- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.202
- 423
- 41
Benim timur gürgan sadece bir para tuzagidir
Ben ona erken menopoz icin gittigimde yumurtam doğru dürüst olmamasına rağmen bana transfer yapıp sirf tüp bebek yaptim demek için para almisligi vardir.tabiki tutmadı.sonra da beni çağırıp bence sen bir hayvan sahiplen çünkü sen den başarı elde edemeyiz demiati.uzun zamandır yazamadım.eger onun yöntemlerine kalsaydım suanda 2 yaşında kizim olmayacaktı...timur gurgana gitmeyin ...
Benimle de dalga geçerek konustu. Bu dr mu acaba dedik konusmalarından..
Benim laporoskopiyle myom ameliyatımı ve histeroskopimi yaptı başka doktorlara da kontrole gittim begendiler. benim başka merkezde dondurulmuş olduğu için ona tüp bebek yaptırmadım ssk anlaşmalı diye ameliyatımı ona yaptırdım (dio not koç ğniversitesinşn hastaneside ssk anlaşmalı ve daha az fark alıyorlar başka özellere göre ben sonradan öğrendim) gürkan arıkan videolarlada anlatmış kök hücre istersen git ön görüşme yap canım.
Merhaba ben timur gürgana muayene oldum ozaman daha yeniydi ıkı kişide denenmişti gittiğimde adetten kesileli bir seneyi geçmişti beni kabul etmedi izmirden kalktık gittik muayene oldum yumurtalıklarım çok küçükmüş antral folukul hiç yokmuş vs biraz başkalarında deneyelim sonuç alırsak sizide çağırırız dedi sonra prp ve ozonu duydum onuda yaptırdım bir yumurta elde edildi oda boş çıktı bu arada incir kürü yaptım ama adet oldum kontrole gittim yumurta vardı buyumuş ama çatlamamış.Arada iğneler tedavıler devam etti antral folukuller iğnelerle 8 mm ye kadar geliyordu ama buyumuyordu daha fazla.Sonra doktoruma kök hücre ameliyatını sordum oda laparoskopil yöntemle yapıcaz dedi onuda yaptırdım yaptırdıktan sonra bisüre kanamam oldu geçti sonra bidaha adet olmadım ilaçta kullanmıyordum adet olmak için.Doktorumu aradım cycloya başladım adet oldum gittim birde ne görelim 3 yumurta büyümüş ama çatlamamış oyuzden toplamada olmadı çünkü adetlıydım.bidahaki ay yıne olur kesin demekki işe yaradı kök hücre ameliyatı dedi ama bidahaki ve sonraki aylarda birdaha yumurta oluşmadı.Bende donasyona karar verdim geç bile kaldım denemediğim bişey kalmasın dedim.içim rahat olsun.Bilmiyorum o çatlamayan kaçan yumurtalar kalıtelımıydı kalıtesızmıydı hiçbizamanda bilemicem.Bu tarz işlemlerde yumurtanız oluyor ama kalıtelı yumurta mı değil mi onu bilemiyoruz.Ben üç yıldır ilaçla adet görüyorum bende olduysa benim gibi olan herkeste olur üstelik benim yumurtalıklarım zarar gördü bir ameliyat sonrası ona rağmen oluştu.Belki devam etsem yine olur ama buna ne gücüm nede psikolojım kaldı oyuzden maddi olarak hazır olduğumuzda kıbrısa gidicez
Ben de HIT le gorusurken gercekten dakikdiler. Hemsireler ve koordinatorler whatsapp dan aninda cevap veriyorlardi. HIT te hic islem yaptirmadim ama bilgi akisinda cok iyi idiler.Bu konuda haklarini yememek lazim.Hasta danışmanı, embriyolog, muhasebe, otel konaklama, donör işleri hepsine başka kişiler bakıyor. Hiçbirisinde iletişim sorunu yaşamadım. Hepsinden bir kaç dakika içinde dönüş aldım. Beni beklettiler cevap alamadım madur oldum desem yalan söylerim. Bazıları başka yerlerden 2-3 gün içinde klinikten cevap alamadım falan yazmış şaşırıyorum. Ben 10-15 dkdan fazla hiç beklemedim
Benim gorustugum ama 2 sene evvel di Hemsire Ege hanim adi. Hala orada mi bilmiyorum.Yemin ederim gerçekten şanslısın
Hemşiren kim hiç değilse yaz kızlarımız onunla muhatap olsun
Çünkü iletişim zorluğu gerçekten çok kişi yaşadı
Malesef bundan tam 13 sene evvel bu yuzden cocuk aldirmiigim var daha dogrusu hamilelik 12.ci haftada dr lar tarafindan bitirildi. Eger CMV yi hamilelik esnasinda aldi iseniz evet cocukta bir takim sorunlar yas ilerledikce cikabilir. Ve fakat eger hamilelikten once CMV var ise o zmn hicbir sorun yok. 13 sene evvel burada ki dr lar testi Ingiltreye yollayip bunu bulabiliyorlardi gerci ben hic ugrasmadim esimden de ayrilmayi kafaya koymustum sonlandirmalarina izin verdim bu sebep ile ... Doktorunuz size guzelce anlatsin. Tiplumun yuzde 80 inde olan bir sey CMV tek problemhamilelik esnasinda almis olmaniz.Arkadaşlar kafam çok karışık geçen hafta kan tahlili vermiştim. onun sonuçları çıktı doktora attım henüz cevap vermedi Anti rubella IgG bende 337,50 çıktı Anti CMV IgG de 14,10 çıktı bu nedemek bilen var mı biri geçirilmiş biri geçiriliyor demekmiş ama anlamadım bebek sakat olabilir falan diyor kafayı yicem
4 adet mi yarabbim insA enfazla iki tane tutar. Rabbime dua edelim.Arkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
EvetGenemi hitte deneyeceksiniz?
Hepsinin tutmasi cok az bir ihtimal yaa ! Ama olduki oldu ikisi sonlandirilicak, ibrahim kalelioglu yapiyor sonlandirmalari, alaninda cok usta ! Bugun iki kisiyi izledim sonlandirma yaparken , simdiye dek olanlarda hic bir olumsuzluk yasanmamis , umarim gerek kalmaz ama olursada napalim , geriye 3 embrio kaldi insallah onlara gerek olmadan bir tanesi tutar rabbim hayirlisi ile!4 adet mi yarabbim insA enfazla iki tane tutar. Rabbime dua edelim.
İnşallah sağlıklı hayırlı bi evladın olur bu denemende
evet hala orada benimle de o ilgileniyor gayet dakik ve ilgiliBenim gorustugum ama 2 sene evvel di Hemsire Ege hanim adi. Hala orada mi bilmiyorum.
İnşallah iyi dileklerle başlayacağım yineİnşallah sağlıklı hayırlı bi evladın olur bu denemende
Hayırlı olsun transferin canim herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim rabbim ınsallah yüzünü güldürür hayırlı haberlerini bekliyoruz.Arkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
Inşallah rabbimden dileğim bu ınsallah hayırlısıyla amule haberini verirsinHepsinin tutmasi cok az bir ihtimal yaa ! Ama olduki oldu ikisi sonlandirilicak, ibrahim kalelioglu yapiyor sonlandirmalari, alaninda cok usta ! Bugun iki kisiyi izledim sonlandirma yaparken , simdiye dek olanlarda hic bir olumsuzluk yasanmamis , umarim gerek kalmaz ama olursada napalim , geriye 3 embrio kaldi insallah onlara gerek olmadan bir tanesi tutar rabbim hayirlisi ile!
İnşallah 10 güne burda senin mutlu haberine göbek atalımArkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
Amin canim benim rabbim ınsallah genişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun dilerim rabbimden birdaha bu acıları yasatmasinCumartesi günü kırmızı adet kanaması gibi parça parça kanamam oldu. Geçen sefer ki hamileliğimden deneyimli olduğum için panik yapmadım, kıpırdamadan yattım. İki kere öyle parça parça geldi sonrasında kesildi. Doktor plasentanın eşinin önde ve aşağıda olduğunu ondan kaynaklı bir sızıntı kanama olduğunu söyledi. Buna plasenta previa deniyormuş, Bu hamilelik ilerledikçe yukarı çıkarmış tabi çıkmama ihtimali de varmış, açıkçası tıp dilinde bişeyler söyledi ama çokta anlamadımyatacaksın dedi dedim zaten hep yatıyorum
Sanki dejavu yaşıyorum, tek duam Allahım aynı acıları bir daha bana yaşatmasın
Ankaradaistanbulda bulunmuyor bu hoca değil mi
yani sadece ankarada bir klinikte çalışıyor ???
Amin kurban olduğum rabbim ınsallah bebiş haberlerinizle şenleniriz ınsallah yarabbimmm zaza da ınsallah yakın zamanda bebiş haberini almayı nasip etsin rabbim kurban olduğum yarabbim sen çok büyüksün güzel haberler alalımİnşallah 10 güne burda senin mutlu haberine göbek atalım
Ardındanda ben gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?