Ilaclarla bagisiklik mi cokertiliyor
Bunu ilk defa duyuyorum

Ben dogurana kadar kullandim prednolu hicbi yan etkusi olmadi hamdolsun
Ya benim tutunma problemim var kimyasal gebelik geçiriyorum sürekli şuan iste gebelik anını yakaladık doktor sulandırıcı iğne prednol verdi sonucu bende merak ediyorum inşallah bende de ise yarar

inşallahhhhh Allah size de nasip eder sağlıklı ve hayırlı bir evlatlar Ama bu amaç için bu kadar çabalayanın Rabbim inşallah kucağını doldurur. Ben inanıyorum anne olacağınıza içimden öyle geldi.

Benim kardeşim de erken doğmuştu 1,200 - 1,500 kg mıydı neydi tam hatırlamıyorum 42 yıl önce sonrasında gayet sağlıklı oldu Allah uzun ömürler versin. Yanı o kadar yıl önce doğduğu halde imkanlar kısıtlıyken çok şükür hiçbir sorun olmadı. Eminim ki sizin de bebekleriniz çok sağlıklı olacak. İnancınızı kaybetmeyin onlarla konuşun ne kadar sevdiğinizi ne kadar özlemle beklediğinizi anlatın. Hani insan çocuğuyla konurşur da sonrasında "tamam anne ne söylersen yapacağım" derler ya aynı o şekilde konuşun onlarla ve onlar da size tamam anne diyecekler emin olun. Allah yar ve yardımcınız olsun

Teşekkür ederim canım ya şuan çok pozitifim inşallah böyle devam eder

Ayy ne güzel bir anne adayımız daha, bence en az 8 embriyonuz beşinci güne gider. Allahın izniyle olacak.
Ama bence kalan embriyoları dondurun. inşallah gerek kalmaz ama, gerekirse daha rahat olursunuz. Haber falan okumayın izlemeyin. Zamanınızı en güzel şekilde geçirin bir de buradaki arkadaşlar hep söylüyorlar ananas ve kabak çekirdeği çok yararlıymış. Bunu da gözardı etmeyin. Yürekten sevgilerimle

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah her şey güzel olacak hepimizin içinde çiçekler açsın istiyorum

Cvit çinkonun hiç bir zararı olmaz kuzum
Magneziyum kullan günde iki defa kabızlığa iyi gelir
Rahim kaslarının kasılmasındada iyi geliyor

Kızlar canlar yarın bir arkadaşımında transferi var
Oda çok ağır ve meşakkatli yoldan geçiyor
Allahım onuda hatırlasın
Dua edin onada
zaza senin pragda deneyen arkadasın son negatiften sonra ne yaptı. Yoksa bu o arkadasın mı

Cvit çinkonun hiç bir zararı olmaz kuzum
Magneziyum kullan günde iki defa kabızlığa iyi gelir
Rahim kaslarının kasılmasındada iyi geliyor
Zazacim magnezyum iceriginde; magnezyumoksit ve magnezyumhidroksit yerine magnezyumsitrat, malat, glisinat, taurat icerikte olmasi daha iyi degil mi?
Ama magnesie calcinee saba toz, magnezyum hidroksit olan surubu veriyorlar hamilelere? bunu içmeleri yanlış degil mi?

zaza senin pragda deneyen arkadasın son negatiften sonra ne yaptı. Yoksa bu o arkadasın mı
Yok canım bu arkadaşım halil beyde 3 denemesidir
Ondan önce firdevste 5 denemesi var
Kızcığaz kalmış bu kıbrıs yollarında
Pragda deneyende başladı
Onun transferide yakın zamanda olucak
Onada dua isteyicem

Magneziyum oksit ve hidroksitlerin emilimi zayıf
Kabızlıkta magneziyum sittat alınsa daha iyi olur

Canım Dr. Bana magnezyum diasporal sitrat vermişti çok iyi geldi. Sağlık ocağı Dr ise magnezyum oksit verdi çok tatlı idi birşey yaramadı gebelik şekerim yükseldi

Yok canım bu arkadaşım halil beyde 3 denemesidir
Ondan önce firdevste 5 denemesi var
Kızcığaz kalmış bu kıbrıs yollarında
Pragda deneyende başladı
Onun transferide yakın zamanda olucak
Onada dua isteyicem
Zazacim canim ınsallah arkadaşının transferi basarili olur inşallah rabbim onunda kucağını boş bırakmasın

magosit en iyisi sanırım magvital ve diasproal ben de kusma tetıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…