Amiiin

Amin kardesim amin

ben de bizim gibi hastalar için tüp bebek tedavisinin ya da farklı tedavilerin zaman klaybı olduğunu düşünmeye başladım
aynen öyle yumurta olsa ya çatlamıyo ya kalıtesiz oluyo zaten değer sıfırlarda ultrasonra kese bile yok sonrasında oluşan yumurtadan ne beklenırki ben zaten menepoza gireli 3 yıl olmuş birinin sonradan tedavıylede hamile kaldığını hiç görmedim.

Kendisi hastaya vakit bile ayırmıyor doğru dürüst maalesef.
murat gürkan arıkan mı yeniyuzyıl üniversitesi gaziospmanpaşa üniversite prof. benim ameliyatımı yapan sanırım siz timur gürganla karıştırdınız. timur bey okuduklarımdan ve telefon görüşmesi yaptım hemşirsiyle anladığım herşeye allengirli bir isim koymuş gerekli gereksiz para alıyor

evet timur gürkan. ankara ve hatay ve istanbulda. ana merkez ankara. istanbulda da esenyurt istinye üniversitesi ile ortak çalışıyor.

sizin bahsettiğiniz doktor , size ne ameliyatı yaptı peki ?

sizin bahsettiğiniz doktor , size ne ameliyatı yaptı peki ?
sana yazdım aslında bu doktor benim myom ameliyatımı yaptı .ama omurilikten kök hücre tedavisi bu yapıyor diğerleri göbekten kök hücre alıyor.sen kök hücre sormuştun diye bilgi vermek istedim

sana yazdım aslında bu doktor benim myom ameliyatımı yaptı .ama omurilikten kök hücre tedavisi bu yapıyor diğerleri göbekten kök hücre alıyor.sen kök hücre sormuştun diye bilgi vermek istedim

kusura bakma buara hem işler cok yogun hem de sagolsunlar senın gıbı yardımcı olmaya calısan kısılerden de mesajlar alıyorum

unuttugum ıcın cok uzgunum (( cok gecmıs olsun tekrar.

kök hücre ile htedavi yaptıran ya da hamile kalan var mı peki bu grupta ya da çevrenizde ?

Merhabalar Kader arkadaşlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sessiz sessiz takip ediyordum sizi. Uzun bir düşünme süresi geçirdim Kıbrıs mı Azerbaycan mı diye en sonunda Azerbaycan da karar kıldım. Azerbaycan da tedavi gören arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? Nasıl başlamalıyım kimi aramalıyım? Doktor tavsiyeleriniz varmı?

Canim selam ben orda tedavi goruyorum , hastane ve ekibinden memnun kaldim. Burdan bir kac ark da gitti sanirsam , shemsin ne zamandir yok baska bir ark hesabini kapatmis hamile su anda ben yonlemdirmistim onuda.. daha vardi isimleri hatirlayamadim. Biraz forumu incelersen bulursun sanirsam. Benim ikinci denemem orda ins bu kez olur, gitmesi gelmesi kalmasi kolay istersen sana gerekli iletisim numaralarini yazarim arar konusursun senin tam
Olarak durumun nedir?

Çok sevinirim gerekli numaraları verirseniz. Benim durumum 32 yaşındayım. 3 Aşılama 4 Tüp Bebek tedavisi geride bıraktım. Yumurta oluşuyor ama kaliteli değil. Son tedavim transfere bile gidemedi. Doktorum hala ısrar ediyor tekrar deneyelim diye ama görünen köy kılavuz istemiyor. Bizde eşimle Donasyona karar verdik.

Ozelden yazdim

Igg pozitif olması daha önce bu virüsle karşılaştığınız ve kanınızda antikor olduğunu gösterir aktif olmadığı için bebeğinize zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…