Hasan bey nerde canım kıbrıstamı hangi hastane

Okumadan biraz bilgi verir misiniz lütfen. Basım döndü okumaktan. Tecrübeli biri olarak lütfen bilgi verseniz. Hamilelerin sohbetleri de cok aradığımı bulamıorum

Merhaba kıymetli yol arkadaşım.
Bende bu dünyada en sevdiğim insanı abiciğimi kaybettim.
Bebeklerim geldi abim gitti.
Çok enteresan bi tesadüf bir çok donasyon yapan arkadaşımız ailesinden bi parçasını yitirdi.
Başın sağ olsun Nurlar içinde uyusun.Bu acılara dayanmak çok zor.
Yavrularımı bu acı içinde gözyaşlarımla büyüttüm.
"bir daha yapmam " deme sebebin nedir ?

Canımsın
Amiiiin canım benim amin

Transfer zamanı ekstra bısıy gerekıyor mu hasimato ıcın

Sağ ol canım benim. Abiciğin de nurlar içinde uyusun inşallah. Oğlum geldi annem gitti. Yıllar önce bir yakınımız çok uğraştıktan çok istedikten sonra evlat sahibi oldu. Daha bebek 8 aylıkken 38 yaşında vefat etti. Bir şeyi çok isteyince bazı şeylerin dengesiyle oynuyormuşum gibi geliyor. Annem iyileşsin diye çok dua ettik. Bir arkadaşım demişti ki "teslim et" önce kızmıştım ona. Sonra bir ruya gördüm 10 aylık hamile bir kadın doğurmak istiyor ve doğuramıyor eziyet çekiyor. Rüyamda dedim ki Allah her şeyi nasıl düzenli ve zamanlı yaratıyor. Uyandım birden dank etti kafama annem 1 aydır yoğun bakımdaydı ve biz dualarla ayakta tutuyorduk.Allah duamız hürmetine annemi tutuyordu ama annem zamanını geçirmiş halde bekliyordu. Dua bitti annem gitti. Allah her şeyi biliyor ayarlıyor. Elbette 2. Bir çocuğum olsun isterdim ama artık çok istemekten korkuyorum.

Uzülüyorum siz böyle yazınca ve cok korkuyorum. Daha dün gazetede okudum bugunde tv de izledim
8.5 aylık hamile biri ikizleriyle vefat etti
Allah rahmet eylesin. Tanımadığım halde çok üzüldüm. Gazetede Kıbrıs'ta tüp bebek yaptirdiklari yazıyordu
Bi beni dahada gerdi. Karışık duyguler icerisindeyim. Sevinemiyorum bende gideceğim diye.

Töbe bismillah... başınız sağolsun o ayrı da birçok donasyon yaptıran arkadaşımız ailesinden bir parçasını yitirdi cümlesi saçma olmuş rna yla sütle gen gecer muhabbetinden daha da saçma...Kimse kimsenin ne kaderine ne de doğumuna ölümüne sebep olabilir. Söylediğiniz söz ilme,dine uymadığı gibi bu yöntemle umut arayanlarda ya da tek seceneği kalanlarda yaratacağı etki... hani bi düşünseniz...

Y
Öncelikle yakınlarinı, canlarını kaybeden arkadaşlara ben de başsaglıgı diliyorum.
Size katiliyorum quest34; 13 haftalik ikizlere hamileyim ben de, içim buzz gibi oldu bu mesajlari okuyunca, hic boyle bir dusuncem de hissim de yoktu ama ansızin ya öyleyse sorulari donmeye basladi icimde.... çok zor bir durum biliyorum, herkes kayıplar veriyor ama yaradan "birini verirse digerini alır"a inandirmayin kendinizi ve kötüyü cagirmayin ne olur... Vakti, zamanı gelen olur hepimiz biliyoruz, yoksa ne etsen nafile...Güzel düşunelim guzel olsun, aklımıza kötü seyler getirmeyelim.
Sevgili Zaza 2020 senin yılın, hic durma yolunu yürü bence...hiç konusmadık, hic yazışmadık ama dualarım seninle....

Transfer zamanı ekstra bısıy gerekıyor mu hasimato ıcın
Yok canim sen ilacını düzgün kullan yeter doktor gerekli olduğu zaman soyluyo zaten benim dengesizdi transferden önce düzene girdi hasimato çok şükür şimdi sıkıntı olmaz dedi doktorum

Canım üzülme hayatta her şey olur. Tesadüf denk gelmiş boyle olmuş. Yolun açık olsun inşallah.

Canım benim korkma rabbimin bir bildiği vardır haberi bende izlemistim ama kibrista olduğunu duymamıştım ölen hanımefendicim eşi bulundukları yerdeki tup bebek merkezine gittiler diye hatırlıyorum allah rahmet eylesin hanımefendinin sağlık sorunu varmis ona rağmen tup bebek merkezi transfer yapmış bile bile rahmetli hanımefendiye sıkıntı olacağını dilemişler daha önce sen üzülme lütfen korkma.sen içini ferah tut yeter.

Canım sen hamileliğin tadını çıkar. Her şey vakit saat işidir. Benim duygularım acımın sıcağından. Anneciğim hastaydı zaten. Diğer arkadaşlar da tesadüf olmuş. Yüreğin sıcacık olsun kuzum. Kuzucuğunu mutsuz etme. Herkesin fikri duygusu farklı olabilir. Bu ara boyleyim ben. Gönlünü ferah tut

Okumadan biraz bilgi verir misiniz lütfen. Basım döndü okumaktan. Tecrübeli biri olarak lütfen bilgi verseniz. Hamilelerin sohbetleri de cok aradığımı bulamıorum
Herkesin hikayesi farklı ve herkesten öğrenilecek şeyler var onyüzden gerçekten okumalısın..bana gelince 46 yaşındayım üçüncü donasyonda ikiz bebeklerim oldu gynolifeda yaptım..memnunum merkezden ama yönlendiremem kul hakkıdır..siz kendi yüreğimizin sesini dinleyin..çok hazır gidin be ilk seferde olma olasılığının yüksek olmadığını bilin..ona göre maddi manevi hazır olun inşallah ilk seferde kavuşan azınlıktan olırısunuz sevgiler

Zazam değer...arkadaşım 19.denemede gebe şu an...4-5 tanesi donasyın üstelik..sen bu uğurda en çok acı çeken emek verensin..şimdi vazgeçersen o kadar emek nolcak?? Çok zor haklısın 3 donasyınla maddi manevi tükendik hayal edemiyorum ötesini...sen çok güçlü ve iyi bi kadınsın..belki de artık sıra sende belki de daha üç beş dememe daha yapıp yine olmayacak ama denemenden bilemezsin..paran varsa sağlığın aşırı zorlamıyorsa vazgeçme..2020 senşn anne olma yılın olacak..ben buna inanıyorum tüm kalbimle..dua ediyorum..vazgeçme..bu da benim görüşüm...

teşekkür ederim cevabın için. dahiliyeden randevu aldım.bulundugum sehırde endoktinoloji yok mecburen yarına dahiliyeden aldım randevu. tutmazsa dıye cok korkuyorum bu sebeple. peki doktora donasyon yaptıracagımı söylememe gerek var mı sizce? normal tüp bebek desem sorun olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…