Hakiki zeytin yagi iciyordum ben surekli lifli gidalar kayisi sicak su hurma bunlar iyi geliyi dr dubhalok verdi oda cok gaz ve karin agrisi yapiyidu progestani dogurana kadar kullandim ve kabiz oldum

Kanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Canım Allah seni ve yavrunu korusun sana bağışlasın. Bir şey olmayacak allahın izniyle sakin olmaya çalış iğne vurdular mı kanama alanı oluyor o akıyor bendede oldu 20 gün evde yattım sonra geçti 3 günde 1iğne ile inşallah böyledir atlatırsın Allah yardımcın olsun

Kızlar artık kesinlikle iki merkez arasında karar vereceğim ama her iki doktoru da telefonda çok sevdim. Gayet anlayışlılar, bütün sorularıma sabırla cevap verdiler, benden bütün testlerimi whatsapp yoluyla istediler gayet memnun kaldım. . Şimdi işin zor kısmındayım british mi gynolife mı olsun bilemedim. Bizim işlem embriyo donasyonu. Her ikiside donörden alınan taze yumurtaya işlem yapacaklar , tek korkum sonrasında eşimden ve benden çok alakasız bir şey çıkarsa ortaya, nasıl açıklayacağız bunu:) her iki doktor da benzer şeyler söyledi yerinde gidip görmedim ama telefondan bile enerjileri iyi geldi. Allahım hayırlı kapı hangisiyse ona yöneltsin diye dua ediyorum artık

Kızlar kusma ne zaman oluyor
Benim sabah midem bulanıyor
Ve geğerme çok
Bu normalmi?
Benim bulantim 2 haftadir yogun canim su anda 8+4 deyim.,gegirme bende de oldu cok , kusmaniki sefer oldu , kuru kuru ogurme yasiyorum ozellikle ortam degisimi olunca , ornegin isten eve evden arabaya binince vs, ama her midem bulandiginda sukrediyorum elimi karnima koyup , orda olduguna dua ediyorum

Offf cok gecmis olsun canim, gittinmi dr a kontrol oldunmu?

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyor benim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz

Kanamam çok Fazla kızlar hastaneye yatırdılar ne olur dua edin bu yavrumu Allah bana bağışlasın
Sabah namazımda dua etim canım hayalim
Bak görürsün her şey güzel olucak
Ama progesteronu doğurana kadar devam lütfen

Kanama alanı iyileşene kadar dönme eve hastanede kal.3 günde bir proluton depot vursunlar
Progesteronada başla
Allah aşkına burakma progesteronu
Bizim gibi zor anne olanlara o progesteron bir beşiktir bebeklerimize

Insallah rabbimin izniyle hiçbişey olmayacak dualarımız seninle canim haber et bize

Kanama alanı iyileşene kadar dönme eve hastanede kal.3 günde bir proluton depot vursunlar
Progesteronada başla
Allah aşkına burakma progesteronu
Bizim gibi zor anne olanlara o progesteron bir beşiktir bebeklerimize
Canlarım dualarınız için teşekkür ediyorum. Az önce kendi doktorum geldi kanama baya azaldı. Kanama alanı kalmamıştır çünkü bende kan kalmadı parça parça düştü.
bugün takip edecekler kalkmak yok dedi sadece WC . Progesteronu sordum kullanacakmıyım diye hayır gerek yok diyor

[
Canım tekrar çok geçmiş olsun pruloton iğne çok iyi geliyor ben 3 günde bir iğne oldum ve sabah 2 akşam 2 kapsül olan progestanı vajinal kullandım çok iyi geliyordu bayağı da devam ettirdi doktorum. Yemeği yatakta yedim. Sana neden vermiyor kapsülü kendi Dr. Transfer Dr. Eylem hoca kulandırdı hem fikirdi ler. İnşallah geçmiştir. Birdaha da olmaz inşallah sana tutunsun sımsıkı içimi ferah tut Rabbim sana bağışlasın

Benim ki ilaca karşı bir doktor ısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…