CanımsınGuzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun insallah dua edecegim senin icin
Canim zaza m herşey gönlünce olsun. canim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarım seninleElacım benim nerede yaptırmam önemli değil
Önemli olan benim yazdıklarımdan sonra daha gözleriniz açık olsun
Sizi kimse aldatmasın
Bunları yazıyorum
Ama unutmayın içimizde merkezlerden katılıp ve kafa karıştıranlar çok
Yönlendirme yok
Sadece araştırmak var
Canim dualarımız seninle herşey çok güzel olsun senin içinÇok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Yarın 10 gibi merkezde olmamı istediler
İnşallah umarım son ve güzrl sonlu tedavim olur
Kıbrısta hava fırtına+ yağmur
Ama çok güzel
Yarin icin bol sans bak bir suru kisi dua ediyor senin icin sende rahat ol ve tadini cikar hersey yolunda gidicek eminim , Allah seninle olsunDoğru diyorsun arkadaşım
İnan eminim şans olunca dondurulmuş yumurtadan bile sağlıklı gebeliği yakalarsın
Allah hepimize bol şans versin bu 2020 de
Hepimiz hamilelikle ilgili konuşalım inşallah
ne kadar güzel anlatmışsınız tam aradığım bilgiler gerçekten çok teşekkür ederim. Doktorumun da dediği ivi olan merkez. Hatta donör kişi kaç yerde çocuğu olduğunu bilir her şey kontol altında tutulur gibi asla riskli işlem yapmazlar dedi. Ama işte çok maliyetliİspanyada çok değişik klinikler var. Ivı klinik dr tarafından değerlendirilmeden herhangi bir sayı yumurta embiryo garantisi yok. Telefonla biz size sadece sağlıklı bir transfer garanti edeeiz ayrıntılar için drla görüşmeniz lazım dediler. İlla ki gidip görüşmek lazım. İvf spainde 5900 euroya 3 tane 3. Gün, 7900 e 5 tane 3. Gün, 9700 euro ve 10700 euroya da 3 ve 5 tane blastokist garantisi veriyo paketleri var. Im ve ınstateu bernabeu var bütün paketler ayrı ayrı ve yumurta sayısına göre paketler değişiyo örnek im de 4900 euroya 4 yumurta garantisi var. Bu sayılar kıbrısa göre düşük ama daha sağlıklı ve güvenilir olcaksa düşünülebilirBu arada ivi spain en donanımlı en yeni tetkiklerin yapıldığı yer diyebilirim ama orda her aşama her adım gerçekten 500-1000 euro ekliyo mesela 3. Günden 5. Güne embiryoyu getirmek...chezc repuublic de güvenilir ancak teknolojileri çok eski örneğin ngs yok pgt var... zazaya katılıyorum gelin hemen yapalım kafası varsa o iş biraz dondurulmuş yumurtayla oluyo olabilir...
Zazam tesavin hayirli olsun rabbim insallah emeklerinin karsiligini versinÇok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Ama çok güzel
Buhün tam bu yazdığınız nedenlerden britishten vazgeçtim diyebilirim. Sanırım zaten eski bahçeci yeni british olmuş. Telefonda görüştüğüm kişi kadınlar kulübü üyelerine 800 euro indirimimiz var bile dedi düşünün, çok ilginç geldi. Ayrıca embriyoya genetik inceleme yapmadıklarını söyledi çünkü donörler sağlıklı ve genç oluyor dedi. Sağlıklı ve genç olunca genetik hastalık taşıyamaz mı insan? Orası da çok rahatsız edici. Ayrıca bir tek doktordan bahsetti ben murat beyi sordum evlenip ayrılmış, bir bayan doktor varmış o da yurt dışına yerleşmiş. Pek kafam sarmadı ama bakalım hayırlısıBahceci kendi karmasasi nedeniyle ilkinde e2 degerimi bahane edip ikinci de donor yok bahanesiyle iki kez benim de tedavimi erteledi. Beni de rahatsiz eden seyleri oldu hayal kirikligina ugratti 3 4 doktoru varken birden ne hikmetse tek doktora dusuverdi hemsireleri telefonlari acmadi artik biz ilgilenemiyoruz herseyle doktor hasan ilgileniyor dediler buyuk saskinlik yasadim. Yuzlerce hastann hem iletisim hem tedavi transfer vs isleriyle tek doktorun ilgilenmesi hususunu takdirlerinize birakiyorum..Benimle ilgilenen doktor hemsireler o kadar hormonu aldiktan sonra yok oldular birden.. daha evvelki paylasimlardan okuyabilir dileyen.. yazmayacaktim ancak burada fikir yardim bekleyen onlarca arkadas var imkaniniz varsa kendiniz yuz yuze merkezlerle gorusup karar verin arkadaslar.. gecmis yazismalari okuyun, simdi 6 aylik ikizlerime hamileyim cok sukur insallah saglikla gelirler isteyen herkese nasip etsin Allahim. Dileyen herkesin duacisiyim sevgiler..
Hafi hayırlı güzel haberler olsun, Allah bu defa en güzel şekilde emeklerinizin karşılığını verecek sonsuz inanıyorum buna:)Çok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Ama çok güzel
Canım bu 6/7 olayı nedır bi anlatr msn doktorun ne düşünüyorBencede mantıklı 6 günü inşaallah olur ama olmassa da en azından era testi gibi deneyebilirsin ikinci deneme 7 günü olur insaalah gerek kalmaz cnm inanki artık ikalbim bile senin olsun diyor da başka bir şey demiyor cnm benim çünkü aynisinida benim dr. Düşünüyor
Canım benim tüm dualarım seninleÇok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Ama çok güzel
Allahım bukadar kardeşlerimin duasını kabul etsinYarin icin bol sans bak bir suru kisi dua ediyor senin icin sende rahat ol ve tadini cikar hersey yolunda gidicek eminim , Allah seninle olsun
Bahçelidemi kavustunuz bebişkerinizeBahceci kendi karmasasi nedeniyle ilkinde e2 degerimi bahane edip ikinci de donor yok bahanesiyle iki kez benim de tedavimi erteledi. Beni de rahatsiz eden seyleri oldu hayal kirikligina ugratti 3 4 doktoru varken birden ne hikmetse tek doktora dusuverdi hemsireleri telefonlari acmadi artik biz ilgilenemiyoruz herseyle doktor hasan ilgileniyor dediler buyuk saskinlik yasadim. Yuzlerce hastann hem iletisim hem tedavi transfer vs isleriyle tek doktorun ilgilenmesi hususunu takdirlerinize birakiyorum..Benimle ilgilenen doktor hemsireler o kadar hormonu aldiktan sonra yok oldular birden.. daha evvelki paylasimlardan okuyabilir dileyen.. yazmayacaktim ancak burada fikir yardim bekleyen onlarca arkadas var imkaniniz varsa kendiniz yuz yuze merkezlerle gorusup karar verin arkadaslar.. gecmis yazismalari okuyun, simdi 6 aylik ikizlerime hamileyim cok sukur insallah saglikla gelirler isteyen herkese nasip etsin Allahim. Dileyen herkesin duacisiyim sevgiler..
Canım arkadaşım o melek yüzlüne bak ve Rabbimize benimçinde dileZazam tesavin hayirli olsun rabbim insallah emeklerinin karsiligini versin
Canım benim transferde de yağmur yaşıÇok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Ama çok güzel
ben transfere giderken de çok yağmur bardı Kıbrıs’ta sana da uğurlu gelsin al artık şu bebeleriniÇok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Ama çok güzel
Bu testi ben talep ettim doktorumdan.Aslında direk başlayacaktı tedavime ama ben riske atmak istemedim zira birden fazla bağışıklık hastalığım var.Bir de benim donasyonla tüp bebek denemesi değil belki o yüzden farklılıklar olabilir.Benim bu tiptestlerim hiç yapılmadı diye biliyorum. İlk 3 tedavimde embriyo gelişimi yavaşlayınca apar topar 3. Gün transferi yapıldı, zaten de tutmadı. Hadi şimdi kınrısta kosmet oldu 5. Gün embriyosu transfer edilsi diyelim, bu tip testlern yapılmasını krndileri mi istiyorlar? Mesela ben daha önceden kan pıhtılaşması testimi yaptırdım ve bende pıhtılaşma olduğunu biliyorum. Gebelik durumu oluşursa iğne vurulmak zorundayım. Şimdi siizn bu yazdığınız testler kafamı karıştırdı, acaba oraya gitmeden yaptırsam mı?
Canım kardeşim ben şuan britishte tedavi görüyorumBuhün tam bu yazdığınız nedenlerden britishten vazgeçtim diyebilirim. Sanırım zaten eski bahçeci yeni british olmuş. Telefonda görüştüğüm kişi kadınlar kulübü üyelerine 800 euro indirimimiz var bile dedi düşünün, çok ilginç geldi. Ayrıca embriyoya genetik inceleme yapmadıklarını söyledi çünkü donörler sağlıklı ve genç oluyor dedi. Sağlıklı ve genç olunca genetik hastalık taşıyamaz mı insan? Orası da çok rahatsız edici. Ayrıca bir tek doktordan bahsetti ben murat beyi sordum evlenip ayrılmış, bir bayan doktor varmış o da yurt dışına yerleşmiş. Pek kafam sarmadı ama bakalım hayırlısı
Birde onuda söyleyim gynolife ve halil genetik test materiyalı ankaraya gönderiyorlar baktırtmay(cinsiyetide)Hafi hayırlı güzel haberler olsun, Allah bu defa en güzel şekilde emeklerinizin karşılığını verecek sonsuz inanıyorum buna:)
İlacı yutarken ortada olan kanama ara kanamandır,asıl kanama ilacı burakınca olandırBana bi yardım edin arkadaşlar canım sıkıldı. Ben Erken menopoz ilacla adet oluyorum ve ilaç bitmeden 2. kez adet oluyorum baya baya. Ne yapsam bilemedimböyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?