Geraniy beni unutmadığın için çok mutlu oldum
Hepinize teşekkür ederim
İnşallah bu hamileliğimi artık kucağıma alırım
Unuturmuyum. Sen doğurana kadar 2 gözüm burda olacak. Allahım ne olur Zaza ve tüm anne olmak isteyen arkadaşlarım Anne olsundar. Bebeklerin sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin amin amin.

Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Sizce transferin 9-10 geçen gece için çok silik değilmi
Allahın inşallah kimyasal olmaz
Ayyy Z Zaza74 nasıl mutlu oldum yaa hiç silik fln değil geliyor bu sefer tatlı bebislerimiz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Allahım bütün gece beynimi yedim yaptı mı.yaptimi diye işte sonunda o.iki.cizgiyi gördük Allahın izniyle tamamında ericek iki.kat iki.kat artacak Öyle şanslı çocuklar geliyoki herkesin sevgisini kazanan iyi melek gibi annelerine sahip olacaklar şükürler olsun

Ayyyy nasıl sevindim allahımmSessizce takip ediyorum aylardır.Hep dua ettim Zaza bacım maaşallah sana.Hiç endişelenme silik falan değil bal gibi orada bebişler çok şükür.
Kurban olurum sizlere
Sizlerin duasıyla ayakta dayanarak devam etim hep
Bana siz güç verdiniz

Maşallah gözün aydın Zaza coook güzel bir haber verdin senin adına ćok sevindim.Allah kucağına aldığın günleri de göstersin

Kurban olurum sizlere
Sizlerin duasıyla ayakta dayanarak devam etim hep
Bana siz güç verdiniz
Zazammmmmmmmmmm nasilllllll mutluyummm yeni kalktimmmm gece dua ederek yatmistimmmmm kurban olduğum allahimmmmmm sen çok büyüksün canımsın rabbime bin şükür canim benim tebrik ederim

Zazammmmmmmmmmm nasilllllll mutluyummm yeni kalktimmmm gece dua ederek yatmistimmmmm kurban olduğum allahimmmmmm sen çok büyüksün canımsın rabbime bin şükür canim benim tebrik ederim
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin ınsallah mutluluktan kelimeleri yanlış yazarsam kusuruma bakmayın çok mutlu oldummmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Benimle aynı zamanda bu yola giren arkadaşım
Güzel masumum
Çok çok çok teşekkür ederim

Geraniy beni unutmadığın için çok mutlu oldum
Hepinize teşekkür ederim
İnşallah bu hamileliğimi artık kucağıma alırım
Harikaaaaa hamilesinnnn zazammmm bizlerede umut oldun ben çok emindim zaten hiç bir olumsuzluk katmadım hisler doğruyu söyledi çok şükür sağlıkla neşe ile ilerlesin herşey inşallah

Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin ınsallah mutluluktan kelimeleri yanlış yazarsam kusuruma bakmayın çok mutlu oldummmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Güzel kalpli arkadaşım zazam ağlıyorum ben şuan çok mutluyum sonzamanda duyduğum en güzel haber canimsin

Canım bi kan testi yaptır için rahatlasın inşallah Rabbim yüzünü, yüzümü ve burdaki herkesin yüzünü güldürsün hepimiz çok hakediyoruz onca acı çile elbette Rabbim dualarımızı kabul edecek.

Bilmezmiyim canım melek kalplim
Rabbim inşallah o dondurulmuş embriyolardan evladını versin
Amiiiiinnnnn

Harikaaaaa hamilesinnnn zazammmm bizlerede umut oldun ben çok emindim zaten hiç bir olumsuzluk katmadım hisler doğruyu söyledi çok şükür sağlıkla neşe ile ilerlesin herşey inşallah
Amiiiiin kızlar
Darısı başınıza
Allahım nakadar mutluyum
Benim bu dünyada nakadar çok bacım varmış
Ölsem gam yemem
Allahım sizleri tez zaman sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…