Çok teşekkür ederim canlarımBende günlerdir seni düşünüyorum, dua ediyorum. Allahım hayırlısıyla bu duyguyu isteyen herkese yasatsın inş.Kutluyorum senide eşinide, saglıkla kucagınıza alın inş
Ay kizzzz ne siligi hemde test markasina gore degisir ya ben ayni idrar aynu marka 3 test ayni sayda damlatdim tamamen farkli ciktiKızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Sizce transferin 9-10 geçen gece için çok silik değilmi
Allahın inşallah kimyasal olmaz
CanlarımZazacim artik takip edemiyorum burayi. Arada bi hizlica senin icin bakiyorum. Transferini okuyunca bi bakayim dedim yine. Insallah guzel haberlerini alicaz. Cizgiyi de gormusun cok sevindim. Tum dileyenlere Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Kızlar klinik kan testimi 21 ocak istemiş
Canım nasıl olsa sonucu öğrendik için rahat bir şekilde 2 gün daha bekle benceKızlar klinik kan testimi 21 ocak istemiş
yaaaaa aşırı aşırı sevindim aynennn benim de böyle çıkmıştı olduuuuu yaşasınKızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Allahım ne güzel dileklerTebrikleeeeeeeer çok çok sevindim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gün senin günün, şımar ağla bağır çağır çok hakettin sen bunu. Dünyanın en şanslı bebekleri geliyor dünyaya, onlar için bu kadar savaştığını öğrendiklerınde senin ayaklarını yere değdirmeyecekler. Güzel ve savaşcı anne çok mutlu ol çok. Burada birçok kadına ümit verdin ve vazgeçmemeyi gösterdin. Şimdi keyfini çıkar
Ayyy çok sevindim kuzumyaaaaa aşırı aşırı sevindim aynennn benim de böyle çıkmıştı olduuuuu yaşasın
AmiiiinnnAyy Zazaa gozun aydin canimm❤❤ umutla ve heyecanla sonucunu bekliyordum. Cooook sevindim. Masallah ..Allah nazarlardan korusun. Hepimize umut oldun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Daha dur bebeklerimiz tanışacak oyun oynayacaklar beraberBenimle aynı zamanda bu yola giren arkadaşım
Güzel masumum
Çok çok çok teşekkür ederim
Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Canim arkadasim çok şükür umut oldun herkese rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahAyyy çok sevindim kuzum
İçimi ferahlatın
Seninkiler maşallah büyümüşDaha dur bebeklerimiz tanışacak oyun oynayacaklar beraber
AmiiinnnÇok çok çok sevindim
Çok şükür çok
Allah'ım sağlıkla ve mutlulukla ilerlemesini nasip etsin inşallah
Gözün aydın
Tebrikler
Canım benim senin başına gelsin en kısa zamanCanim arkadasim çok şükür umut oldun herkese rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?