- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
Ben de kan pıhtılaşması testi yaptırmadım.Yaptırmayı istiyorum.Genetik testi kendimiz yaptırmıştık.Histeroskopi ve Th1 ve Th2 testini ben talep ettim.Aslında Th1 ve Th2 adı altında bilmiyordum.Sadece hocam acaba bağışıklık sistemi rahatıszlığım nedeniyle vücut kabul etmiyor olabilir mi diye sorunca,o da bu testi yaptırmamı istedi.Salı günü kan vereceğim.Bakalım sonuçlar nasıl olacak.Benim bu tiptestlerim hiç yapılmadı diye biliyorum. İlk 3 tedavimde embriyo gelişimi yavaşlayınca apar topar 3. Gün transferi yapıldı, zaten de tutmadı. Hadi şimdi kınrısta kosmet oldu 5. Gün embriyosu transfer edilsi diyelim, bu tip testlern yapılmasını krndileri mi istiyorlar? Mesela ben daha önceden kan pıhtılaşması testimi yaptırdım ve bende pıhtılaşma olduğunu biliyorum. Gebelik durumu oluşursa iğne vurulmak zorundayım. Şimdi siizn bu yazdığınız testler kafamı karıştırdı, acaba oraya gitmeden yaptırsam mı?
Merhaba,muhakkak bilginiz dahilindedir.Bu son zamanlarda Rosi Tekniğinden bahsediliyor.Gittiğim klinikte çok fazla rosi için bekleyenler vardı.O yönetmle ilgili araştırma yaptınız mı?Size bir şey danışmak istiyorum canlar.Şimdi benim yumurta donasyonu olacak ama benim eşim azospermi o yüzden mikro tese ameliyatı yapacaklar eğer çıkarsa yumurta donasyonu sperm çıkmazsa embriyo donasyonu yapacağız fakat benim kafam karışık.dileyim ki sperm bulundu kalitesi de önemli.Ben dedim ki hem eşimin spermi hem de başkasının spermi kullanılsın iki embriyo konulsun.Eğer sperm bulunursa buna gerek yok dedi doktor.Kalitesine dikkat ederler değil mi? Bir de sizin önerilerinizi dinlemek isterim
Yok yapmadım bize direk mikro tese dediler o yüzden ben de onlar ne derlerse ona göre araştırıyorum.Bakayım ama internetten biraz bilgi edineyimMerhaba,muhakkak bilginiz dahilindedir.Bu son zamanlarda Rosi Tekniğinden bahsediliyor.Gittiğim klinikte çok fazla rosi için bekleyenler vardı.O yönetmle ilgili araştırma yaptınız mı?
Hadi inşallah güzel sonuçlar olsun bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmayın. Kan pıhtılaşması testini de ben kendim istemiştim hatta doktorum çok gereksiz gördü çünkü daha önceden hiç hamile kalmışlığım bile yok. Taşıyıcı olarak görünüyorum hastası değilim ama önlem amaçlı clexan vurulmam gerekebilirmiş. İnanın o zaman iğne vurulacağımı duyunca hamile kalmayı bile istememiştim ama şimdi yeter ki kalayım iğneye razıyım diyorum. Bu arada doktorunuz kim? Şu an deli gibi doktor arayışındayım bütün hepsine whatsapptan yazdım, instagram hesaplarına bakıyorum , yorumlara bakıyorum ama güvenemedim ne yapacağımı pek bilmiyorum. Son tedavimi yapan doktorum da kıbrısa hiç sıcak bakmadı, İspanya ya gidin dedi. Orası çok daha zor geliyor gözüme. kalma kısmı, dil kısmı hepsi problem ve biraz da fazla pahalı geldi gözüme.Ben de kan pıhtılaşması testi yaptırmadım.Yaptırmayı istiyorum.Genetik testi kendimiz yaptırmıştık.Histeroskopi ve Th1 ve Th2 testini ben talep ettim.Aslında Th1 ve Th2 adı altında bilmiyordum.Sadece hocam acaba bağışıklık sistemi rahatıszlığım nedeniyle vücut kabul etmiyor olabilir mi diye sorunca,o da bu testi yaptırmamı istedi.Salı günü kan vereceğim.Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Evet söylediğiniz gibi iğneler benim de kabusumdu.En son iğnemi ilkokul 1. sınıfta olmuştum.Ancak iki denemede sayısız iğne oldum.Claxen günde 2 dozdu,günde bir kez de Progestan(2 gün yürüyememiştim bu iğneden sonra).Şuan Recai Pabucçu takibimi yapıyor.Ama tedaviye başlamadım.Histereskopi,sperm dna hasar testi,th1-th2 vs. testler yapılıyor.Yurtdışındaki imkanlar ve teknoloji düşünüldüğüne çok avantajlı diğer taraftan bakıldığında ise stressiz olmamız gereken bu dönemde başka bir ülkede bu süreci yaşamak zorlu olacaktır muhakkak.Hadi inşallah güzel sonuçlar olsun bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmayın. Kan pıhtılaşması testini de ben kendim istemiştim hatta doktorum çok gereksiz gördü çünkü daha önceden hiç hamile kalmışlığım bile yok. Taşıyıcı olarak görünüyorum hastası değilim ama önlem amaçlı clexan vurulmam gerekebilirmiş. İnanın o zaman iğne vurulacağımı duyunca hamile kalmayı bile istememiştim ama şimdi yeter ki kalayım iğneye razıyım diyorum. Bu arada doktorunuz kim? Şu an deli gibi doktor arayışındayım bütün hepsine whatsapptan yazdım, instagram hesaplarına bakıyorum , yorumlara bakıyorum ama güvenemedim ne yapacağımı pek bilmiyorum. Son tedavimi yapan doktorum da kıbrısa hiç sıcak bakmadı, İspanya ya gidin dedi. Orası çok daha zor geliyor gözüme. kalma kısmı, dil kısmı hepsi problem ve biraz da fazla pahalı geldi gözüme.
Sizin işleminiz şu an hangi aşamada? Recai panuççu’da şu an kuzenim de tedavi görüyor. Canlı sperm bulunamadığı için birkaç defa tese ameliyatı yapıldı şimdi de rosi tekniği uygulanacak bakalım hayırlısı artık. Ben sizi de kıbrısta sanmıştım daha öncekileri okumadığım için. O yüzden sordum doktorunuz kim diye. Ben de bütün denemelerimi ankarada yaptırdım ama artık neden belli gibi, bizde ne eşimde be bende sayı bakımından sıkıntı yok ama birimizde genetik taşıyıcılık var embriyo 3. Günden sonra yaşamıyor, bütün tedavilerde süreç aynı olduğundan artık denemek de istemiyorum.Evet söylediğiniz gibi iğneler benim de kabusumdu.En son iğnemi ilkokul 1. sınıfta olmuştum.Ancak iki denemede sayısız iğne oldum.Claxen günde 2 dozdu,günde bir kez de Progestan(2 gün yürüyememiştim bu iğneden sonra).Şuan Recai Pabucçu takibimi yapıyor.Ama tedaviye başlamadım.Histereskopi,sperm dna hasar testi,th1-th2 vs. testler yapılıyor.Yurtdışındaki imkanlar ve teknoloji düşünüldüğüne çok avantajlı diğer taraftan bakıldığında ise stressiz olmamız gereken bu dönemde başka bir ülkede bu süreci yaşamak zorlu olacaktır muhakkak.
Evet,Rosi için gelen çok fazla kişi var.Biz henüz süreci başlatmadık.Testler ve tahliller yapılıyor.İlk iki denemede hasar testi ve bahsettiğim diğer testlere bakılmamıştı.Bu kez hiçbir şeyi atlamayalım istiyoruz.Onların sonucuna göre başlayacağız, sanırım önümüzdeki ay.Şans hepimizin yanında olsunSizin işleminiz şu an hangi aşamada? Recai panuççu’da şu an kuzenim de tedavi görüyor. Canlı sperm bulunamadığı için birkaç defa tese ameliyatı yapıldı şimdi de rosi tekniği uygulanacak bakalım hayırlısı artık. Ben sizi de kıbrısta sanmıştım daha öncekileri okumadığım için. O yüzden sordum doktorunuz kim diye. Ben de bütün denemelerimi ankarada yaptırdım ama artık neden belli gibi, bizde ne eşimde be bende sayı bakımından sıkıntı yok ama birimizde genetik taşıyıcılık var embriyo 3. Günden sonra yaşamıyor, bütün tedavilerde süreç aynı olduğundan artık denemek de istemiyorum.
11 ocakta sezaryen olacağım inş canımCanımsın
Bebiş doğmadımı?
Cok sevindim bacim umarim transfee gerrceklesir ve tutnur bebegin uc bes aydir sadece sensin aklimdaki inan neysebu dogurunca bizde mutlubolucaz umarim birgun oda bizim icin mutlu olurkıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
Sadece dualarimizdasiniz rabbim kolay dogumlar versin gelen bebegede kocaman maşallah hoşgeldin:) bebek11 ocakta sezaryen olacağım inş canımÇok az kaldı yani. Dua et benim için
Z Zaza74 transferinde dualarımız seninle bebeğinin olmasını Allah nasip etsin inş.senin de yüzün gülsün bir çocuk sana anne desin.tedavinde maddi manevi çaba gösteriyormuşsun takdir ettim.bende öyle maddi yükünü kendim karşıladım sayılır eşimde yardım etti tabi ama büyük çoğunluğu bende.çocuğun bakımı da bende tabi :)) ama güzel birşey bebek büyütmek.kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
ksksBu defa british hasan bey prednolı 4 mg tedaviden önce başlatı ve tedavinin ilk gününden enoks iğne 0,4
Bakalım ne göstericek
Hamile kalsam prednol 3 ay devam edicez
Ya bunu nasıl denk getırecegm Zaza oyle ıstıyordu zaten degil mizazam o zaman tranferın progesterona başladıktan sonra 7 günü olucak demi öyle anladım benımde cok kafama yatıyor .hadi olucak allahın izniyle
İnşallah evet kendi merkezi var ben henüz gitmedim otel ve ulaşım konusunda bilgim yok Halil İbrahim beye gitmeye araştırmalarım sonucu ve Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşımın referansı ile karar verdim 1 Ocak akşamı regl oldum 3 ocakta Ginera ya ve coraspirine başladım 19 ocakta Lucrin depot ignesini yapacağız iğneden sonraki ilk reglin ikinci gününde e2 testi yapılacak sorun yoksa Şubat'ta siperm ve transfer gerçekleşecek umarım herşey yolunda giderGeçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Halil ibrahim bey dediğinizin kendi adında merkezi var sanırım. Ulaşım otel konusunda sizden bilgi alabilir miyim? Bir de bu merkeze nasıl karar verdiniz?
Hangi merkezdi acaba sizinHerkese merhaba arkadaşlar yoğunluktan bir türü yazamadım size biz şimdi 16 sındaki kalp atışımızı bekliyoruz inşallah. Yaşımın da verdiği ağırlıktan sanırım çok işim var ama çok uykum geliyor dönem dönem ilaçlardan dolayı aşldığım kilolar da eklenince bakalım hayırlısı. İkiz gebelik için Hayal et in dediği gibi dikkatli olmaya çalışıyorum ama terslikler peşimizi bırakmıyor. Her işte bir hayır vardır diyoruz biz de ama inanın bu aralar bir sıkıntı var adağımız vardı bebek haberini alınca yapalım demiştik onu yapamadık bu hafta sonu halledeceğiz ondan mıdır bilmiyorum. Yüce rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin. Yeni konu daha çak maddi kaynaklı sıkıntılar olduğunu çok okudum haklısınız ben de halen ilaç ve iğnelere para ödüyorum. Yüce rabbim bu gayretimizi karşılıksız bırakmasın sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Yaşlı bir anne olarak genç arkadaşlarımıza istiyorsanız pes etmeyin diyorum. Hepiniz sevgiyle kalın.
Nerde yaptırdınız acaba bilgi verirmisiniz. Hayırlısıyla kucağınıza alınİyiyim canım çok şükür 8+2 haftalık olduk ☺ Ama bu sefer çok temkinliyim işe gitmiyorum hep raporla geçiyor evde de hiç bir iş yapmıyorum. Bi doktora giderken gün yüzü görüyorum
inşallah seninde güzel haberlerini alalım canım ama lütfen sende bu defa max 2 embriyo koydur.
12. Haftada rahim ölçümü yapacak doktor gerekiyorsa serkülaj yapılacak. Artık hayırlısı Allahım kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip ettiyse bu defa herşey yolunda gitsin
Rabbim ınsallah gönlüne göre verir kardeşim en kısa zamanda anne olursun haberlerini duyarız ınsallah transferin hayırlı uğurlu olsun inşallahİnşallah evet kendi merkezi var ben henüz gitmedim otel ve ulaşım konusunda bilgim yok Halil İbrahim beye gitmeye araştırmalarım sonucu ve Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşımın referansı ile karar verdim 1 Ocak akşamı regl oldum 3 ocakta Ginera ya ve coraspirine başladım 19 ocakta Lucrin depot ignesini yapacağız iğneden sonraki ilk reglin ikinci gününde e2 testi yapılacak sorun yoksa Şubat'ta siperm ve transfer gerçekleşecek umarım herşey yolunda gider
kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
Çok teşekkür ediyorum darısı hepinize inşallah, Kyrna tüp bebek merkezi Dr Verda tunçbilekNerde yaptırdınız acaba bilgi verirmisiniz. Hayırlısıyla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?