Ahh ispanya çok kafama yatıyor ama çoook pahalı... bu kadar tüp bebek denemesi yapmış olmasaydım elimde avucumdakiyle çok rahat yaptırırdım ama şimdi çok zor çok..
Keşke bilsen kıbrısa nakadar paralar döktüm
Yazın ben internet sayfalarına ivi valensiyaya mail atım ve numaramı buraktım
İnan yarın sabaha döndüler bana ama dil bilmediğimi türk veya rus dilli istedim, ok dediler ve vallah 2 saat sonra rusca konuşan arkadaş döndü
Donasyon fiyatı 7900 eu başlıyordu
Ama tabii her keste tedavi farklı
Hata bana kız dedi istersiniz gelin burda doktorlar görsün ve net karar verilsin size olan protokolu
Vede ivi clinik ispanyanın çok şehirlerinde var(madrid,valensiya ve s..)
Hangisi iyi dedim,kız hepsi aynı dedi

Cnm benim yarın tranferim var rabbimden sana kolaylıklar diliyorum ALLAH yar ve yardımcın OLSUN inanki tüm dualarım seninle

Ah evet doktorumun dediği klinik. Ya iyi ki varsınız burda ne güzel soracağımız büyün sorulara cevap oluyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin inşallah güzel haberleri paylaşın burda, biz de sizinle sevinelim:)

Çok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Yarın 10 gibi merkezde olmamı istediler
İnşallah umarım son ve güzrl sonlu tedavim olur
Kıbrısta hava fırtına+ yağmur
Ama çok güzel

Zazacim mutfak kısmını bilemem,senin belki bizden daha fazla bildiğin şeyler de vardır,kimsenin de avukatı değilim hiti de savunamam, eğer kriter fazla donor dondurulmuş yumurta demekse hitte de öyle çok fazla donor yok. Belki eskiden daha fazla varmıştır bilmiyorum ama şuan onlarda donor kısıtlı.ozaman onlarda fresh kullanıyor Sadece bahcecide beni rahatsız eden şu olmuştu görüşmede, doktor kendisi dedi donor olmadığı için tedavinizi 1-2 ay erteleyelim diye. Buda beni ozman çok rahatsız etmişti

tebrikler inşallah güzel haberler ve güzel bir başlangıç olur sizin için

İspanyada çok değişik klinikler var. Ivı klinik dr tarafından değerlendirilmeden herhangi bir sayı yumurta embiryo garantisi yok. Telefonla biz size sadece sağlıklı bir transfer garanti edeeiz ayrıntılar için drla görüşmeniz lazım dediler. İlla ki gidip görüşmek lazım. İvf spainde 5900 euroya 3 tane 3. Gün, 7900 e 5 tane 3. Gün, 9700 euro ve 10700 euroya da 3 ve 5 tane blastokist garantisi veriyo paketleri var. Im ve ınstateu bernabeu var bütün paketler ayrı ayrı ve yumurta sayısına göre paketler değişiyo örnek im de 4900 euroya 4 yumurta garantisi var. Bu sayılar kıbrısa göre düşük ama daha sağlıklı ve güvenilir olcaksa düşünülebilirBu arada ivi spain en donanımlı en yeni tetkiklerin yapıldığı yer diyebilirim ama orda her aşama her adım gerçekten 500-1000 euro ekliyo mesela 3. Günden 5. Güne embiryoyu getirmek...chezc repuublic de güvenilir ancak teknolojileri çok eski örneğin ngs yok pgt var... zazaya katılıyorum gelin hemen yapalım kafası varsa o iş biraz dondurulmuş yumurtayla oluyo olabilir...

Bahceci kendi karmasasi nedeniyle ilkinde e2 degerimi bahane edip ikinci de donor yok bahanesiyle iki kez benim de tedavimi erteledi. Beni de rahatsiz eden seyleri oldu hayal kirikligina ugratti 3 4 doktoru varken birden ne hikmetse tek doktora dusuverdi hemsireleri telefonlari acmadi artik biz ilgilenemiyoruz herseyle doktor hasan ilgileniyor dediler buyuk saskinlik yasadim. Yuzlerce hastann hem iletisim hem tedavi transfer vs isleriyle tek doktorun ilgilenmesi hususunu takdirlerinize birakiyorum..Benimle ilgilenen doktor hemsireler o kadar hormonu aldiktan sonra yok oldular birden.. daha evvelki paylasimlardan okuyabilir dileyen.. yazmayacaktim ancak burada fikir yardim bekleyen onlarca arkadas var imkaniniz varsa kendiniz yuz yuze merkezlerle gorusup karar verin arkadaslar.. gecmis yazismalari okuyun, simdi 6 aylik ikizlerime hamileyim cok sukur insallah saglikla gelirler isteyen herkese nasip etsin Allahim. Dileyen herkesin duacisiyim sevgiler..

Dualarımız seninle yarınki transferinde inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur ikisi de

Merkezler hakkında bilgi alıp arastirma yaparken, bana koordinatörlerin en başta gönderdikleri hazır bilgilendirme e-postalarında, ilk aşamadaki gerekli ana bilgiler ve fiyat opsiyonlarini inceledigimde (Rusya, Ukrayna) Fresh yumurta ile deneme, donmus yumurta ile yapilan denemeden daha pahali idi. Basari oranlarini da genelde donmus yumurtada daha dusuk gostermislerdi taze olana gore (embriyo degil yumurta burada bahsettigim). Sizde bazi kliniklere ve ana bilgilerine www.eggdonationfriends.com/clinics sayfasindan ulke ulke ulasip tedavileri hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz!

Doğru diyorsun arkadaşım
İnan eminim şans olunca dondurulmuş yumurtadan bile sağlıklı gebeliği yakalarsın
Allah hepimize bol şans versin bu 2020 de
Hepimiz hamilelikle ilgili konuşalım inşallah

Çok güzel bilgiler arkadaşım
Ama her şeyin başında para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…