Hasan bey nerde canım kıbrıstamı hangi hastaneMerhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz inşallah sizde harika h
Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz, benim gibi sizde sahane haberler alıcaksınız inanıyorum, sizde inanın umutsuzluğa kapılmayın güzel haberlerinizi bekliyoruz
Okumadan biraz bilgi verir misiniz lütfen. Basım döndü okumaktan. Tecrübeli biri olarak lütfen bilgi verseniz. Hamilelerin sohbetleri de cok aradığımı bulamıorumMerhaba hayırlısı olsun öncelikle..size tavsiyem tüm sayfaları okuyun ben sabahlara kadar okumuştum..herkesin deneyimi farklı..üç dört ciddi merkez var dediğim gibi okuyun önce sonra içinşze sineni seçin..umarım ilk seferde olur bebeğiniz..sevgiler
Merhaba kıymetli yol arkadaşım.Canım seni takip ediyorum hala. Durumunu biliyorum hep. Çok uğraştın didindin Allah emeklerini yağlı etsin. Arka arkaya çok denedin. Biraz dinlen ve kendini dinle derim. Benim annemle aramda 33 yas var. Oğlumla aramda 37 yaş var. Doğacak bebeğimle arandaki yaş farkı önemli. 45e kadar dener sonra bırakırdım ben. Bu tamamen benim düşüncem bana kızmayın ne olur. Sen kendi kararını kendin vermelisin. Annelik mükemmel bi duygu. Evlat edinsem de aynı şeyi düşünürdüm. Bu benim içimde var. Eşim kabul etseydi evlat edinmeyi tercih ederdim. Herkes bu konuda farklı düşünebilir tekrar söylüyorum bana kızmayın. Senin yerinde olsam. 3 5 ay kendimi dinler bir daha dener olmazsa bırakırdım. Bu stresin sana ilerde dönüşü hastalık olmaz inşallah. Rabbim çok istenilen bir mutluluğu yaşatırken bir başka kıymetlisi alıyor gibi gellmiştir bana hep. Bunu yıllarca boyle düşünmüşümdür. Oğlum geldi annem gitti. Rabbim elindekinin kıymetini bil dedi bana öyle hissediyorum. Donasyon için pişman değilim oğlumu çok çok çok seviyorum ama bi daha yapmam.
CanımsınSevgili zazacim herkesin derdine elinden geldiğince yardım eden, insanlardan yardımını esirgemeyen her sorduğumuzda cevap veren güzel kalpli, yüreği sevgi dolu zazacim ben bütün kalbimle inanıyorum 2020 de sen anne olacaksın ben bunu yürekten hissediyorum mutluluğu hak ediyosun herkesin duası seninle kuzum.ben bu sayfayı okumaya başladığımda birçok kardeşimin hikayesi bana ilham olmuştu bunlardan biride sendin. çünkü ben artık yılmıştım geçirdiğim ameliyatlardan hastalıklardan surekli uğraşmaktan yorulmustum. Ben pes etmemeyi,yilmamayi ,ayakta kalmayı senden öğrendim.iyiki varsin,iyiki varsınız çok şey öğrendim senden sizlerden 2020de herkes anne olsun hamile olan kardeşleriminse rabbim sağlıkla kucaklarina almayı nasi etsin,doğum yapan anne olan kardeşlerimde rabbim evlatlarıyla ve ailesiyle ömür boyu mutlu olsunlar ınsallah.
Canım benim sen hep iyi ol varol kardeşim herzaman yanındayız unutma bunu.Canımsın
Amiiiin canım benim amin
Kizlar transferim yapildi otelimiz hastaneye cok yakindi yürüyerek gittik hemen karsiladilar tek odaya aldilar hastane cok temizdi cok fazla su icirmediler okunmuş suyum vardi yarim litrelik onu ictim sadece okadar transfere giderken cok sıkışık degildim transfer odasina indirdiler ve oralari bilen bilir catal ustune oturttular beni bir aglama aldi kendimi susturamadim sagolsun 1 hemsire adini bilmiyorum ama bana sarilarak rahatlatti sagolsun emriyolog geldi ve 2 yumurta cok iyi kalitede dedi 6 yumurtaninda donduruldugunu soyledi doktor geldi ve 10 dk icinde bebişlerimi bana verdi sonra malum yatak 1 bucuk 2 saat yattim ve uzerimi giyindim otelimiz yakindi yürüyerek geldik anlatiyorum merak edenler olur diye cok korkuyodum transferde canim yanicak diye hiç birsey hissetmedimm artikk hakkimizdan hayirlisi rabbim isteyen herkeze bu mübarek günde saglikli bebişler nasip etsinn banada tabiki:)artik bu 12 gün nasil gecicek
Transfer zamanı ekstra bısıy gerekıyor mu hasimato ıcınBenimde hasimato tiroidim var normalde 3 ay da kontrol oluyorum endokro..... ilk donasyonla 15 günde kontrol istedi kibeistaki merkez ama gebe kalmana engel deil demişti canim senin farklı çıkmış değerlerin canim benim iş uzamaz merak etme hemen endekronolojiyden randevu alırsan ilaçla dengeleniyor ben10 yıldır mücadele ediyorum korkma tedavini uzatmaz herşey dengeleniyo ilaçla
Töbe bismillah... başınız sağolsun o ayrı da birçok donasyon yaptıran arkadaşımız ailesinden bir parçasını yitirdi cümlesi saçma olmuşMerhaba kıymetli yol arkadaşım.
Bende bu dünyada en sevdiğim insanı abiciğimi kaybettim.
Bebeklerim geldi abim gitti.
Çok enteresan bi tesadüf bir çok donasyon yapan arkadaşımız ailesinden bi parçasını yitirdi.
Başın sağ olsun Nurlar içinde uyusun.Bu acılara dayanmak çok zor.
Yavrularımı bu acı içinde gözyaşlarımla büyüttüm.
"bir daha yapmam " deme sebebin nedir ?
YTöbe bismillah... başınız sağolsun o ayrı da birçok donasyon yaptıran arkadaşımız ailesinden bir parçasını yitirdi cümlesi saçma olmuşrna yla sütle gen gecer muhabbetinden daha da saçma...Kimse kimsenin ne kaderine ne de doğumuna ölümüne sebep olabilir. Söylediğiniz söz ilme,dine uymadığı gibi bu yöntemle umut arayanlarda ya da tek seceneği kalanlarda yaratacağı etki... hani bi düşünseniz...
Yok canim sen ilacını düzgün kullan yeter doktor gerekli olduğu zaman soyluyo zaten benim dengesizdi transferden önce düzene girdi hasimato çok şükür şimdi sıkıntı olmaz dedi doktorumTransfer zamanı ekstra bısıy gerekıyor mu hasimato ıcın
Canım üzülme hayatta her şey olur. Tesadüf denk gelmiş boyle olmuş. Yolun açık olsun inşallah.Uzülüyorum siz böyle yazınca ve cok korkuyorum. Daha dün gazetede okudum bugunde tv de izledim
8.5 aylık hamile biri ikizleriyle vefat etti
Allah rahmet eylesin. Tanımadığım halde çok üzüldüm. Gazetede Kıbrıs'ta tüp bebek yaptirdiklari yazıyordu
Bi beni dahada gerdi. Karışık duyguler icerisindeyim. Sevinemiyorum bende gideceğim diye.
Canım benim korkma rabbimin bir bildiği vardır haberi bende izlemistim ama kibrista olduğunu duymamıştım ölen hanımefendicim eşi bulundukları yerdeki tup bebek merkezine gittiler diye hatırlıyorum allah rahmet eylesin hanımefendinin sağlık sorunu varmis ona rağmen tup bebek merkezi transfer yapmış bile bile rahmetli hanımefendiye sıkıntı olacağını dilemişler daha önce sen üzülme lütfen korkma.sen içini ferah tut yeter.Uzülüyorum siz böyle yazınca ve cok korkuyorum. Daha dün gazetede okudum bugunde tv de izledim
8.5 aylık hamile biri ikizleriyle vefat etti
Allah rahmet eylesin. Tanımadığım halde çok üzüldüm. Gazetede Kıbrıs'ta tüp bebek yaptirdiklari yazıyordu
Bi beni dahada gerdi. Karışık duyguler icerisindeyim. Sevinemiyorum bende gideceğim diye.
Canım sen hamileliğin tadını çıkar. Her şey vakit saat işidir. Benim duygularım acımın sıcağından. Anneciğim hastaydı zaten. Diğer arkadaşlar da tesadüf olmuş. Yüreğin sıcacık olsun kuzum. Kuzucuğunu mutsuz etme. Herkesin fikri duygusu farklı olabilir. Bu ara boyleyim ben. Gönlünü ferah tutY
Öncelikle yakınlarinı, canlarını kaybeden arkadaşlara ben de başsaglıgı diliyorum.
Size katiliyorum quest34; 13 haftalik ikizlere hamileyim ben de, içim buzz gibi oldu bu mesajlari okuyunca, hic boyle bir dusuncem de hissim de yoktu ama ansızin ya öyleyse sorulari donmeye basladi icimde.... çok zor bir durum biliyorum, herkes kayıplar veriyor ama yaradan "birini verirse digerini alır"a inandirmayin kendinizi ve kötüyü cagirmayin ne olur... Vakti, zamanı gelen olur hepimiz biliyoruz, yoksa ne etsen nafile...Güzel düşunelim guzel olsun, aklımıza kötü seyler getirmeyelim.
Sevgili Zaza 2020 senin yılın, hic durma yolunu yürü bence...hiç konusmadık, hic yazışmadık ama dualarım seninle....
Herkesin hikayesi farklı ve herkesten öğrenilecek şeyler var onyüzden gerçekten okumalısın..bana gelince 46 yaşındayım üçüncü donasyonda ikiz bebeklerim oldu gynolifeda yaptım..memnunum merkezden ama yönlendiremem kul hakkıdır..siz kendi yüreğimizin sesini dinleyin..çok hazır gidin be ilk seferde olma olasılığının yüksek olmadığını bilin..ona göre maddi manevi hazır olun inşallah ilk seferde kavuşan azınlıktan olırısunuz sevgilerOkumadan biraz bilgi verir misiniz lütfen. Basım döndü okumaktan. Tecrübeli biri olarak lütfen bilgi verseniz. Hamilelerin sohbetleri de cok aradığımı bulamıorum
Zazam değer...arkadaşım 19.denemede gebe şu an...4-5 tanesi donasyın üstelik..sen bu uğurda en çok acı çeken emek verensin..şimdi vazgeçersen o kadar emek nolcak?? Çok zor haklısın 3 donasyınla maddi manevi tükendik hayal edemiyorum ötesini...sen çok güçlü ve iyi bi kadınsın..belki de artık sıra sende belki de daha üç beş dememe daha yapıp yine olmayacak ama denemenden bilemezsin..paran varsa sağlığın aşırı zorlamıyorsa vazgeçme..2020 senşn anne olma yılın olacak..ben buna inanıyorum tüm kalbimle..dua ediyorum..vazgeçme..bu da benim görüşüm...Canım Zelitam seninde başın sağolsun
Annenin mekanı cennet olsun
Canım arkadaşım evladınıda kokla öp benimçin
Bu yolu beraber yürüdük,çok şükür siz artık annesiniz,ben hala canımla malımla çabalıyorum
Nolursun içinden gelen doğruyu söyleyin
Değermi hjç???
Kan testi sonucunu yaz canımAynen canim aynen . Benimde kan testim pazartesi cikiyor halen tedirginim . Bugun 11.gun idrarda silik
teşekkür ederim cevabın için. dahiliyeden randevu aldım.bulundugum sehırde endoktinoloji yok mecburen yarına dahiliyeden aldım randevu. tutmazsa dıye cok korkuyorum bu sebeple. peki doktora donasyon yaptıracagımı söylememe gerek var mı sizce? normal tüp bebek desem sorun olur mu acaba?Evet benim başıma gelmişti 2. Tüp Bebek tedavisinde. Endokrinoloji Doktoruna gitmiştim bende. İlaç veriyorlar bir kaç hafta içinde istenilen seviyeye geliyor korkacak bir şey yok. Ama sürekli kontrol altında tutman gerekli. Doktorun sana diyecektir şu süre zarfında Kan tahlillerini yenile diye. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?