teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinhayr’larla olsun...Sizin kişisel tercihiniz hangi merkez oldu paylaşırsanız sevinirim

teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinhayr’larla olsun...Sizin kişisel tercihiniz hangi merkez oldu paylaşırsanız sevinirim
Gynolife..3.donasyon ikiz bebeklerim var üç aylık allahım size de nasip etsin..ama tavsiye etmek çok sağlıklı değil merkezi..3-4 merkez var diğerleri merdiven altı..lütfen okuyun çok şey öprnwceksiniz

Yumurta kalitesi gözle görülecek değil genetik testle doğru söylenir
Oda eğer doğruysa

Seceeeey özel mesajını aç melis seninle yazışmak istiyor

Kızlar, merhaba, daha önce bu siteyi bikaç kez okudum, ancak bişeyler yazamadım. Ben de 7 tüp bebek denemesi den sonra, yumurta donasyonunun düşünmeye başladım, sizlere bişey sorucam, yumurta donasyonunda doğan bebek anneden gen ya da bişeyler alıyor mu? Bu konuda bilgisi olan acil cvp yazabilir mi??

Slm canim hayirlisi insallah, en son transferimde yine konusu oldu dr ile konustum yuzde 25 anneden hecen genler varmis bilimsel kanitlanmis, bunlar genellikle annenin duygusalligi ve bazi huylari imis .interneti arastirirsan daha detay bulabilirsim canim

Anne sütüylede bazı genler geçiyor
50% eşiniden geçiyor
Ee geriye bir şey kalmıyor
Özbe özümüzünki olucaklar canlarımız

Anne sütüylede bazı genler geçiyor
50% eşiniden geçiyor
Ee geriye bir şey kalmıyor
Özbe özümüzünki olucaklar canlarımız
Aynen canim ya ! Bir cok kisi taniyorum ne anne ne babaya benziyolar cocuklari. Insan tasiyip dogurunca onumu dusunur ki!
bugun transfer gunu haric 6.gunum zaza, az once peceteye kahverengi leke geldi ve tam kasigimin ortasinda cok fena batma oldu , acikcasi sevindim yerlesti bence bu kez oldu , icime umut tohumlari serpildi

herkese selam..,
6 düşük, 1 dış gebelik
2 negatif tüp bebek denemem oldu..
yumurta toplama esnasında 5 -6 yumurta toplanıyor ama sadece 1 tane kalıyor geriye
ilki 4. gün embriyosuydu tutmadı
ikincisi 5. gün pgt li embriyoydu o da tutmadı maalesef
yaşım 38 ve ben çok çok yoruldum
tam artık herşeyden vazgeçtim derken eşimdün gece donasyon yöntemiyle tüp bebek yapma olayına sıcak baktığını söyledi
hem şok oldum hem de çok çok sevindim..
başlarda tüp bebeğe bile sıcak bakmayan eşim artık donasyonu destekler olmuş
ve bana araştırma yapmamı söyledi
dünden beri forumları okuyup duruyorum
herkesin hikayesini takip ediyorum teker teker
lütfen bana da öneride bulunun,
ne yapayım, nerelere gideyim, çok heyecanlıyımm

Malesef donasyonla anneden çocuğa hiçbir şekilde genetik materyal geçmez. Süt vücutta emilip sindirilen bir gıda sadece sütle gen aktarımı diye birşey söz konusu değil arkadaşlar. Genetik materyal döllenme sırasında oluşur. Ki bu annenin vücudunun dışında olan bişey. Preimplantasyon genetik testler ngs ile bebek embiryonun genomunun belirlenmesi de zaten bu durumun kanıtı. Bu arada ben bunu bir doktor olarak söylüyorum. Biliyosunuz ki genetik tıp fakültesi müfredatında... neyse Donasyonu secenek olarak düşünen bizler bu durumu kabullenmeliyiz...

Canim sana tavsiyem forumu bastan sona oku cok faydali bilgiler var simdi sana herkes birsey der kafan karisir. Ben bakude tedavi goruyorum orayi sectim guvendim , umarim hayirlisi olur hakkinda

Cok geçmiş olsun kardeşim öncelikle yaşadığın şeyler kolay deil merkezleri çok iyi arastir 4 veya 5 tane iyi merkez var gerisi pek tanınmış değiller kolay bir iş deil işin en önemli kısmı araştırmak merkezlerin telefonlarını ara derim ben konuş hepsiyle not al en sonunda içine sinen yeri kalbinin ısındığı yeri seç kardeşim rabbim seninde yüzünü güldürsün ınsallah sende anne olursun

Insallah hamile haberlerini duyucaz canim az kalmış ınsallah rabbim gönlüne göre verir.

Canim sana tavsiyem forumu bastan sona oku cok faydali bilgiler var simdi sana herkes birsey der kafan karisir. Ben bakude tedavi goruyorum orayi sectim guvendim , umarim hayirlisi olur hakkinda

dönüş yaptığın için teşekkür ederim..
bende şuan Hit'i araştırıyorum..
bakü yü hiç düşünmemiştim. tercih etme sebebin nedir?

dönüş yaptığın için teşekkür ederim..
bende şuan Hit'i araştırıyorum..
bakü yü hiç düşünmemiştim. tercih etme sebebin nedir?
Hocayi cok arastirmistim merkezleri arastirirken , birde donor konusunda biraz tedirgindim, o yuzden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…