Benim de aklımdan geçen halil ibrahim bey ve Murat ekrem bilgin denilen kişiler. Gerçi ilisini de hiç görmedim sadexe yorumlara dayanarak bu yorumu yapıyorum. Türkiyedeki doktorumu aradım belki yardımcı olur diye, yasal olmayan bir durum var ortada o yüzden sizr yardımcı olamam dedi. Tek dediği daha güvenilir embriyolar istiyorsanız eğer, ispanyayı düşünün oldu.

Hakkında hayırlı olsun kardeşim kalbinin sesini dinle ozaman karar verirsin gitmek istediğin merkezleri arayıp bulunduğun ildeki anlaşmalı doktorunuz kim diye sor merkezin anlaşmazlıı olduğu doktorlar var her ilde benim merkezim yonlendirmisti ilk transferimde.hangi ilde yaşadığını sorduklarında ona gore sana doktor adı veriyorlar turkiyede bazı doktorlar korkuyor donasyon uşak olduğu için özellikle devlet hastanelerindeki kadın doğumcular giderseniz sakın söylemeyin ilgilenmiyorlar benim burdaki devlet hastanesindeki doktorum vardı kıbrıslı kendisi söylemek zorunda kalmıştık yinede merkez ismi vermedi bana sölediği tek şey oldu oda dikkat et dedi neden dedigimdede bisey söyleyemem deyip kestirip attı.

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. Yumurta donasyonu istiyorum ama merkezde karar veremedim. En cok okudugum British/ Halil İbrahim Tekin ve Baku. Gercekten bu konuda yardımcı olabilcek bilir kişi yazabilirmi ?

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. Yumurta donasyonu istiyorum ama merkezde karar veremedim. En cok okudugum British/ Halil İbrahim Tekin ve Baku. Gercekten bu konuda yardımcı olabilcek bilir kişi yazabilirmi ?
Valla arkadasim iyice arastir gonlun nereyi isterse orda karar kil , simdi bu durumda biz memnuniyetimizi soyluyoruz ama bunun vebalide buyuk, iyice oku forumu , telefonla gorus fikir al derim

Valla arkadasim iyice arastir gonlun nereyi isterse orda karar kil , simdi bu durumda biz memnuniyetimizi soyluyoruz ama bunun vebalide buyuk, iyice oku forumu , telefonla gorus fikir al derim

peki siz nereye yaptırdınız ? Tabiki anlıyorum cok özel bir durum zaten ama ancak yaptıran arkadaslar tarafından / edilen tecrübelerle bizlere yardımcı olabiliriz

Kızlar bir şey soracağım bir de kanda pıhtılaşmaya bakıldığında negatif çıktığı taktirde o clexan iğneleri kullanmamız gerekecek mi yine :/// eğer gerekmiyorsa ben o tahlili yaptıracağım. Ha ille de baktırsan iyi olur derseniz yine de yaptırayım. Sevgili doktorlarım bana hiçbir öneride bulunmuyorlar hep kafama göre yapıyorum. Ailede çölyak yatkınlığı var erkek kardeşim de çölyak hastası. Onun için de tahlil verdim sonuç bekliyorum.

Canım bir sürü hormonlardan kanda küçük pıhtılar artıyor,onunçin kan sulandırıcı veriyorlar

Siz naptınız histereskopi olacaktınız
Canım evet maalesefki araya yılbaşı tatili girdi ve ilacın yarışına geldim doktor yine ilaç bitince adet olunca gel dedi 7 günlük ilacım kaldı busefer doktora kesin yapın dedim kabul etti bundada vardır bir hayır dedim ınsallah busefer historoskopiye yaptıracağım ben operatif historoskopi olacağım bir gece önceden hastaneye yatacağım ınsallah busefer hayırlısı olur

Merhaba memnun kaldınızmı hitten, hemşirelerinden, merkezden

Canım bir sürü hormonlardan kanda küçük pıhtılar artıyor,onunçin kan sulandırıcı veriyorlar
Bende hic vermeeiler en sonki tahlilde limit 14 bende 14,2 cikmis doktor bsiuy olmaz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…