Amiinn canım arkadaşım 14+4 olduk ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi haftaya testler yaptiricam inşallah onlar iyi çıkar diye dua ediyorum

Amiinn canım arkadaşım 14+4 olduk ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi haftaya testler yaptiricam inşallah onlar iyi çıkar diye dua ediyorum
Ohhh çok şükür canim büyüyor bebişim çok şükür ınsallah sen gönlünü ferah tut herşey iyi çıkacak ınsallah.rabbim seni ve bebisini korusun insallah

Zaza gozun aydinn canimm benim rabbim insallah busefer oldursun yavrun sana tutunsun zaza ben dogurana kadar progestani ve prednolu ve clexsani kullandim sana tavsuyem sende kullan

Sevgi seni nakadar sevdiyimi biliyorsun
Çok acı yollardan geçtin
Nolursun pes etme
Gücün varsa arkadaşım yola devam
Bu yolun sonu inşallah dünyanın en güzel ve tatlı niğmeti evlada kavuşmaktır

Canımmm bende inan çok seviyorum seni okadar yakındınki burda bana ki eminim herkeze ve hep dualarımdaydın rabbim kucagına almayı nasip etsin yine dualarım seninle güzel kalpli anne adayımızz

Zaza gozun aydinn canimm benim rabbim insallah busefer oldursun yavrun sana tutunsun zaza ben dogurana kadar progestani ve prednolu ve clexsani kullandim sana tavsuyem sende kullan
Sağol canım
Doğru diyorsun öyle yapıcam bende
Prednolu kaç ml kullandın

Hoş geldin canım,güzel dileğin için teşekkür ederim
Yumurta vereni biz görmesekte merkez biliyor ve sadece onun fiziksel özelliklerini söylüyor
Sperm sahibi eşin ve onun dnasını taşıyor embriyo
Tabiide yumurta sahibinin dnasıda var 50%
Bebek içinde büyüdükce senin kanınla besleniyor
Ve kanınlada senin rnanı taşır
Doğurup süt verirsin ordanda bir sürü şey geçiyor senden

kızlaarrrr yardım lütfennn.Yok mu hiç tavsiye edebilecek İzmirli??

Merhabalar zazacim sizi tanımıyoruz görmedik ama inanki dualarim hep sizin icindi rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın ara ara girip yazılanları okuyordum sizin sonucunuza kendim hamile kalmış gibi sevindim allahım tamamini erdirsin bende 2 kendi yumurtamla 6 kezde donasyon denedim en son geçen mayis ayında hamile kaldim tam kalp atışlarını duyacağımız gün sanci kanama ile düşükle sonuçlandı cok uzuldum kendime gelemedim kac ay ama yinede hayirlisi buymuş diyom simdi yine tedavideyim insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim herkezin tedavisi hayirli olsun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…