişi taraftan tekme tokatlı laflarda yedim,Allahım her kesin kalbine göre mükafatınıda versin inşallah
Kendi kendime hayran kalıyorum bu kadar dayanıklı olmama
bu gücü sizlerden alıyorum
Vede size umut olsun diye burdayım
Ben her zaman yaşadıklarımı ve düşündüğümü buraya yazdım beyenilsede,beyenilmesede
Anne oluncaya kadar gücüm yeterse burda yaşadıklarımı yazıcam vede çalışıcam yardım etmeğe her kese
Ne bu sayfanın savcısıyım nede bekçisiyim
Sadece güç alıp,güç verdiyim bacılarıma muhtacım
GynolifeMerhaba hangı merkezde yaptırdınız acaba?
Bizlerde seni çok seviyoruz burada hiç kimse senin bizlere ne kadar yardımcı olduğunu herkes biliyor sıra şimdi sende rahat stressiz inşallah olacak bu sefer ben çok umutluyum senin adına tevekkül en güzeli her şey çok güzel olacak tüm dualarimla yanındayım arkadasimBenim kader arkadaşlarım
Kardeşlerim
Sizi çok seviyorum
türkiyede embriyo başına 280 300 350dolar
turkiyede merkezine göre her bir embriyo balına 280 dolar 300 350 dolar civarı. çok pahakı ama o sağlam gelirse ve sağlam transfer okursa tutma ihtimalü çok çok yüksek ve hamilelikte bir daha amniyosentez nifty test panorama test yaptırmak gerekmiyor
Cem bey sadece rahmimi inceler ve durumunu söyler
Hasan bey bu defa tedavi protokolunda bazı değişikler yaptı
Allah gönlüne göre versin inşallah gerçekten sen bana ve benim gibi birçok arkadaşa yol gösterdin yardımcı oldun dilerim seninle tanışmak da kısmet olur aynı yollardan geçmiş biri olarak sabrına ve gücüne saygı duyuyorum sevgiler... bu arada benim üçüz gebelik durumumla ilgili ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hastane bana kurula gideceğimi söyledi ne yapacağımÜc senedir bu sayfadayım çok şükür çok sevildim
Ama bazen az kişi taraftan tekme tokatlı laflarda yedim,Allahım her kesin kalbine göre mükafatınıda versin inşallah
Ben her zaman yaşadıklarımı ve düşündüğümü buraya yazdım beyenilsede,beyenilmesede
Anne oluncaya kadar gücüm yeterse burda yaşadıklarımı yazıcam vede çalışıcam yardım etmeğe her kese
Cem bey sadece rahmimi inceler ve durumunu söyler
Hasan bey bu defa tedavi protokolunda bazı değişikler yaptı
Canımsın inşallah güzel sonuçla biter bu tedavim
Ama inan artık demir oldum
Tevekkül Allaha diyerek yaptırıyorum
Sizinkide mi hasan bey? İlk denemedemi hamile kaldınız? Biraz bahsedermisin?Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz inşallah sizde harika h
Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz, benim gibi sizde sahane haberler alıcaksınız inanıyorum, sizde inanın umutsuzluğa kapılmayın güzel haberlerinizi bekliyoruz
dünyanın en güzel kalbine sahipsin... inşallahta bu kadar uğraşının, emeğinin sonucunu alacaksın. ve inşallah senin güzel haberin ile hepimiz burda sevinçten deliye dönücez.Üc senedir bu sayfadayım çok şükür çok sevildim
bende bu merkezlerde denedim olumsuz sonuç aldım, yazmadım ki!! yada haddim olmayan şeyleri kafadan sallayıp yazmadım. bizzat deneyimlediğim ön görüşmeleri yazdım, neden bu kadar rahatsız oldunuz ki onu anlamadım?hayır hanımefendı bahsettıgı merkezlerde bıre bır denenemıs onu kast ettım... Herhalde herkes ozgur. Ama kımse de buranın bekcısı savcısı degıl.
Merhaba Evet hasan bey benim doktorumda, 2. Denemede hamile kaldım. Dondurulmuş embriyo vardı.cok ilgiliydi hasan bey ilkinde olmayıncada üzülmüştü,aslında murat bey ile baslanmıştı o ayrılınca hasan bey ile devam ettik iyikide öyle olmuş, umarım sizde istediğiniz gibi harika sonuclar alırsınızSizinkide mi hasan bey? İlk denemedemi hamile kaldınız? Biraz bahsedermisin?
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın kardeşim tedavin ınsallah hayırlı olurArkadaslar merhaba ;
Bugun endometrium ölçüldü, 7.3 mm , estrofem 3 e cikti persembe kontrol duruma gore sanirim haftaya pazartesi bakude olucam . Tatli heyecan sardi beni , ondan sonra yerini tabii ki stres alicak . Umarim herkes dilegine kavusur
Allah razı olsun. 2.denemede yumurta kaliteniz neydi?Merhaba Evet hasan bey benim doktorumda, 2. Denemede hamile kaldım. Dondurulmuş embriyo vardı.cok ilgiliydi hasan bey ilkinde olmayıncada üzülmüştü,aslında murat bey ile baslanmıştı o ayrılınca hasan bey ile devam ettik iyikide öyle olmuş, umarım sizde istediğiniz gibi harika sonuclar alırsınız
Çok çok teşekkür ederim bacımBizlerde seni çok seviyoruz burada hiç kimse senin bizlere ne kadar yardımcı olduğunu herkes biliyor sıra şimdi sende rahat stressiz inşallah olacak bu sefer ben çok umutluyum senin adına tevekkül en güzeli her şey çok güzel olacak tüm dualarimla yanındayım arkadasim
Nolursun inçele böyle doktorların tuzağına düşmemerhabalar
timur hoca ıstabuldkaı randevuma ozen dahi gostermeyen bırı oldugunu bana ıspat etmıs oldu
erken menopozlu hastalarda basarılı olabılen turkıye de doktor ?
kıbrısta bu alanda daha basarılı olan bır klınık ?
onerılerınızı rıca edıyorum bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?