Canımsın ahu gözlümCanım benim transferde de yağmur yaşı
ben transfere giderken de çok yağmur bardı Kıbrıs’ta sana da uğurlu gelsin al artık şu bebelerinitüm kalbimle dua edicrm yarın sana mutlaka Bilgi ver..ananans devamcı nolur rahat ol...
Canımsın ahu gözlüm
Ah canim benim benim sorunumda bu aynı dertten muzdaripiz ben bunun yüzünden psikolojim bozuldu bu benim 3.defadır aynı bende erken menapozum ilacımin bitimine 9 gun var yine adet oldum bu ucuncu oluyor benim diktora gittim ilaci yanlis kullaniyorsunda ondan dedi dedigi gibi yaptim kullandim yine ilacimin bitimine9gunvar yinekanamam geldi gecmis olsun canim vallahi napacagimi sasirdim benimki 2 gun kanama oluyorum sonra duruyor ilaci bitirdigim gunun aksamina agrili adet basliyor gercekten deliricem bu yuzden nerelere gideyim anlayamadim baska doktorada gidicemBana bi yardım edin arkadaşlar canım sıkıldı. Ben Erken menopoz ilacla adet oluyorum ve ilaç bitmeden 2. kez adet oluyorum baya baya. Ne yapsam bilemedimböyle olan var mı?
Yaa kusura bakmayın o zaman ben de indirimi kadınlar kulübüne yaptık deyince inanasım gelmemişti açıkçası hakkınızı helsl edin o zaman:)benim son tedavideki merkezim gen-art laboratuvarı iyi diye biliyorum çok araştırmıştık çünkü. Doktorum farklıydı ama merkez olarak orayı kullandı.Ama yine de Laboratuvar konusunda anatolia gerçekten çok başarılı. Bu güne kadar embriyolarımın transfer edilemeyecek kalitede olduğunu, 5. Güne gitse bile 5. Gün kalitesinde olmadığını söyleyen tek merkez oldu. Hem Hakan hoca hem kızı(embriyolog) her gün arayıp detaylı bilgi verdi. Yoksa benim bu konuda çok da fazla bilgim yoktu. Diğer tedavilerimde hep transfer yapıldı boş yere iğneler, stres , yatış be sonu hep hüsran oldu. Zaza bu kadar ilgine, bu kadar emeğine Allah gönlündekini versin inşallah 12 sonra senden güzel haberler alacağımız bir gün olsun biz de senin sevincini paylaşalım burda tüm kalbimle diliyorum .Canım kardeşim ben şuan britishte tedavi görüyorum
Eskiden okusan kadınlar klübüne indirimi ben yaptırtım ve hala üzerinde duruyorum,hata bahçeci ayrıldıktan sonra.genetik testi en iyisini yapıyorlar vede dubayide gen merkezine,sadece bu size ek bir masraf.onunçin yaptırtmak istememişler.ama illa istiyorum desen embriyo başına 400 eu verip yaptıra bilirsin
Zazam sabırsızlıkla haberlerini bekliyoruz canim benim dün gece senin için dua ettim canim bol bol dualarım seninleİlacı yutarken ortada olan kanama ara kanamandır,asıl kanama ilacı burakınca olandır
Sevgicim okadar özlemiştimki seniZazamm bütün dualarım seninle anneligi okadar çok hakediyosunki sana hayranım azmine istikrarına rabbim inşallah içten dua ediyorum bu sefer olucak lütfen hep pozitif düşün ALLAH a emanet ❤❤❤
İnşallah melek kalplimYaa kusura bakmayın o zaman ben de indirimi kadınlar kulübüne yaptık deyince inanasım gelmemişti açıkçası hakkınızı helsl edin o zaman:)benim son tedavideki merkezim gen-art laboratuvarı iyi diye biliyorum çok araştırmıştık çünkü. Doktorum farklıydı ama merkez olarak orayı kullandı.Ama yine de Laboratuvar konusunda anatolia gerçekten çok başarılı. Bu güne kadar embriyolarımın transfer edilemeyecek kalitede olduğunu, 5. Güne gitse bile 5. Gün kalitesinde olmadığını söyleyen tek merkez oldu. Hem Hakan hoca hem kızı(embriyolog) her gün arayıp detaylı bilgi verdi. Yoksa benim bu konuda çok da fazla bilgim yoktu. Diğer tedavilerimde hep transfer yapıldı boş yere iğneler, stres , yatış be sonu hep hüsran oldu. Zaza bu kadar ilgine, bu kadar emeğine Allah gönlündekini versin inşallah 12 sonra senden güzel haberler alacağımız bir gün olsun biz de senin sevincini paylaşalım burda tüm kalbimle diliyorum .
CanımsınZazam sabırsızlıkla haberlerini bekliyoruz canim benim dün gece senin için dua ettim canim bol bol dualarım seninle
Ben ilkinde yemistim ikinciyi pek sallamamistim genellikle
Bende dua ediyorum canimCanımsın
Hamilesin çok şükür
Hamilelerin duaları kabul olur diyorlar
Dua et kardeşi
Rabbim senide sağ salim evlatlarına kavuştursun
Ben nova artta ve murat sönmezerde tedavi gördüm hepsi transferimi yaptı negatifi aldıktan sonra ne arayan ne soran.. acaba bazı insanlar nasıl vebal ödeyecekler gerçekten çok merak ediyorum. Hakan hocada da olmadı ama bu güne kadar gördüğüm en mükemmel rn baba insandır kendisi. Ben ağladıkça karşımda senin için elimden gelen her şeyi yapacağım derdi hep ve bizi çok uyarırdı sizinki genetik bozukluk nereye giderseniz aynı sorunu yaşayacaksınız boş yere paralar dökmeyin çok fazla yöntem söyleyecekler ama hepsi boş derdi hep. Ama insan yine de dayanamıyor her süreci denemek istiyor bu yola girince biraz gözümüz kara oluyor sanırım.Bir de bu konuda çok fazla dolandırıcılık olduğunu hepimiz biliyoruz Allah bu süreci yaşayan herkesi hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Sırf para için yapanları da Allah ıslah etsin diyecek başka bir şey yok maalesef...İnşallah melek kalplim
İnşallah Rabbim sanada anneliği yaşarsın
Gençsin
İnşallah bir mucize kendiliğinden kalırsın
Bende genarta denedim 3-4 kere dr ahmet bostancıyla
Bir tek anatolian hakana gittim tüm sonuçlara baktı ve tedaviye almak istedi havuz yöntemiyle ve pgd
Çok para,zaten racai papucçuda 2 havuz ve pgd de soyulmuştum
Ama keşke hakan hocadada deneseydim diyorum
Tabiki hayir canim. Bu kadar sey yasadiktan sonra gider miyim tekrar oraya..Bahçelidemi kavustunuz bebişkerinize
sizlere konuyu çok değişik bir yönden anlatacağımİspanyada çok değişik klinikler var. Ivı klinik dr tarafından değerlendirilmeden herhangi bir sayı yumurta embiryo garantisi yok. Telefonla biz size sadece sağlıklı bir transfer garanti edeeiz ayrıntılar için drla görüşmeniz lazım dediler. İlla ki gidip görüşmek lazım. İvf spainde 5900 euroya 3 tane 3. Gün, 7900 e 5 tane 3. Gün, 9700 euro ve 10700 euroya da 3 ve 5 tane blastokist garantisi veriyo paketleri var. Im ve ınstateu bernabeu var bütün paketler ayrı ayrı ve yumurta sayısına göre paketler değişiyo örnek im de 4900 euroya 4 yumurta garantisi var. Bu sayılar kıbrısa göre düşük ama daha sağlıklı ve güvenilir olcaksa düşünülebilirBu arada ivi spain en donanımlı en yeni tetkiklerin yapıldığı yer diyebilirim ama orda her aşama her adım gerçekten 500-1000 euro ekliyo mesela 3. Günden 5. Güne embiryoyu getirmek...chezc repuublic de güvenilir ancak teknolojileri çok eski örneğin ngs yok pgt var... zazaya katılıyorum gelin hemen yapalım kafası varsa o iş biraz dondurulmuş yumurtayla oluyo olabilir...
benim de negatifim gen-art taydı.bir arkadaş laboratuvarını iyi dediği için gittim ama pek de bir farklarını görmedim.anatoilia bence çok daha iyiymiş size verdiği bu bilgiler çok önemliYaa kusura bakmayın o zaman ben de indirimi kadınlar kulübüne yaptık deyince inanasım gelmemişti açıkçası hakkınızı helsl edin o zaman:)benim son tedavideki merkezim gen-art laboratuvarı iyi diye biliyorum çok araştırmıştık çünkü. Doktorum farklıydı ama merkez olarak orayı kullandı.Ama yine de Laboratuvar konusunda anatolia gerçekten çok başarılı. Bu güne kadar embriyolarımın transfer edilemeyecek kalitede olduğunu, 5. Güne gitse bile 5. Gün kalitesinde olmadığını söyleyen tek merkez oldu. Hem Hakan hoca hem kızı(embriyolog) her gün arayıp detaylı bilgi verdi. Yoksa benim bu konuda çok da fazla bilgim yoktu. Diğer tedavilerimde hep transfer yapıldı boş yere iğneler, stres , yatış be sonu hep hüsran oldu. Zaza bu kadar ilgine, bu kadar emeğine Allah gönlündekini versin inşallah 12 sonra senden güzel haberler alacağımız bir gün olsun biz de senin sevincini paylaşalım burda tüm kalbimle diliyorum .
Bahçeci Fulyada 2017 yılında tedavi oldum çok özürsizlere konuyu çok değişik bir yönden anlatacağım
şimdi rakamlara baktıım ilk rakam 38.000 TL.
3 blastokist garantisi 9700 euro olan 63.000 TL. ediyor.
şimdi bana sen hayalperestsin diyebilirsiniz.tabi sizin de çok kez tüp bebek tedavisine paralar harcadığınızı da biliyorum. ama kendimden bahsedeceğim ve donörle değil ama sizlerle aynı yaşta ve şansa kendi yumurtasıyla 21 aylık bebeği olan birisiyim.
2016 yılında bahçeci fulyada 43 yaşımda havuz yöntemi+ ngs+ era ve cd56 testi sadece 35.000 tl. ödedim. ayrıca 4 embriyoyu pgt ye gönderebildim her embriyo 300 dolardan.bu sayede de bebeğime kavuştum. 41 yaşından beri o tarihte 200 - 250 tl tutan ilaçlar olan, biesteron melatonin ve Quenzum Q10 içtim 3 yıl boyunca. en az 150 180 tl. aylık ilaç alıyordum sene 2015
ilk tedavimde ankarada oldu sonuç negatif almıştım 7.000 de ona diyelim.
İstanbula git gel uçak yol paraları, görümcemde kaldım otel ödemedim.ayrıca bahçecide tedavi gördüğümde vitaminler arı sütü bal polen 600 kesin tutuyordu 2016 senesinde.
bunların 35.000 ini kredi çekerek hallettik hala ödüyorum.
İşin çok ilginci bir çocuk yapmak ne kadar zor o bir yumurtanın değeri senin veya değil 63.000 tutuyor arkadaşlarİspanyada bunu çok güzel değerlendirip fiyatını koymuş İspanya sana iyi bir yumurta vereceğim ama onun değeri bu diyor ki kıbrıs da iyidir ama dönörü daha iyi tanıyorlarmış ya İspanyada .
sonuçta ispanyaya pahalı demeden gitmek isteyenler gidebilir aslında.
sizlerinde bu yolda çok paralar harcadığınızı biliyorum. kiii 40 yaş üzeri herkes bu paraları harcayıp şanslıysa anne oluyor
Bende Polip vardı 3 sene önce aldirmistim acaba tekrar mi oluştu kanama yapıyor çünkü. Bi bekleyim olmazsa gitcem yaAh canim benim benim sorunumda bu aynı dertten muzdaripiz ben bunun yüzünden psikolojim bozuldu bu benim 3.defadır aynı bende erken menapozum ilacımin bitimine 9 gun var yine adet oldum bu ucuncu oluyor benim diktora gittim ilaci yanlis kullaniyorsunda ondan dedi dedigi gibi yaptim kullandim yine ilacimin bitimine9gunvar yinekanamam geldi gecmis olsun canim vallahi napacagimi sasirdim benimki 2 gun kanama oluyorum sonra duruyor ilaci bitirdigim gunun aksamina agrili adet basliyor gercekten deliricem bu yuzden nerelere gideyim anlayamadim baska doktorada gidicem
Canim doktor bana adet bitmeden kutu bittik ten sonra yedi gün sınra kullan demişti bense adet bitiminden sınra içiyordum doktor yanlış yapıyorsun dedi dediği gibi kullandım ama yinede fayda etmedi bende anlamadim vallahi biz kadınların çektiği nedir yaa bu rabbim beterinden saklasinBende Polip vardı 3 sene önce aldirmistim acaba tekrar mi oluştu kanama yapıyor çünkü. Bi bekleyim olmazsa gitcem ya
Benim olmazdı
Bu trisequens yan etkisinde ara kanama yapar yazıyor
Office ya bide evliyiz sıkıntı büyük
Allah razı olsun canım benim
Napsak ne etsek bilemedim.ilacı nasıl kullanmak gerekiyormuş
Ben yeni kutuya hemen başlıyorum
Bende ara kanama yapar yazıyodu normaldir ediyordum ama doktor bu mümkün deil dedi bana kafam karışmıştı.Canim doktor bana adet bitmeden kutu bittik ten sonra yedi gün sınra kullan demişti bense adet bitiminden sınra içiyordum doktor yanlış yapıyorsun dedi dediği gibi kullandım ama yinede fayda etmedi bende anlamadim vallahi biz kadınların çektiği nedir yaa bu rabbim beterinden saklasin
Benim rahmimde sıvı olusmus sıvı giderek büyütülmüş icinde kitle var ben buna dayandirmistim ama doktor onunla alakası yoktur dedi historoskopi olucam operatif historoskopi orda belli olur herhalde diye düşünüyorumCanim doktor bana adet bitmeden kutu bittik ten sonra yedi gün sınra kullan demişti bense adet bitiminden sınra içiyordum doktor yanlış yapıyorsun dedi dediği gibi kullandım ama yinede fayda etmedi bende anlamadim vallahi biz kadınların çektiği nedir yaa bu rabbim beterinden saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?