Hocayi cok arastirmistim merkezleri arastirirken , birde donor konusunda biraz tedirgindim, o yuzden canim

inşallah gönlüne göre olur herşey.
donörün özelliklerini kendiniz mi belirliyorsunuz.
yazıl olarak mı sunuyorlar boy, saç, göz özelliklerini yoksa fotoğraf olarakta görebilme şansınız oluyor mu

İnternette yazan her yazı bilimsel değil malesef. Hatta her akademik yazıvda yüzde yüz güvenilir değil ve temel bilgileri değiştirecek güçte değil.Çocuğun tüm fenotip görüntü özellikleri taşıyacağı potansiyel hastalıklar herşeyi döllenme sırasında oluşan 46 kromozomdadır klasik ve net olan bilgi bu.Anne ve bebek arasında mutlaka etkileşim olur. Anneden bebeğe protein gecer, bazı hastalıklar gecer ok ama bu proteinler çocuğun genetik özelliğini belirleyecek güçte değildir çok hücreli canlılarda gen aktarımı o kadar kolay değildir.çocuğun nihai olan, gelecek nesillere aktaracağı genetik kodları döllenme sırasında oluşur. Tamamlanır. Ngs ile yüzde 99,9 doğruluk oranında genetik özellikler belirlenir ki bu özellikler yumurta vericisi ve babanın özelliklerinin kombinasyonudur. Ben kimseyi ikna etmek zorunda değilim bu arada herkes neye inanmak istediğini seçebilir. Bence bu konuyu kendi kadın doğum uzmanınıza da sorup doğrulatın...

inşallah gönlüne göre olur herşey.
donörün özelliklerini kendiniz mi belirliyorsunuz.
yazıl olarak mı sunuyorlar boy, saç, göz özelliklerini yoksa fotoğraf olarakta görebilme şansınız oluyor mu
Donorun ozelliklerini siz belirliyorsunuz dolayli olarak cunku kan grubunuz ilk basta sonra adet tarihiniz ve benzeriliginiz goz onune aliniyor, asla onunuze bir liste getirip bunu bunu sec denmiyor zaten dr larin isinede karisilmiyor bundurumda, cok israr ederseniz resmini goruyorsunuz, ben istemedim acikcasi!

Peki tesekkurler

Peki nifty test yaptirisak donasyon oldugunu söylememiz mi gerekir ?

Canım benim ben çok stres yapmıştım ilkinde baştan beri olumsuzun zaten olumsuzda oldum sen lütfen olumsuz olma rabbimin izniyle ınsallah olmuştur ınsallah lekelemek yerleşme lekelenmesidir üzülme kimsenin üzülmesini istemem inan biraz motive edebildiysem ne mutlu bana lütfen ama lütfen kendinde oldu de bence oldu canim ınsallah kurban olduğum rabbim yüzünü güldürecek

Keşke elimde bir sihirli değnek olsaydı da her olumsuzluğu değiştire bilseydik bütün insanlar mutlu olurdu hickimse olumsuz sonuç almasın isterdim bol bol dua ediyorum 2020de rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok zor çünkü herseyde vardır bir hayır diyorum herzaman.

%30 senin gen yapilarini aliyor die biliyorum

Peki nifty test yaptirisak donasyon oldugunu söylememiz mi gerekir ?
Testin sağlıklı sonuçlanması ve yorumlanması için mutlaka söylenmesi gerekir bu durumda sizden karyotip analizi de istencektir diye biliyorum. Zaten etik olarak donasyon olduğu takip yapan perinatalog yada kdın doğum uzmanına söylenmeli. Çünkü onlar yaşınıza klinik durumunuza göre size ve bebeğe yol çizmek ya da riskleri söylemek için varlar. Yoksa onları yanlış yönlendirmiş oluruz.

Size katılıyorum çok doğru yazmışsınız. Kendi adıma düşüncem şu olmuştu kanımla canımla bir bebek dünyaya gelecek ve eşim sevdiğim insandan bir çok şey alacak ve evlat sahibi olacağım anne olacağım ve bir bayanın sayesinde allahın da izniyle anne olacağım koklayıp saracağım diye düşünerek yola çıktım. Allah nasip etti dünya tatlımı bana, komple de bana ait olarak görüyorum benim canım yaaa ötesi yok rabbime şükürler olsun buna sebep olan bayandan da Allah razı olsun. Çok irdelemeye gerek yok sizi mutlu edecek yol bu ise korkmayın fazla düşünmeyin bu yola girin derim buradaki tüm bayanlar. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı evlatla doldursun.

Sagol canim ins

Herkese merhaba
Bu satırları yazmadan önce gözlerim dolu dolu yazdıklarınızı okudum. Şüphe içinde bazen sevindim bazen üzüntülerinizi paylaştım.
Bende kendi hikayemi paylaşmak istiyorum. 39 yaşındayım. 3 yıldır menepoz ile savaşıyorum. 3 yıldır 1 tane yumurtam bile oluşmadı. Geçen sene 1 kere yumurta donasyonu yaptırdık sonuç negatif. 12 gün önce bir kere daha yaptırdık yine sonuç negatif.
Tam tüm ümitlerimi kaybetmişken yazdıklarınızı okuyup tekrardan ümitlendim.
Transfer öncesi endometrium kalınlaşmasında sorunlarım vardı.
Siz transfer öncesi takip işlemlerini nasıl yaptırıyorsunuz?
Endometrium kalınlığınız ne kadar oluyor?
Adetten sonraki kaçıncı gün transfer oldunuz? Şimdiden destekleriniz icin tsk ederim. Yardımlarınızı bekliyorum...

Bu konuda kafam çok karışık, siz hangi doktorla konuştunuz, Kıbrısta kimlerden mi? Sanırım onlar herkes donasyona sıcak baksın diye böyle şeyler söylüyorlar, çünkü ben bir genetik doktorla görüştüm, öyle bireyin mümkün olmadığını, sadece yumurta vericisi ve babadan bişeyler geçtiğini söyledi, benden yüzde 10da olsa bişey alsa hemen yaptırmak istiyorum, yasım geçti, 42 yaşındayım, benden bişey almayacağı için, etrafımdaki herkesin kendisinin çocuğu olduğu için kompleks yapmaya başladım bu konuyu, uzun yazdım kusur bakmayın

Ya

Yani hiç mi Bi şey geçmiyor, protein dışında, rna geciyormus diye okudum o kadar, Bi his, Bi bağ, huy, suy ne biliyimBu konu beni çok üzüyor

Islemlerinizi nerde yaptirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…