Hayirlisi ile al kucagina insallah cok az kalmis canim darisi bizim basimiza11 ocakta sezaryen olacağım inş canım ☺ Çok az kaldı yani. Dua et benim için
Benim de aklımdan geçen halil ibrahim bey ve Murat ekrem bilgin denilen kişiler. Gerçi ilisini de hiç görmedim sadexe yorumlara dayanarak bu yorumu yapıyorum. Türkiyedeki doktorumu aradım belki yardımcı olur diye, yasal olmayan bir durum var ortada o yüzden sizr yardımcı olamam dedi. Tek dediği daha güvenilir embriyolar istiyorsanız eğer, ispanyayı düşünün oldu.İnşallah evet kendi merkezi var ben henüz gitmedim otel ve ulaşım konusunda bilgim yok Halil İbrahim beye gitmeye araştırmalarım sonucu ve Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşımın referansı ile karar verdim 1 Ocak akşamı regl oldum 3 ocakta Ginera ya ve coraspirine başladım 19 ocakta Lucrin depot ignesini yapacağız iğneden sonraki ilk reglin ikinci gününde e2 testi yapılacak sorun yoksa Şubat'ta siperm ve transfer gerçekleşecek umarım herşey yolunda gider
Çok kolay gitsin işin canım11 ocakta sezaryen olacağım inş canım ☺ Çok az kaldı yani. Dua et benim için
Hakkında hayırlı olsun kardeşim kalbinin sesini dinle ozaman karar verirsin gitmek istediğin merkezleri arayıp bulunduğun ildeki anlaşmalı doktorunuz kim diye sor merkezin anlaşmazlıı olduğu doktorlar var her ilde benim merkezim yonlendirmisti ilk transferimde.hangi ilde yaşadığını sorduklarında ona gore sana doktor adı veriyorlar turkiyede bazı doktorlar korkuyor donasyon uşak olduğu için özellikle devlet hastanelerindeki kadın doğumcular giderseniz sakın söylemeyin ilgilenmiyorlar benim burdaki devlet hastanesindeki doktorum vardı kıbrıslı kendisi söylemek zorunda kalmıştık yinede merkez ismi vermedi bana sölediği tek şey oldu oda dikkat et dedi neden dedigimdede bisey söyleyemem deyip kestirip attı.Benim de aklımdan geçen halil ibrahim bey ve Murat ekrem bilgin denilen kişiler. Gerçi ilisini de hiç görmedim sadexe yorumlara dayanarak bu yorumu yapıyorum. Türkiyedeki doktorumu aradım belki yardımcı olur diye, yasal olmayan bir durum var ortada o yüzden sizr yardımcı olamam dedi. Tek dediği daha güvenilir embriyolar istiyorsanız eğer, ispanyayı düşünün oldu.
11 ocakta sezaryen olacağım inş canım ☺ Çok az kaldı yani. Dua et benim için
Çok teşekkür ederim hepinizeHayirlisi ile al kucagina insallah cok az kalmis canim darisi bizim basimiza
Valla arkadasim iyice arastir gonlun nereyi isterse orda karar kil , simdi bu durumda biz memnuniyetimizi soyluyoruz ama bunun vebalide buyuk, iyice oku forumu , telefonla gorus fikir al derimMerhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. Yumurta donasyonu istiyorum ama merkezde karar veremedim. En cok okudugum British/ Halil İbrahim Tekin ve Baku. Gercekten bu konuda yardımcı olabilcek bilir kişi yazabilirmi ?
Valla arkadasim iyice arastir gonlun nereyi isterse orda karar kil , simdi bu durumda biz memnuniyetimizi soyluyoruz ama bunun vebalide buyuk, iyice oku forumu , telefonla gorus fikir al derim
Hoca aradı bir mi ikimi
hadi zaza bu sefer olacak Allahım nasip etsin senin adına bende heyecanlanıyorumHoca aradı bir mi ikimi
Bende 4 bile olur dedim
Ama izin vermedi
2 anlaştık
Canım bir sürü hormonlardan kanda küçük pıhtılar artıyor,onunçin kan sulandırıcı veriyorlarKızlar bir şey soracağım bir de kanda pıhtılaşmaya bakıldığında negatif çıktığı taktirde o clexan iğneleri kullanmamız gerekecek mi yine :/// eğer gerekmiyorsa ben o tahlili yaptıracağım. Ha ille de baktırsan iyi olur derseniz yine de yaptırayım. Sevgili doktorlarım bana hiçbir öneride bulunmuyorlar hep kafama göre yapıyorum. Ailede çölyak yatkınlığı var erkek kardeşim de çölyak hastası. Onun için de tahlil verdim sonuç bekliyorum.
Canım benim haydi hayırlısıyla bebişini alıp geleceksin rabbim yar ve yardımcın olsun.haberini bekliyoruz dualarım seninle.Hoca aradı bir mi ikimi
Bende 4 bile olur dedim
Ama izin vermedi
2 anlaştık
Hadi inşallah bebişleri annelerine tutunsun hiç bırakmasınHoca aradı bir mi ikimi
Bende 4 bile olur dedim
Ama izin vermedi
2 anlaştık
Siz naptınız histereskopi olacaktınızCanım benim haydi hayırlısıyla bebişini alıp geleceksin rabbim yar ve yardımcın olsun.haberini bekliyoruz dualarım seninle.
Canım evet maalesefki araya yılbaşı tatili girdi ve ilacın yarışına geldim doktor yine ilaç bitince adet olunca gel dedi 7 günlük ilacım kaldı busefer doktora kesin yapın dedim kabul etti bundada vardır bir hayır dedim ınsallah busefer historoskopiye yaptıracağım ben operatif historoskopi olacağım bir gece önceden hastaneye yatacağım ınsallah busefer hayırlısı olurSiz naptınız histereskopi olacaktınız
Baku medical plaza dr Celalettin ornek, su anda hamileyim canim.peki siz nereye yaptırdınız ? Tabiki anlıyorum cok özel bir durum zaten ama ancak yaptıran arkadaslar tarafından / edilen tecrübelerle bizlere yardımcı olabiliriz
Merhaba memnun kaldınızmı hitten, hemşirelerinden, merkezdenKızlar biliyorsunuz geçen hafta burdan yazmıştım, kıbrısa gidip merkezlerle görüşüp karar vereceğim diye. bahçeci,hit ve gynolife ile görüştüm. çok stresliydi.sonunda hit te başlamaya karar verdim. bahçeci ekrem murat bey aslında harika bir doktor ama merkezle ilgili kafamı karıştıran şeyler oldu. Sonunda karar vermek zorunda olduğumuz için hite karar verdik. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende hic vermeeiler en sonki tahlilde limit 14 bende 14,2 cikmis doktor bsiuy olmaz diyoCanım bir sürü hormonlardan kanda küçük pıhtılar artıyor,onunçin kan sulandırıcı veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?