Dava actinmj hastabeye? En azindan bir tup bebegi para almadan yapsalarmis ilk kez duyuyirum... vardir her seyde bir hayirTransferin 11 günü kan verdim isimler tüplere yalnış yapıştırmış hemşire ve negativ aldım
İlaçları buraktım iki hafta sonra ultrasonda kese gördüm ve gebeymişim öğrendim
Bu iki hafta içindede yutmadığı m ilaclar (hamilelikte zararlı) ve radiyasyonlar aldım
Sonuç kalbi duymadık
Ben kıbrısta ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım. Kötü bir deneyim olsada enazindan biliyorumki gercekten yerlestirilen bir embriyo var. Birde bu tarz dolandırıcılıklar tr de de olabilir. Ahlaklı insanlarla karşılaşmanızı dilerim.Herkese iyi seneler. Sabah kalktım son 55 sayfayı okudum. Coktandır işlerin yogunlugundan girememisim.
DNA , RNA genetık... Homo sapien kitabını okursanız zaten hıc bunları dusunmezsınız. Anac bır yuregınız olması yeterlı. Normal hamıle kaıp cocugu kendıne hıc benzemeyen 6.cı gobekten dedesıne benzeyenler var mesela... Hayatın ozu bu... Inanclı ısenız zaten aynı yerden gelıp gıttıgımıze ınandıgımızdan genetık va cok da onemsız kalıyor. Bır hamılelık, dogum tecrubesı yasamak ıstıyor musunuz? Kocanızın bır parcası ile anne olmak istior musunuz? Bu soruları cevaplarken yuzlesmelısınız bence.
Yesılada o kadar samımı ve ıcten kı bebeklerını gordum ınanın bırı babaya dıgerı bence ona benzıyor. Ki hic onemı yok dunya tatlısı iki can. Emek verılen iki can herseye deger.
Ben de dusunuyorum cocukla aramızda 40 dan fazla yas olacak deger mı dıye? Cocuga yazık mı ederım dıye? Ama sonra bır sılkelenıyorum. Yuregıme bunu dene dıyen Rabbımın de bıldıgı yok mu? Bu cocuk dogacaksa , alacak nefesı varsa dogacak. Sonra esımle bırbırımızı sevmeye karar verdı ısek( ayrılıyorduk az kalsın) evlılık ı ayakta tutmaya karar verdı ısek... Erkegın spermı kadının yumurta donasyonu neresı gunah Allah askına? Can yapmanın neresı gunah? Bu teknolojıyı de o zaman Rabbım saglamıyor mu?
Ben de olum haberlerını aldım bır de o kıbrısta yapılan vefatla sonuclanan haberı okudum. O gece asla denememeye karar verdım. Sonra dedım ki yahu herkes dogdugunda olecegını bılıyor, nerden nasıl gelecek nereden bılelım... Eger istiyorsak denemelıyız... Cok isteme olayına ben de ınanıyorum. Neyı cok ıstersen onunla sınanırsın. Garıp bor karma var hayatta. Neyı ıstemeyı bıraksam oldu bu da tesaduf olabılır ama oyle. Son talıhsızlıkle bıten haöılelıgımde ınanın olsa da olur olmasa da dıye gayet rahattım transfer de vs...
Simdi ben de yenıden baslayacagım. İnanın 3 senedır okudugum halde buraları karar veremıyorum merkeze... Kafam allak bullak. Bir de bir kadınla konustum baa demez mı “Bir cok merkez ozellıkle ılk seferde hıc bır sey koymuyor” zaten nasılsa ıkıncıye gelecegınızı bılıyor... Sok oldum. Canım sıkıldı. Simdi Allah a sıgınıp ya bısmıllah bır yerle baslayacagım. Ondan buraları okumaya devam. Guven onemlı.
Zaza74 bu sene sen hamıle kalacaksın.
Bebeklerınolan takıp de oldugum guzel anneler bıze motıvasyon olmaya devam edecekler.
Postpartum depresyonu yasıyor olabılırler bız de onlara yardım edecegız.
Burada ki kadınları hıc tanımadan sevıyorum.
Her bırınıze saglık, huzur, ask dolu bır yıl diliyorum.
Bizlerde bunun için varız cnm bizi bizden başkaları ne anlıyor nede yardımcı olmak gibi düşünceleri olmuyor zaten bazen de insaniz içimizide dökmeye ihtiyacımız var sadece diyorumki hepimiz hayatımızda bunları yaşıyoruz rabbim hepimize güç ve kuvvet versin insaalah bizlerde anne oluruz o yanımızda olmayanlarda olmasınlar zaten bizler güçlü kadınlarız evet hala umudum var ve yine deniyeceğim vazgeçmiyorum biliyorum savaşçı cesur yürekli arkadaşım yolun sonu neşeli mutlulukla son bulsun hadi bebeklerini al artık onlar senin güzel arkadaşımİnanın içimde Allah yanımda sizsiniz
Annem ve yakınlarım uzakta
Eşim ve ailesi hiç umurlarında değil çektiklerim
Bir ton hormon yutuyorum başımın içi artık sıkılıyor ve kalbimin çarpıntısını duyuyorum
İçim daralıyor
İnanın annem bilse bağrı çatlat,okadar düşkün evlatlarına.Sabah kayınvalidemlere perşembe transferim var dedim inanın ne görümce ne kayınvalide inşallah olur bu defa bile demedi
Ağızdarına su alıp oturuyorlar okadar buz gibiler
Bir tek sizlerden alıyorum teselliyi
Birde dualarımdan
İnanın bu kaç denememde ne madi nede manevi desteklerini bile görmedim,hani bıktılar diye düşüneyim.her şeyi kendi sırtımda taşıdım
Rabbim güç versin
İçimi dökmeye sevmem,ama inanın sizden başka içimi dökeceyimde yok
Bencede mantıklı 6 günü inşaallah olur ama olmassa da en azından era testi gibi deneyebilirsin ikinci deneme 7 günü olur insaalah gerek kalmaz cnm inanki artık ikalbim bile senin olsun diyor da başka bir şey demiyor cnm benim çünkü aynisinida benim dr. DüşünüyorKuzum 6 günü seçtik
Bi hata bizler için nelere mal oluyorTransferin 11 günü kan verdim isimler tüplere yalnış yapıştırmış hemşire ve negativ aldım
İlaçları buraktım iki hafta sonra ultrasonda kese gördüm ve gebeymişim öğrendim
Bu iki hafta içindede yutmadığı m ilaclar (hamilelikte zararlı) ve radiyasyonlar aldım
Sonuç kalbi duymadık
Bizlerde bunun için varız cnm bizi bizden başkaları ne anlıyor nede yardımcı olmak gibi düşünceleri olmuyor zaten bazen de insaniz içimizide dökmeye ihtiyacımız var sadece diyorumki hepimiz hayatımızda bunları yaşıyoruz rabbim hepimize güç ve kuvvet versin insaalah bizlerde anne oluruz o yanımızda olmayanlarda olmasınlar zaten bizler güçlü kadınlarız evet hala umudum var ve yine deniyeceğim vazgeçmiyorum biliyorum savaşçı cesur yürekli arkadaşım yolun sonu neşeli mutlulukla son bulsun hadi bebeklerini al artık onlar senin güzel arkadaşım
İşte bini tanımayanların bana verdiği destekBu süreçte önceleri çok takıyordum denilen her şeyi. İnsanların kendi başarısı gibi görmelerine özellikle deli oluyorum ama yapabilecek hiçbir şey yok . Şu an oturduğum binada hemen herkes yeni doğum yapmış konu sürekli bebek üzerine... hepsi bir gek iğne vurulmadan hamile kalıyorlar, tek ilaç içmeden süreçleri devam ediyor sonra karşında bebek büyütmenin zorluğundan bahsediyor. İlk zaman çok sessizdim ama artık gerektiği yerde konuşuyorum bu sizin başarınız değil sadece nasibiniz, hayatta herkesin bir sınavı var işte yapacak bir şey yok diyorum sadece. Hiç takılmayın hiç üzmeyin kendinizi. Şimdi kuzenim hamile kalp atışını bana whatsapptan gönderdi ilk dinlediğimde ağladım ne diyeceğimi bilemedim daha sonra kendimi toparlayınca aradım tebrik ettim ve kendimi duruma alıştırmam gerektiğini canım yansa da öğrendim. Allah bu kadar emeğimizin karşılığını illaki verecek buna sonsuz inanıyorum, siz de inanın hiç bunlar için sıkmayın canınızı hayat her şey olacağına varıyor çünkü...
İşte bini tanımayanların bana verdiği destek
Ve de aileyiz deyen kişilerin davranışı
Sizlere kurban olurum
Allahım nolursun bir an önce hepiniz anne olun
Kim kurduysa bu platformu cok sevap aliyor su anda bilsin! Derdimizi anlatacak , anlatsakda anlayacak kimse yok bizlerden baska, herkes benzeri seyleri yasiyor, hissediyor! Ben pozitif aldigim gunden beei esim gozumun icine bakitor, dun gece lekelenme oldu kahverengi, cok korktum ekstra fitil koydum progestan gecti, her an yureg agzimda nasil korkuyorum birsey olucak da esim uzulecek diye! Yine bu forumda okudum 6. Haftada boyle lekelenmelerin normal oldugunu ve yine rahatladim! Iyki varsiniz hepiniz, cigliklarimizi birbirikizden baska dutan yok, rabbim isteyen kimsenin kucagini bos koymasin, zazam tekrar diyorum, lutfen icini ferah tut, olmus say, pozitif elektirik ve dua bunca insandan sana geliyor ve rabbim bunu karsiliksiz koymucak emin ol! Sana annecim diyen bir hayirli evlat diliyorum Sana ve isteyen tum arkadaslara! Persembe hayirli bir gun olucak senin icin, rabbim dualarimizi bosa cikarmasin insallah!İşte bini tanımayanların bana verdiği destek
Ve de aileyiz deyen kişilerin davranışı
Sizlere kurban olurum
Allahım nolursun bir an önce hepiniz anne olun
merhaba,ben de romatoid artrit ve haşimato hastasıyım.İki başarısız denemem var.Üçüncü denemeye başlamayı düşünüyoruz.Doktorum benden de bu testleri istedi Acıbadem’de yaptıracağım testlerimi bu hafta.Daha önce romatoid için yaptırdığım İfa ve Ana testlerim pozitif çıkmıştı.Tekrar th1 ve th2 yaptırmama gerek var mı acaba bilemedim.Peki Fiyatlar hakkında bilginiz var mı?Bugün aradım ama pazar olduğu içim bilgi alamadım.Bu testlerden sonra tedavinizde olumlu gelişmeler oldu mu?Çok teşekkür ederim.Th1 Th2 arası immunolojı teste baktırsana kanda
Her yer bakmıyor
Genelde acıbademde bakılıyor ve pahalı test
Benimde ana pozitiv çıkmıştımerhaba,ben de romatoid artrit ve haşimato hastasıyım.İki başarısız denemem var.Üçüncü denemeye başlamayı düşünüyoruz.Doktorum benden de bu testleri istedi Acıbadem’de yaptıracağım testlerimi bu hafta.Daha önce romatoid için yaptırdığım İfa ve Ana testlerim pozitif çıkmıştı.Tekrar th1 ve th2 yaptırmama gerek var mı acaba bilemedim.Peki Fiyatlar hakkında bilginiz var mı?Bugün aradım ama pazar olduğu içim bilgi alamadım.Bu testlerden sonra tedavinizde olumlu gelişmeler oldu mu?Çok teşekkür ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim.Evet salı günü bakılacağı bilgisini almıştım.Prednolü diğer denemelerimde kullanmıştım ama bir faydası olmadı.Şuanki doktorum sonuç sorunlu olursa kortizon ve serum tedavisi uygularız diye söyledi.Kortizondan kastı sanırım prednoldür diye düşünüyorum.Benimde ana pozitiv çıkmıştı
Th1 th2 karşı kan vermemi istediler
Acıbadem 450-500 tl dedi ve ancak salı bakıyorlar
Ben doktora sordum o teste sorun çıkarsa ne yapılıyor,oda prednolu uzun süre kullandırtıyoruz dedi
Bende zaten prednolu hamile kalsam burakmıyacam
Bu testler ne için yapılıyor?Cevabınız için teşekkür ederim.Evet salı günü bakılacağı bilgisini almıştım.Prednolü diğer denemelerimde kullanmıştım ama bir faydası olmadı.Şuanki doktorum sonuç sorunlu olursa kortizon ve serum tedavisi uygularız diye söyledi.Kortizondan kastı sanırım prednoldür diye düşünüyorum.
Merhaba,iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra daha ayrıntılı araştırma yapıyor doktorum.Benim bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım var yukarıda bahsetmiştim.Bu tarz rahatsızlıklarda vücut embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp, kabul etmeyebiliyor.Bu sebeple bakılıyor.Bu testler ne için yapılıyor?
Prednolu budefa tedavinin başında başlatılarCevabınız için teşekkür ederim.Evet salı günü bakılacağı bilgisini almıştım.Prednolü diğer denemelerimde kullanmıştım ama bir faydası olmadı.Şuanki doktorum sonuç sorunlu olursa kortizon ve serum tedavisi uygularız diye söyledi.Kortizondan kastı sanırım prednoldür diye düşünüyorum.
Benim bu tiptestlerim hiç yapılmadı diye biliyorum. İlk 3 tedavimde embriyo gelişimi yavaşlayınca apar topar 3. Gün transferi yapıldı, zaten de tutmadı. Hadi şimdi kınrısta kosmet oldu 5. Gün embriyosu transfer edilsi diyelim, bu tip testlern yapılmasını krndileri mi istiyorlar? Mesela ben daha önceden kan pıhtılaşması testimi yaptırdım ve bende pıhtılaşma olduğunu biliyorum. Gebelik durumu oluşursa iğne vurulmak zorundayım. Şimdi siizn bu yazdığınız testler kafamı karıştırdı, acaba oraya gitmeden yaptırsam mı?Merhaba,iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra daha ayrıntılı araştırma yapıyor doktorum.Benim bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım var yukarıda bahsetmiştim.Bu tarz rahatsızlıklarda vücut embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp, kabul etmeyebiliyor.Bu sebeple bakılıyor.
Aslında diğer iki tedavimde de en başında başlatmıştı diğer doktorum.Belki dozu ayarlanamamış olabilir.Her gün 1 tane 4mg prednol kullanmıştım 2 ay boyunca.Şimdi cd56 testini okudum.O testi ve kan pıhtılaşma testini yaptırmadım.Bugün histereskopi yapıldı,gayet güzel geldi sonuçlarım.1 ay önce de genetik test yaptırdık eşimle onda da sorun çıkmadı.Prednolu budefa tedavinin başında başlatılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?