Canim zaza m herşey gönlünce olsun. canim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarım seninle

Canim dualarımız seninle herşey çok güzel olsun senin için

Doğru diyorsun arkadaşım
İnan eminim şans olunca dondurulmuş yumurtadan bile sağlıklı gebeliği yakalarsın
Allah hepimize bol şans versin bu 2020 de
Hepimiz hamilelikle ilgili konuşalım inşallah
Yarin icin bol sans bak bir suru kisi dua ediyor senin icin sende rahat ol ve tadini cikar hersey yolunda gidicek eminim , Allah seninle olsun

ne kadar güzel anlatmışsınız tam aradığım bilgiler gerçekten çok teşekkür ederim. Doktorumun da dediği ivi olan merkez. Hatta donör kişi kaç yerde çocuğu olduğunu bilir her şey kontol altında tutulur gibi asla riskli işlem yapmazlar dedi. Ama işte çok maliyetli

Zazam tesavin hayirli olsun rabbim insallah emeklerinin karsiligini versin

Buhün tam bu yazdığınız nedenlerden britishten vazgeçtim diyebilirim. Sanırım zaten eski bahçeci yeni british olmuş. Telefonda görüştüğüm kişi kadınlar kulübü üyelerine 800 euro indirimimiz var bile dedi düşünün, çok ilginç geldi. Ayrıca embriyoya genetik inceleme yapmadıklarını söyledi çünkü donörler sağlıklı ve genç oluyor dedi. Sağlıklı ve genç olunca genetik hastalık taşıyamaz mı insan? Orası da çok rahatsız edici. Ayrıca bir tek doktordan bahsetti ben murat beyi sordum evlenip ayrılmış, bir bayan doktor varmış o da yurt dışına yerleşmiş. Pek kafam sarmadı ama bakalım hayırlısı

Hafi hayırlı güzel haberler olsun, Allah bu defa en güzel şekilde emeklerinizin karşılığını verecek sonsuz inanıyorum buna:)

Bana bi yardım edin arkadaşlar canım sıkıldı. Ben Erken menopoz ilacla adet oluyorum ve ilaç bitmeden 2. kez adet oluyorum baya baya. Ne yapsam bilemedim böyle olan var mı?

Canım bu 6/7 olayı nedır bi anlatr msn doktorun ne düşünüyor

Bahçelidemi kavustunuz bebişkerinize

Canım benim transferde de yağmur yaşı
ben transfere giderken de çok yağmur bardı Kıbrıs’ta sana da uğurlu gelsin al artık şu bebelerini tüm kalbimle dua edicrm yarın sana mutlaka Bilgi ver..ananans devamcı nolur rahat ol...

Bu testi ben talep ettim doktorumdan.Aslında direk başlayacaktı tedavime ama ben riske atmak istemedim zira birden fazla bağışıklık hastalığım var.Bir de benim donasyonla tüp bebek denemesi değil belki o yüzden farklılıklar olabilir.

Canım kardeşim ben şuan britishte tedavi görüyorum
Eskiden okusan kadınlar klübüne indirimi ben yaptırtım ve hala üzerinde duruyorum,hata bahçeci ayrıldıktan sonra.genetik testi en iyisini yapıyorlar vede dubayide gen merkezine,sadece bu size ek bir masraf.onunçin yaptırtmak istememişler.ama illa istiyorum desen embriyo başına 400 eu verip yaptıra bilirsin

Hafi hayırlı güzel haberler olsun, Allah bu defa en güzel şekilde emeklerinizin karşılığını verecek sonsuz inanıyorum buna:)
Birde onuda söyleyim gynolife ve halil genetik test materiyalı ankaraya gönderiyorlar baktırtmay(cinsiyetide)
Ankarada genart volkan beye
Beni burda asıcaklar
Bukadar detayları açtığım için

Bana bi yardım edin arkadaşlar canım sıkıldı. Ben Erken menopoz ilacla adet oluyorum ve ilaç bitmeden 2. kez adet oluyorum baya baya. Ne yapsam bilemedim böyle olan var mı?
İlacı yutarken ortada olan kanama ara kanamandır,asıl kanama ilacı burakınca olandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…