Zaten hep yatıyorum canım yaptığım tek aktivite tuvalete ve arada yemek için mutfağa gitmekGeçmiş olsun arkadaşım.Bence bol bol dinlen hatta yapabiliyorsan yatarak geçir çoğu zamanını
hem de ne normal... Allah beterınden korusun. Ben kokuya asırı otesı hassaslasmıstım 8.cı haftaya dogru deliKızlar kusma ne zaman oluyor
Benim sabah midem bulanıyor
Ve geğerme çok
Bu normalmi?
canımsınnn hemen dr u arasa ıdın. Hıc uzme canını sen benden daha ıyı bılıyorsun her sey olacagına varıyor ama ıyı olacak dıye dusun. Senı sevıyorumm yat arkadasımZaten hep yatıyorum canım yaptığım tek aktivite tuvalete ve arada yemek için mutfağa gitmekonun dışında sadece doktora giderken evden çıkıyorum
Canım benim herşey güzel olucak ınsallah hadi seninde bebiş haberini duyacağız dualar seninle canımKızlar yarın 10-11 arası transferim var dua edin ne olursunuz.Allahım benimle birlikte tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah geçecek dinlen yeterki rabbim korusun seni ve bebeğiniBu arada yine kanamam geldi tuvalete girdim çeşme gibi akıyor sonra parça parça pıhtı düştü. 1 saat içinde de kesildi . Benimde kaderim bu heralde hep kanamalı hep yüreğim ağzımda. Üstelik de hep rapor alıyorum işe gitmiyorum bu kadar da dikkat ediyorum. Doktor dolaşabilrsin demesine rağmen dolanmıyorum. Sadece bugün evde herzamankinden fazla hareket ettim. Demek doktorları çokta dinlemeyecem. Diğerinde de doktor gez demişti hergün yürüyüşe başlamıştım sonrası malum
Canim habersiz bırakma bizi yarınCanım benim herşey güzel olucak ınsallah hadi seninde bebiş haberini duyacağız dualar seninle canım
Güzel kalplimCanım benim herşey güzel olucak ınsallah hadi seninde bebiş haberini duyacağız dualar seninle canım
Güzel kalplim ❤❤
Allah yolunuzu açık etsin. Yumurta kaliteniz iyi ise sperm donasyonu yaptırabilirsiniz. Bir sürü merkez var dolayısı ile birkaçını seçip görüşüp en içinize sinenle başlamanızı öneririm. Allah yolunuzu acık etsın. Sanıyorum İzmirde ki her dr takibi yapacaktır acıkcası ızmırde kı dr unuz baz testlerı ısteyebılır sızın rahmınıze bakacak yumurta ıcın ılaclarınızı koordıne edecek ve sonra kıbrısın yolunu tutacaksınız. Biraz 3.uncu sayflara dogru ara ara okuyun emınım aradıgınız cevapları bulacaksınız. Sevgıler.Selam arkadaşlar iyi geceler bende gruba yeni katıldım uzun süredir yazılarınızı hevesle okuyor takip ediyorum benimde eşimde azospermi çıktı tese sonrası hiç olgun sperm bulunamadı bizde sperm donasyonunu araştırmaya başladık genel kontrollerde bende herhangi bir problem görülmedi. Bu yola bailamak için uzun süredir düşünüyoruz sizden ricam bu işe nereden nasıl başlayalım nelere dikkat edelim izmirde ikamet ediyoruz burada yardımcı olacak doktor tavsiyesi ayrıca bu iş için kıbrısta hangi klinik bir sürü sorular kafamızda tecrübelirinizi bizimle oaylaşabilir misşniz tabsiyeleriniz özeldende yazabilirsiniz kafamız çok karışık ne yapacağımızk bilmiyoruz eşimle lütfen bize yardımcı olun. Çok bütcemiz yok kredi borç harç ile bu işe başlayacağız imkanlarımız kısıtlı tekrar tekrar deneme lüksümüz olmayacak o sebeble iyi araştırıp başlamak istiyoruz nolur yardımcı olun.
Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın. İnşallah hiçbir şey olmayacak gönlünü ferah tut. Bir daha aynı acıyı yaşama çok üzülürümKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Kızlaaaar sonucum üçe katlandı
Canım benim bütün dualarım seninleKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Rabbim esirgesin inşallah rabbim bebişini sana bağışlasın sağlıkla devam etsinKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Canım bişey olmayacak allah Korusun bebeğini..arkadaşım 8-9 haftalıktı inan yarım kova kanadı 10 gün hastanede yattı şimdi bebeği iki aylık dünya tatlısı bi kız. Siz de atlatacaksınız dua ediyorum şu an senşn için bize haber verKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Valla bende ondan cok korktum perinotolog yarik tavsan dudaktan cok kalp sorunu olabiliyo dedi ama cok sukur hicde bise olmadi gebelik kursuna gittigim arkadasin bebeginde yarik dudak oldu benimkinde olmadi olacaksa oluyo zazam ya herseyide ilaca baglamak gerek ben bebegimi 6 haftalikken ogrendim romatixma ilaclari iciyodum cok korktum bise olcak diye ama rabbime sukur saglikli bir oglan allahim sanada nasip etsin ben gunde 8 mg aliyodum cok yuksek dozlarda alinca tehlikeli oluyomus ben romatizmadan dolayı hala kullaniyorum prednolu bebeğinde emiyo pleaantadan gecmiyo dedi emdirirkende rixsli degilmisBenim doktor bugün beni korkutu tavşan ağız benek ola bilir,ama ben yinede burakmadım
Birde 4 mg günde bir içiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?