çok teşekkür ederim

oyle güzel vir şey ki bu yaptığınız. ALLAH RAZI OLSUN

Kendisi hastaya vakit bile ayırmıyor doğru dürüst maalesef.

ben de bizim gibi hastalar için tüp bebek tedavisinin ya da farklı tedavilerin zaman klaybı olduğunu düşünmeye başladım

Ben de HIT le gorusurken gercekten dakikdiler. Hemsireler ve koordinatorler whatsapp dan aninda cevap veriyorlardi. HIT te hic islem yaptirmadim ama bilgi akisinda cok iyi idiler.Bu konuda haklarini yememek lazim.

Malesef bundan tam 13 sene evvel bu yuzden cocuk aldirmiigim var daha dogrusu hamilelik 12.ci haftada dr lar tarafindan bitirildi. Eger CMV yi hamilelik esnasinda aldi iseniz evet cocukta bir takim sorunlar yas ilerledikce cikabilir. Ve fakat eger hamilelikten once CMV var ise o zmn hicbir sorun yok. 13 sene evvel burada ki dr lar testi Ingiltreye yollayip bunu bulabiliyorlardi gerci ben hic ugrasmadim esimden de ayrilmayi kafaya koymustum sonlandirmalarina izin verdim bu sebep ile ... Doktorunuz size guzelce anlatsin. Tiplumun yuzde 80 inde olan bir sey CMV tek problemhamilelik esnasinda almis olmaniz.

4 adet mi yarabbim insA enfazla iki tane tutar. Rabbime dua edelim.
Hepsinin tutmasi cok az bir ihtimal yaa ! Ama olduki oldu ikisi sonlandirilicak, ibrahim kalelioglu yapiyor sonlandirmalari, alaninda cok usta ! Bugun iki kisiyi izledim sonlandirma yaparken , simdiye dek olanlarda hic bir olumsuzluk yasanmamis , umarim gerek kalmaz ama olursada napalim , geriye 3 embrio kaldi insallah onlara gerek olmadan bir tanesi tutar rabbim hayirlisi ile!

Arkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
Hayırlı olsun transferin canim herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim rabbim ınsallah yüzünü güldürür hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Inşallah rabbimden dileğim bu ınsallah hayırlısıyla amule haberini verirsin

Cumartesi günü kırmızı adet kanaması gibi parça parça kanamam oldu. Geçen sefer ki hamileliğimden deneyimli olduğum için panik yapmadım, kıpırdamadan yattım. İki kere öyle parça parça geldi sonrasında kesildi. Doktor plasentanın eşinin önde ve aşağıda olduğunu ondan kaynaklı bir sızıntı kanama olduğunu söyledi. Buna plasenta previa deniyormuş, Bu hamilelik ilerledikçe yukarı çıkarmış tabi çıkmama ihtimali de varmış, açıkçası tıp dilinde bişeyler söyledi ama çokta anlamadım yatacaksın dedi dedim zaten hep yatıyorum

Sanki dejavu yaşıyorum, tek duam Allahım aynı acıları bir daha bana yaşatmasın

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
İnşallah 10 güne burda senin mutlu haberine göbek atalım
Ardındanda ben gelim

Amin canim benim rabbim ınsallah genişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun dilerim rabbimden birdaha bu acıları yasatmasin

İnşallah 10 güne burda senin mutlu haberine göbek atalım
Ardındanda ben gelim
Amin kurban olduğum rabbim ınsallah bebiş haberlerinizle şenleniriz ınsallah yarabbimmm zaza da ınsallah yakın zamanda bebiş haberini almayı nasip etsin rabbim kurban olduğum yarabbim sen çok büyüksün güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…