teşekkür ederim cevap için. inşallah benim de dengelenir. cok aşırı yüksek değil ama yıne de can sıkıyor.

Canim benimde rahim inceligi sorunum var.doktor prp onerdi. Sizin kaçti.prpden onceki rahim.

teşekkür ederim cevap için. inşallah benim de dengelenir. cok aşırı yüksek değil ama yıne de can sıkıyor.
Canım çok geçmiş olsun nedemek herzaman yardımcı olmaya çalışırım sen kafana takma yeter ben surekli olarak kanveriyorum daha dikkat ediyorum bu hasimatoya eskiden önemsemezdim nasıl olsa ilaç alıyorum diye ama çocuk sahibi olmak isteyince daha sık bastırıyorum doktor sorun etme dedi bana canını sıkma sen olurmu lütfen rahat ol.bagisiklik sistemini de bozan bir hastalık hasimato herşey beyinde bitmiyo o yüzden takmamaya çalışıyorum daha çok dikkat ediyorum çok şükür düzene girdi ama çok çektim doktor doktor gezdik enson endokronolojiye zorda olsa yalvar yakar sevkettirdim kafam rahatladı en azından çok şükür bunada şükür sadece sıkıntı ilacı alma saatinde yaşıyorum bazen yarim saat geçmesi lazım ilacın ya ben 15dakka sonra kahvaltı yapıyorum unutuyorum yarim saat olmasını ama sorun olmaz dedi doktor sen ihmal etme yeter gerisiduzelir canim ben bununla yaşamaya alıştım.doktor gebekalinca gel dedi bana gebelikte önemliymiş

Arkadaslar cok heyecanliyim. Kan testi sonucu 148 !!!
Ikici test icin hastanedeyim yarin onuda ogrenicem .
Rabbim herkese ama herkese istedigi evlatlari versin, ben idrar testini evde yapmistim silik cikti. Bekleyemedim esime mujde ettim. Salya sumuk sevincten agladiginda gercekten ben bu insana bunu vermeliyim diye dusundum. Cok istiyordu cunku. Yolladigim mesaja bakip bakip agladi yanimda demek baba oluyorum diye.
bazi arkadaslar yorum yapmis biraz kafalar karismis. Donasyon yada degil o yada onlar benim sevdigim adamin parcasi ustelik ben buyutup ben emziricem , ben yetistiricem! Bunun manevi degeri hic birsey ile olculmez bence, umarim gebeligim saglikla ilerler ve ben bebegimi kucagima aldigim da sizleri duygularimi daha da iyi aktarabilirim,

Canim benimde rahim inceligi sorunum var.doktor prp onerdi. Sizin kaçti.prpden onceki rahim.
Cnm tm belli olamadı ilk 6 mm sonra 7 mm daha sonra 5 mm de kaldı hatta bu incelik yüzünden 3 defada tranfer yattı prp den sonra nihayet 7.5 ve 8 mm olduğu yerlerde oldu ben bana iyi geldiğini anladım azda oksa faydasi oldu

Hayırlı olsun canim benim zaten hamileydin kan testiyle tamamen öğrenmiş oldun rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına canim

Başınız sağ olsun aslında bir şeyi çok isteme mevzunu şöyle düşünsek.Hepimiz , çoğumuz 35 üstü yaşta insanlarız bizler büyüdük ,ailelerimiz yaşlanıyor...Elbette her ölüm ani ve çok acı. Ancak sıralı olduğu zaman da hayatın,yaradılışın fıtratında var.Olanlar ne sizin nede doğan bebeklerin suçu.Kendinizi üzmeyin.Olmayınca da olmuyorsa elbette bırakmayıda bilmek gerekir.Ama bir diri geldi bir ölü gitti gibi düşünceler yalnızca sizi derin psikozlara sokar.Tevekkül her şeyin başı.

kendimi tanıtayım havalar değişsin :) Ben BalBörek 2 yıldır okuyucu olarak katıldım bu sayfalara.Ne acılar, gözyaşları,umutlar okudum, sizlerle üzüldüm sevindim...En sevdiğim şey ''bir daha çocucuğum olmayacak'' diye umutsuzca üzülen arkadaşlarımızın mesajlarına bakıp birkaç yıl içersinde nasıl anne olduklarını görüp, sevinmek oldu.
39 yaşındayım gec evlendim evleneli 2 yıl oldu.İlk yıl istemedik meğer istesekte olmazmış hahaha:) İşte kullar plan yapar ama ilahi plan başka.3 tüp denemesi ve hep aynı sonuç 4. gün embriyo gelişimi durdu.Eşim sigara içiyordu son iki aydır içmiyor ,ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık.O hormon ilaçlarında az ağlamadım.Çoğu zaman neye ağladığımı dahi hatırlamadım.Ama bişey var ki her seferinde pes tamam bu son deyip, yeniden kendimi çabalarken buldum.İşte bu kabul olacak dua demek bence.Yoksa o istek içimize düşmezdi.Kıbrısa gidiyordum ki polip çıktı. Kısmet vardır bır hayır dedim ve ameliyat günümü bekliyorum :)

hoşgeldin balbörek.tedavin hayırlı olsun öncelikle. inşallah seninde pozitif haberlerini alırız buralardan. sen hangı merkezde karar kıldın? bende ocak sonu subat bası gıbı transfer olacagım kısmetse. su troidi halledebilirsem tabiki.

canim benim tiroid dengeleyebilirsin ilaçla donasyonla engel deil canim ilaçla dengelenir merak etme.

Cnm tm belli olamadı ilk 6 mm sonra 7 mm daha sonra 5 mm de kaldı hatta bu incelik yüzünden 3 defada tranfer yattı prp den sonra nihayet 7.5 ve 8 mm olduğu yerlerde oldu ben bana iyi geldiğini anladım azda oksa faydasi oldu
Canim çok tesekkur ederim tecrubeleriniz gercekten onemli benim icin. Faydasi olmuş gibi duruyor insallah bende fayda gorurum.Allah yolunuzu acik etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…