Hakiki zeytin yagi iciyordum ben surekli lifli gidalar kayisi sicak su hurma bunlar iyi geliyi dr dubhalok verdi oda cok gaz ve karin agrisi yapiyidu progestani dogurana kadar kullandim ve kabiz oldumBenım gecmıs hamılelıkte de buyuk sorun olan kabızlıgıma cozumu olan var mı? Olecek gibi oluyorum gercekten cıddı bır sorun. Duphalac tarzı suruplar fecı gaz yapıyor ve daha beter edıyor benı. Siz neler kullandınız surecte? Progestan baslar baslamaz baslıyor yıne basladı dayanılacak gibi değil. Yardım lütfen. Bir de önemli bir sorun. Biliyorsunuz bagısıklık cokertılıp embryo tutunsun dıye ılaclar kullanılıyor. Cınko bagısıklık arttırıcı bu donemde grıp vs den korunmak ıcın cvit cinkolu birseyler ıcsem transfere kadar vs ters etkısı olur mu? Z Zaza74 ❤ bir bilgin var mı?
Ayni benOff Allah yavrunu korusun
Kaç hafta oldun?
Proluton depot yaptır
Progesteronu hiç burakma
Benimde başım kalmış kilodumda
Her tuvalete girirken bismillehle kilodu çıkarıyorum
Canım Allah seni ve yavrunu korusun sana bağışlasın. Bir şey olmayacak allahın izniyle sakin olmaya çalış iğne vurdular mı kanama alanı oluyor o akıyor bendede oldu 20 gün evde yattım sonra geçti 3 günde 1iğne ile inşallah böyledir atlatırsın Allah yardımcın olsunKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Allah'ın izniyle bebeklerinizi alıp geleceksiniz inşallah.Kızlar yarın 10-11 arası transferim var dua edin ne olursunuz.Allahım benimle birlikte tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
İnşallah her şey çok güzel olsun sağlıkla sıhhatle kavuşun bebeklerinize:)Allah'ın izniyle bebeklerinizi alıp geleceksiniz inşallah.
Benim bulantim 2 haftadir yogun canim su anda 8+4 deyim.,gegirme bende de oldu cok , kusmaniki sefer oldu , kuru kuru ogurme yasiyorum ozellikle ortam degisimi olunca , ornegin isten eve evden arabaya binince vs, ama her midem bulandiginda sukrediyorum elimi karnima koyup , orda olduguna dua ediyorumKızlar kusma ne zaman oluyor
Benim sabah midem bulanıyor
Ve geğerme çok
Bu normalmi?
Canim rabbim elinizi bos cevirmesin , olumlu dusun ve rahat birak kendini, birde cok su icme , sonra zor oluyor,Allah'ın izniyle bebeklerinizi alıp geleceksiniz inşallah.
Offf cok gecmis olsun canim, gittinmi dr a kontrol oldunmu?Bu arada yine kanamam geldi tuvalete girdim çeşme gibi akıyor sonra parça parça pıhtı düştü. 1 saat içinde de kesildi . Benimde kaderim bu heralde hep kanamalı hep yüreğim ağzımda. Üstelik de hep rapor alıyorum işe gitmiyorum bu kadar da dikkat ediyorum. Doktor dolaşabilrsin demesine rağmen dolanmıyorum. Sadece bugün evde herzamankinden fazla hareket ettim. Demek doktorları çokta dinlemeyecem. Diğerinde de doktor gez demişti hergün yürüyüşe başlamıştım sonrası malum
Offf kuzum ya cok uzuldum dualrim seninle, nolur pes etme , ilaclarla durucak insKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Sambukol+c vitamini+aspirin iç terlet kendiniburnum akıyor gozlerım yaslanıyor hafıf bır ates var ne ıceyım dr a ulasamadım... transfer salı
Sabah namazımda dua etim canım hayalimKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Kanama alanı iyileşene kadar dönme eve hastanede kal.3 günde bir proluton depot vursunlarHepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyorbenim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz
Insallah rabbimin izniyle hiçbişey olmayacakHepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyorbenim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz
İnşallah yolunda gidecek her şey.Rabbim bebeğinizi ve sizi korusun.Kanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Canlarım dualarınız için teşekkür ediyorum. Az önce kendi doktorum geldi kanama baya azaldı. Kanama alanı kalmamıştır çünkü bende kan kalmadıKanama alanı iyileşene kadar dönme eve hastanede kal.3 günde bir proluton depot vursunlar
Progesteronada başla
Allah aşkına burakma progesteronu
Bizim gibi zor anne olanlara o progesteron bir beşiktir bebeklerimize
[Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyorbenim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz
Canım tekrar çok geçmiş olsun pruloton iğne çok iyi geliyor ben 3 günde bir iğne oldum ve sabah 2 akşam 2 kapsül olan progestanı vajinal kullandım çok iyi geliyordu bayağı da devam ettirdi doktorum. Yemeği yatakta yedim. Sana neden vermiyor kapsülü kendi Dr. Transfer Dr. Eylem hoca kulandırdı hem fikirdi ler. İnşallah geçmiştir. Birdaha da olmaz inşallah sana tutunsun sımsıkı içimi ferah tut Rabbim sana bağışlasınCanlarım dualarınız için teşekkür ediyorum. Az önce kendi doktorum geldi kanama baya azaldı. Kanama alanı kalmamıştır çünkü bende kan kalmadıparça parça düştü.
bugün takip edecekler kalkmak yok dedi sadece WC . Progesteronu sordum kullanacakmıyım diye hayır gerek yok diyor
offf cnm ya çok geçmiş olsun bizi haberdar et lütfen stres yapma ne olurKanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Benim ki ilaca karşı bir doktor[
Canım tekrar çok geçmiş olsun pruloton iğne çok iyi geliyor ben 3 günde bir iğne oldum ve sabah 2 akşam 2 kapsül olan progestanı vajinal kullandım çok iyi geliyordu bayağı da devam ettirdi doktorum. Yemeği yatakta yedim. Sana neden vermiyor kapsülü kendi Dr. Transfer Dr. Eylem hoca kulandırdı hem fikirdi ler. İnşallah geçmiştir. Birdaha da olmaz inşallah sana tutunsun sımsıkı içimi ferah tut Rabbim sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?