Sende bendensin desene Aman yeter ki sağlıkla olsunlarda biz analarının babalarının isimlerini koyalım
Aynen canim aynen . Benimde kan testim pazartesi cikiyor halen tedirginim . Bugun 11.gun idrarda silik

Eklentiler

• FBC922F6-560B-45C1-AE9A-713CA335388B.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 47
Aynen canim aynen . Benimde kan testim pazartesi cikiyor halen tedirginim . Bugun 11.gun idrarda silik
İçini ferah tut lütfen, ben inanıyorum sonuçta güzel olacak ama lütfen sende İnan aklına olumsuzu getirme zihin ister istemez senin düşüncelerine odaklanıyor ve çekim kanunu gibi olumsuzu üzerine çekiyorsun . Güzel düşün güzel olacak

Oyle yapmaya calisiyorum canim icimin bir tarafi korksada diger tarafi hep umutlu

Evet benim başıma gelmişti 2. Tüp Bebek tedavisinde. Endokrinoloji Doktoruna gitmiştim bende. İlaç veriyorlar bir kaç hafta içinde istenilen seviyeye geliyor korkacak bir şey yok. Ama sürekli kontrol altında tutman gerekli. Doktorun sana diyecektir şu süre zarfında Kan tahlillerini yenile diye. Geçmiş olsun.

Benimde hasimato tiroidim var normalde 3 ay da kontrol oluyorum endokro..... ilk donasyonla 15 günde kontrol istedi kibeistaki merkez ama gebe kalmana engel deil demişti canim senin farklı çıkmış değerlerin canim benim iş uzamaz merak etme hemen endekronolojiyden randevu alırsan ilaçla dengeleniyor ben10 yıldır mücadele ediyorum korkma tedavini uzatmaz herşey dengeleniyo ilaçla

Can8m bakude hangi hastene nasil karsiladilar neler yaptialar bilgi olsun maksat canims8n
Baku medikal plaza babek de sonsuzluk merkezi nde tedavi oldum canim. Cok memnun kaldim hastane personel, embriolog, dr , herkes cok iyi ve tecrubeli ler. Istedigini sorabilirsin canim

Canım özlemişiz seni sağol allah razı olsun allahım iki can verdi bana ama babacığım gitti..Nur içinde yatsın tüm büyüklerimiz bebeler iyi mi
Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah . Ben de annemi kaybettim kısa süre önce. Çok özlüyorum onu. Donasyonun günah boyutu bende yaşıyor fakat annem bebeğimi gördü de gitti diyorum içimden. Bebek doğunca donasyon mu diye akla gelmiyor desem yalan olur. Akla geliyor ama gönle gelmiyor. Onu çok seviyorum benim dnam olmaması hiç sorun değil. Sadece genetik hastalıklarını bilmek isterdim o kadar. O kadar yoruluyorum ki gece bir an önce uyuya diyorum uyuyacağında da ay biraz daha dursa doyamamışım sabaha kadar özlerim diyorum.

Canım Zelitam seninde başın sağolsun
Annenin mekanı cennet olsun
Canım arkadaşım evladınıda kokla öp benimçin
Bu yolu beraber yürüdük,çok şükür siz artık annesiniz,ben hala canımla malımla çabalıyorum
Nolursun içinden gelen doğruyu söyleyin
Değermi hjç???

Canım seni takip ediyorum hala. Durumunu biliyorum hep. Çok uğraştın didindin Allah emeklerini yağlı etsin. Arka arkaya çok denedin. Biraz dinlen ve kendini dinle derim. Benim annemle aramda 33 yas var. Oğlumla aramda 37 yaş var. Doğacak bebeğimle arandaki yaş farkı önemli. 45e kadar dener sonra bırakırdım ben. Bu tamamen benim düşüncem bana kızmayın ne olur. Sen kendi kararını kendin vermelisin. Annelik mükemmel bi duygu. Evlat edinsem de aynı şeyi düşünürdüm. Bu benim içimde var. Eşim kabul etseydi evlat edinmeyi tercih ederdim. Herkes bu konuda farklı düşünebilir tekrar söylüyorum bana kızmayın. Senin yerinde olsam. 3 5 ay kendimi dinler bir daha dener olmazsa bırakırdım. Bu stresin sana ilerde dönüşü hastalık olmaz inşallah. Rabbim çok istenilen bir mutluluğu yaşatırken bir başka kıymetlisi alıyor gibi gellmiştir bana hep. Bunu yıllarca boyle düşünmüşümdür. Oğlum geldi annem gitti. Rabbim elindekinin kıymetini bil dedi bana öyle hissediyorum. Donasyon için pişman değilim oğlumu çok çok çok seviyorum ama bi daha yapmam.

Çok teşekkür ederim samimi cevabın için kuzum
Her kes samimi yazsın
Buda kararıma yardım eder

Merhaba Allah bağışlasın.,hitten memnun kaldınız mı.. Merkezden doktordan hemşireler den. Teşekkür ederim

Merhaba Allah bağışlasın evladınızı, nerede tedavi olmuştunuz.

Çok teşekkür ederim samimi cevabın için kuzum
Her kes samimi yazsın
Buda kararıma yardım eder
Sevgili zazacim herkesin derdine elinden geldiğince yardım eden, insanlardan yardımını esirgemeyen her sorduğumuzda cevap veren güzel kalpli, yüreği sevgi dolu zazacim ben bütün kalbimle inanıyorum 2020 de sen anne olacaksın ben bunu yürekten hissediyorum mutluluğu hak ediyosun herkesin duası seninle kuzum.ben bu sayfayı okumaya başladığımda birçok kardeşimin hikayesi bana ilham olmuştu bunlardan biride sendin. çünkü ben artık yılmıştım geçirdiğim ameliyatlardan hastalıklardan surekli uğraşmaktan yorulmustum. Ben pes etmemeyi,yilmamayi ,ayakta kalmayı senden öğrendim.iyiki varsin,iyiki varsınız çok şey öğrendim senden sizlerden 2020de herkes anne olsun hamile olan kardeşleriminse rabbim sağlıkla kucaklarina almayı nasi etsin,doğum yapan anne olan kardeşlerimde rabbim evlatlarıyla ve ailesiyle ömür boyu mutlu olsunlar ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…