Teşekkür ederim evet elimizde ne var ne yok harcadık şimdi Donasyon hazırlığındayız bizde onun için bankadan kredi çekicez haliyle okadar tedaviden sonra elde avuçta kalmadı bişey.tedavi sekiz yıldır deniyoruz olmadı hep bi engelle karşılaştık.Vardır bundada bir hayır dedik ama artık çok yoruldum tedavi için daha fazla uğraşmak istemiyorum.Rahmimde bildiğim kadarıyla bir sorun yok çok şükür tabi yinede Allah bilir.

Hitin istanbulda yeri var nişantaşında ama diğerleri için kıbrıs gerekiyor malesef.
Hit için çok olumsuz yorumlar yapılmış oyüzden kafam karışık embriyo var diyip sonradan yok olanlar olmuş.Yanlış bilgilendirilenler olmuş.Ben bu süreçte beni para olarak görmeyip duygusal anlamdada yanımda olacak bir merkez arıyorum.Çünkü ikinci kez yaptırma şansım olmayacak malesef.Oyüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Anladım evet okudum ortasından itibaren bütün yazılanları.Kişisel olarak tanımasamda negatiflerinizde üzüldüm.Pozitiflerinizde sizinle sevindim.Defalarca donasyon deneyip olmayanlara ayrı üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun çok uzun bir yoldu benim içinde.Umarım herkes çektiği sıkıntının mükafatını alır.

Amin canim inşallah hepimiz dediğin gibi çektiğimiz sıkıntıları bir gün bebelerimizle unuturuz rabbim hepi.uzin yardımcısı olur insallah

Rabbim seninde yüzünü güldürsün insaalah

Tabiki yorumlar çok önemli ve değerli herkes başka deneyimler yaşıyor. Henüz gebelik elde edemesem de ben hitten memnunum. Ne söz verdilerse yaptılar hatta daha fazlasını diyebilirim. Fazladan ve gereksiz hiçbir şey için yönlendirmediler hiç ekstra para gerektirecek talepte bulunmadılar hiç olumsuz sürprizle karşılaşmadım gidiş geliş otel organizasyonları falan hiç sorun yaşamadım. Tabiki hitin sebepsiz savunucusu falan değilim sadece olumsuzluk yaşamadım bir de gebe kalabilirsem o zaman tam memnun kaşmış olacağım

Siz iletişimde sorun yaşadınız mi? Aradığınız zaman ulasabildiniz mi?

Siz iletişimde sorun yaşadınız mi? Aradığınız zaman ulasabildiniz mi?
Hasta danışmanı, embriyolog, muhasebe, otel konaklama, donör işleri hepsine başka kişiler bakıyor. Hiçbirisinde iletişim sorunu yaşamadım. Hepsinden bir kaç dakika içinde dönüş aldım. Beni beklettiler cevap alamadım madur oldum desem yalan söylerim. Bazıları başka yerlerden 2-3 gün içinde klinikten cevap alamadım falan yazmış şaşırıyorum. Ben 10-15 dkdan fazla hiç beklemedim

Merhaba sizin tedaviniz hangi aşamada?

Yemin ederim gerçekten şanslısın
Hemşiren kim hiç değilse yaz kızlarımız onunla muhatap olsun
Çünkü iletişim zorluğu gerçekten çok kişi yaşadı

Arkadaşlar kafam çok karışık geçen hafta kan tahlili vermiştim. onun sonuçları çıktı doktora attım henüz cevap vermedi Anti rubella IgG bende 337,50 çıktı Anti CMV IgG de 14,10 çıktı bu nedemek bilen var mı biri geçirilmiş biri geçiriliyor demekmiş ama anlamadım bebek sakat olabilir falan diyor kafayı yicem

Genemi hitte deneyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…