- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
ben de 2 gunde bir hastanelık oluyordum kusmaktannn cokk fena idi ama cogul gebelıklerde hormonlar tavanValla ben o ilaçların hiçbirini içmedim ama iki hamileliğimde çok kusarak geçti
Magosis iyi geliyorsa onu başla kuzummagosit en iyisi sanırım magvital ve diasproal ben de kusma tetıklıyor
Kızlar kusma ne zaman oluyorben de 2 gunde bir hastanelık oluyordum kusmaktannn cokk fena idi ama cogul gebelıklerde hormonlar tavan
Zazam ben sadece 4 kez istifra etmiştim 2.ay başında kusma başlamıştı geğerme acayip fazlaydı olur olmaz yerde frenliyemiyordum gebelikte olduğunu okumuştım sonra geçecek yazıyordu çok sesli bide istem dışı oluyordu senin ikiz bebişler sanırım hadi hayırlısıyla kavuş onlaraKızlar kusma ne zaman oluyor
Benim sabah midem bulanıyor
Ve geğerme çok
Bu normalmi?
Transferin kolay geçşin inşallahKızlar yarın 10-11 arası transferim var dua edin ne olursunuz.Allahım benimle birlikte tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Ayyy çok güldümZazam ben sadece 4 kez istifra etmiştim 2.ay başında kusma başlamıştı geğerme acayip fazlaydı olur olmaz yerde frenliyemiyordum gebelikte olduğunu okumuştım sonra geçecek yazıyordu çok sesli bide istem dışı oluyordu senin ikiz bebişler sanırım hadi hayırlısıyla kavuş onlara
Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin gebeliğini nasip etsin kucağını doldursun inşallah haydi al bebişlerini de gellllKızlar yarın 10-11 arası transferim var dua edin ne olursunuz.Allahım benimle birlikte tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Öyle ama tatlım tak diye geliyordu sessizde değil işin kötüsü. Kalıcı olmadı gitti tabiiiAyyy çok güldümfrenliyemiyordum
Allah seni güldürsün
Ayyy çok güldümfrenliyemiyordum
Allah seni güldürsün
Benim diğer hamilelikte 8. Haftada başlamıştı bunda 5. Haftada başladı. O geğirme bende hiç bitmiyor yeminle kendimden tiksiniyorum artıkKızlar kusma ne zaman oluyor
Benim sabah midem bulanıyor
Ve geğerme çok
Bu normalmi?
Valla benimki bana yapıştı kaldı galiba 16. Haftadayım hala deli gibi sesli geğiriyorumÖyle ama tatlım tak diye geliyordu sessizde değil işin kötüsü. Kalıcı olmadı gitti tabiii
Off Allah yavrunu korusunBu arada yine kanamam geldi tuvalete girdim çeşme gibi akıyor sonra parça parça pıhtı düştü. 1 saat içinde de kesildi . Benimde kaderim bu heralde hep kanamalı hep yüreğim ağzımda. Üstelik de hep rapor alıyorum işe gitmiyorum bu kadar da dikkat ediyorum. Doktor dolaşabilrsin demesine rağmen dolanmıyorum. Sadece bugün evde herzamankinden fazla hareket ettim. Demek doktorları çokta dinlemeyecem. Diğerinde de doktor gez demişti hergün yürüyüşe başlamıştım sonrası malum
Amin canımOff Allah yavrunu korusun
Kaç hafta oldun?
Proluton depot yaptır
Progesteronu hiç burakma
Benimde başım kalmış kilodumda
Her tuvalete girirken bismillehle kilodu çıkarıyorum
Aman hayal lütfen başka bir doktorada görünAmin canım16. Haftadayım iğneye gerek görmüyor doktorum . Bu doktorlar mı çok rahat ben mi rahatsızım anlamadım. Profesöre gidiyorum üstelik perinatolog. Daha ben napayım ki
Progesteronda kullanmıyorum fitili 3-4 hafta oluyor kesti tabletini de vermedi
o tuvalette ki korku hiç bitmiyor İnan her tuvalete girişimde gözüm kafam aşağıda
Gitti derken doğumdan sonra gitti canım gebelik boyunca geğirdim. Kusma bende göğüs kafesi daraltarak geliyordu önce 20 dakika nefes almada güçlük çekiyordum sonra istifra oluyordu hele başı bebeğin yukarıda iken of of ama hepsi geçti yüzünü görünce bitane oğluşumunValla benimki bana yapıştı kaldı galiba 16. Haftadayım hala deli gibi sesli geğiriyorum
Birde benim kızlarda sabah kusmalarım çöktü bu erkek bunda akşam kusmalarım çok oldu. Cinsiyet belirlemede etkenmidir bilmiyorum ama böyle bir fark vardı.
Sonu güzel olsun çekilen her acıya çileye değer zatenGitti derken doğumdan sonra gitti canım gebelik boyunca geğirdim. Kusma bende göğüs kafesi daraltarak geliyordu önce 20 dakika nefes almada güçlük çekiyordum sonra istifra oluyordu hele başı bebeğin yukarıda iken of of ama hepsi geçti yüzünü görünce bitane oğluşumun
Teşekkür ederim.Amin inşallaaahRabbim yardımcın olsun kolaylık versin gebeliğini nasip etsin kucağını doldursun inşallah haydi al bebişlerini de gellll
Ay inşallah senin ağzından allahın kulağına.Hamişlerin duası kabuş olurmuşTransferin kolay geçşin inşallah
12 gün sonra senin ve arkadaşımın sonucunu kutluyalım,ikinizde artık evlatlarınızı kucağınıza alasınız
Geçmiş olsun arkadaşım.Bence bol bol dinlen hatta yapabiliyorsan yatarak geçir çoğu zamanınıBu arada yine kanamam geldi tuvalete girdim çeşme gibi akıyor sonra parça parça pıhtı düştü. 1 saat içinde de kesildi . Benimde kaderim bu heralde hep kanamalı hep yüreğim ağzımda. Üstelik de hep rapor alıyorum işe gitmiyorum bu kadar da dikkat ediyorum. Doktor dolaşabilrsin demesine rağmen dolanmıyorum. Sadece bugün evde herzamankinden fazla hareket ettim. Demek doktorları çokta dinlemeyecem. Diğerinde de doktor gez demişti hergün yürüyüşe başlamıştım sonrası malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?