Cnm benim hepimiz birbirimize destek ve güç aldığımız vede verdiğimiz yer burası hepimiz birebirlerimize muhtacız inan GÜZEL bacım tüm kalbimle yüreğimle dualarimla yanındayım allah'a emanet ol cnm arkadaşım

Benim kader arkadaşlarım
Kardeşlerim
Sizi çok seviyorum
Bizlerde seni çok seviyoruz burada hiç kimse senin bizlere ne kadar yardımcı olduğunu herkes biliyor sıra şimdi sende rahat stressiz inşallah olacak bu sefer ben çok umutluyum senin adına tevekkül en güzeli her şey çok güzel olacak tüm dualarimla yanındayım arkadasim

ben turkıyede yaptıramam zaten

erken menopoz

dırekt kıbrıs dıyen cok doktor ıle gorustum

son umut tımur gurkanın yumurtalık hareketlendırıcı amelıyatı bana olur mu olmaz mı dıye yorum yapmasaydı

ama maalesef 15dk gecıktık dıye ucaga atladfı ve gıttı ve en az 5 kez randevu saatımı degıstırdıler oncesınde.

ıstanbula arada sırada gelıyor ve hastaları ıle ılgılenmıyor anlasılan.

hayalleırm yıkıldı sekerım 53 e dusmustu tokken bıle. ki seker hastası degılım ben

merhabalar

timur hoca ıstabuldkaı randevuma ozen dahi gostermeyen bırı oldugunu bana ıspat etmıs oldu

erken menopozlu hastalarda basarılı olabılen turkıye de doktor ?

kıbrısta bu alanda daha basarılı olan bır klınık ?

onerılerınızı rıca edıyorum bayanlar

Arkadaşlar merhaba
Çok şaşkın ve korkar durumdayım ne olur bana yardım edin. BUgün doktorun istediği bazı kan testleri için Zübeyde Hanım D.Evine gittim bildiğiniz üzere bir devlet hastanesi. Kan evvelinde ultrasona aldılar beni... şükür bebeklerimin kalp atışını da duydum. AMa doktor 3. bir kese gördüğünü söyledi ve bana üçüz gebelik olduğunu söyledi. Dediğine göre onun da kalp atışı oluşmuş onu dinletmedi ama dediği bu. Haftaya tekrar gel dedi yaşım gereği hem de üçüzlerde kurula giriyormuşsun durumuna göre karar veriyorlarmış. Daha önce baktığında iki kese görmüştü acaba doktor mu göremedi yoksa sonradan mı bölündü nasıl anlayacağım. ne yapacağım şimdi doktoruma haber verdim ama henüz haber gelmedi. Benim gibi benzer durumu yaşayan var mı. Ne yapmam gerekir. Çoğul gebelikte her zaman daha fazla risk vardır bunu biliyorum. Şimdi riskim 3 kat oldu

Allah gönlüne göre versin inşallah gerçekten sen bana ve benim gibi birçok arkadaşa yol gösterdin yardımcı oldun dilerim seninle tanışmak da kısmet olur aynı yollardan geçmiş biri olarak sabrına ve gücüne saygı duyuyorum sevgiler... bu arada benim üçüz gebelik durumumla ilgili ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hastane bana kurula gideceğimi söyledi ne yapacağım

Cem bey sadece rahmimi inceler ve durumunu söyler
Hasan bey bu defa tedavi protokolunda bazı değişikler yaptı

Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz inşallah sizde harika h
Canımsın inşallah güzel sonuçla biter bu tedavim
Ama inan artık demir oldum
Tevekkül Allaha diyerek yaptırıyorum

Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz, benim gibi sizde sahane haberler alıcaksınız inanıyorum, sizde inanın umutsuzluğa kapılmayın güzel haberlerinizi bekliyoruz

Sizinkide mi hasan bey? İlk denemedemi hamile kaldınız? Biraz bahsedermisin?

dünyanın en güzel kalbine sahipsin... inşallahta bu kadar uğraşının, emeğinin sonucunu alacaksın. ve inşallah senin güzel haberin ile hepimiz burda sevinçten deliye dönücez. bu yazdığım gereksiz olacak ama olumsuz yorumlara aldıran bir insan olsan zaten şimdiye kadar çoktan terkederdin sayfayı. senin kalbin temiz, onların ki muamma...
ne demişler ''kişi kendinden bilir işi !!''

hayır hanımefendı bahsettıgı merkezlerde bıre bır denenemıs onu kast ettım... Herhalde herkes ozgur. Ama kımse de buranın bekcısı savcısı degıl.
bende bu merkezlerde denedim olumsuz sonuç aldım, yazmadım ki!! yada haddim olmayan şeyleri kafadan sallayıp yazmadım. bizzat deneyimlediğim ön görüşmeleri yazdım, neden bu kadar rahatsız oldunuz ki onu anlamadım?

Arkadaslar merhaba ;
Bugun endometrium ölçüldü, 7.3 mm , estrofem 3 e cikti persembe kontrol duruma gore sanirim haftaya pazartesi bakude olucam . Tatli heyecan sardi beni , ondan sonra yerini tabii ki stres alicak . Umarim herkes dilegine kavusur

Sizinkide mi hasan bey? İlk denemedemi hamile kaldınız? Biraz bahsedermisin?
Merhaba Evet hasan bey benim doktorumda, 2. Denemede hamile kaldım. Dondurulmuş embriyo vardı.cok ilgiliydi hasan bey ilkinde olmayıncada üzülmüştü,aslında murat bey ile baslanmıştı o ayrılınca hasan bey ile devam ettik iyikide öyle olmuş, umarım sizde istediğiniz gibi harika sonuclar alırsınız

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın kardeşim tedavin ınsallah hayırlı olur dualarım seninle

Allah razı olsun. 2.denemede yumurta kaliteniz neydi?

Çok çok teşekkür ederim bacım

Nolursun inçele böyle doktorların tuzağına düşme
Biraz daha inçele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…