Amiiiiin kızlar
Darısı başınıza
Allahım nakadar mutluyum
Benim bu dünyada nakadar çok bacım varmış
Ölsem gam yemem
Allahım sizleri tez zaman sevindirsin
Zazacim insallah insallah 2 yavrunda annesine tutundu..cooookk sevindim...hamileligin rahat keyifle gecsin guzel arkadasim...

Zazacim insallah insallah 2 yavrunda annesine tutundu..cooookk sevindim...hamileligin rahat keyifle gecsin guzel arkadasim...
Ayyy mavim sende geldin
Allahım kocaman aile olduk biz burda maşallah
O iki kızlarının yanaklarından öperim

Zazam cok sevindim allahim tamamini getirsin kucagina al digin gunleri gostersin cektiklerin son bulsun cok hak ediyosun canim insallah bebisleerin gelicek kucagina ben sana hamileyken cok dua ettim doguma girerkende hep dua ettim bukadar insanin duasini aldin olmazlari olduran rabbim simsiki tutunurlar insallah allahim uzun omurler yazsin bebislerine

Kurban olurum sizlere
Sizlerin duasıyla ayakta dayanarak devam etim hep
Bana siz güç verdiniz

Şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin inşalllah çok mutlu oldum zazam sen burda bize umutsun direnmenin azmin en büyük örnegisin hayırlı saglıklı evlatların olsun güzel kalplim

Ayyy mavim sende geldin
Allahım kocaman aile olduk biz burda maşallah
O iki kızlarının yanaklarından öperim
Ya inanmıyorum hiç tanımadığım bir insana bu kadar sevinebileceğimi hiiiiç düşünmezdimmm sanki o iki çizgi bana çıktı, öylesine mutlu oldumm inanın. Allahım emeklerin karşılığını elbet bir gün veriri demek ki o gün bu günmüş sizin için. İnşallah sağlıkla sıhhatle geçen bir hamilelik süreci ardından da güzel doğumlarınız olur:)

Zaza sayesinde umut tazeledigim icin gaza geldim ve arastirmalarima devam ediyorum
Ben birkac senedir adet gormuyorum ve ilacta kullanmiyorum. Buradaki doktorum donasyin karari aldigimi duyunca ilaca 3-4 ay once basla rahmin hazir olsun dedi. Sizler ne dersiniz kizlar? Birkac ay once mi baslamali yoksa hormon almanin risklerini dusunup daha kisa sureli mi kullanmali? Sizlerde surec nasildi acaba?

Önce başlayanlar pozitif aldı burdan okuduğum kadarıyla

Donasyon değil ama tüp bebekle bebeğini kucağına almış biri olarak,uzun zamandır burada yazılanları da okuyor ve dua ediyordum hepimiz için.Bugün uzun bir aradan sonra baktım ve Z Zaza74 arkadaşımızın hamile olduğunu gördüm,çok sevindim.Sizi tanımıyor da olsam mücadelenizi okuyordum burada.İnşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun.Allah dileyen herkese tattırsın anneliği.Hepinizin güzel haberlerini almayı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…