- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
İnşallah canımAaaa şimdi gördum Zaza cift cizgi cikmis. Yazamadan edemedim
çok sevindim senin adına Tebrikler
Rabbim sağlıklı devam etmesini ve kucagina almayi nasip etsin
Zazacim insallah insallah 2 yavrunda annesine tutundu..cooookk sevindim...hamileligin rahat keyifle gecsin guzel arkadasim...Amiiiiin kızlar
Darısı başınıza
Allahım nakadar mutluyum
Benim bu dünyada nakadar çok bacım varmış
Ölsem gam yemem
Allahım sizleri tez zaman sevindirsin
Ayyy mavim sende geldinZazacim insallah insallah 2 yavrunda annesine tutundu..cooookk sevindim...hamileligin rahat keyifle gecsin guzel arkadasim...
Amiiin canım arkadaşım
Zaza ablaa hayırlı olsunn insallah yavrularin tutunur sana bukadar yardim sever herkese yetismeye çalışan bir kadin nasil güzel anne olur kim bilir daha dogmadn cok şanslı oldu senin bebisler insallahMorkanatlarım girmemiş bura
Eminim girse oda sevinçten ağlar
Kurban olurum sizlere
Sizlerin duasıyla ayakta dayanarak devam etim hep
Bana siz güç verdiniz
Ya inanmıyorum hiç tanımadığım bir insana bu kadar sevinebileceğimi hiiiiç düşünmezdimmm sanki o iki çizgi bana çıktı, öylesine mutlu oldumm inanın. Allahım emeklerin karşılığını elbet bir gün veriri demek ki o gün bu günmüş sizin için. İnşallah sağlıkla sıhhatle geçen bir hamilelik süreci ardından da güzel doğumlarınız olur:)Ayyy mavim sende geldin
Allahım kocaman aile olduk biz burda maşallah
O iki kızlarının yanaklarından öperim
Önce başlayanlar pozitif aldı burdan okuduğum kadarıylaZaza sayesinde umut tazeledigim icin gaza geldim ve arastirmalarima devam ediyorum
Ben birkac senedir adet gormuyorum ve ilacta kullanmiyorum. Buradaki doktorum donasyin karari aldigimi duyunca ilaca 3-4 ay once basla rahmin hazir olsun dedi. Sizler ne dersiniz kizlar? Birkac ay once mi baslamali yoksa hormon almanin risklerini dusunup daha kisa sureli mi kullanmali? Sizlerde surec nasildi acaba?
Zazacigim cok cok sevindimKurban olurum sizlere
Sizlerin duasıyla ayakta dayanarak devam etim hep
Bana siz güç verdiniz
Zaza74 çok sevindim senın adına. Sağlıcakla kucağınada alman dileğiyle..Morkanatlarım girmemiş bura
Eli kulağındadır gelir . Bende onu çok özledim.Morkanatlarım girmemiş bura
Evet ben de mor kanatlarımın haberi olsun istiyorum umarım girer okur bejim gebelik haberime de en sevinen arkadaşlardandı:)Eli kulağındadır gelir . Bende onu çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?