- 28 Aralık 2019
- 1.248
- 4.015
- 133
- 44
Ilaclarla bagisiklik mi cokertiliyorBenım gecmıs hamılelıkte de buyuk sorun olan kabızlıgıma cozumu olan var mı? Olecek gibi oluyorum gercekten cıddı bır sorun. Duphalac tarzı suruplar fecı gaz yapıyor ve daha beter edıyor benı. Siz neler kullandınız surecte? Progestan baslar baslamaz baslıyor yıne basladı dayanılacak gibi değil. Yardım lütfen. Bir de önemli bir sorun. Biliyorsunuz bagısıklık cokertılıp embryo tutunsun dıye ılaclar kullanılıyor. Cınko bagısıklık arttırıcı bu donemde grıp vs den korunmak ıcın cvit cinkolu birseyler ıcsem transfere kadar vs ters etkısı olur mu? Z Zaza74 ❤ bir bilgin var mı?
Canım bende çok olmuştu yanma kahve çay vs. İçme. Yanma için süt yarım bardak içiyordum bana iyi geliyordu gece uyuyamıyordum. İstersen dene.Cankm gozun aydin suan mide yanmasindan cildircam ama umarim kisa sure sonra ayni seyler yasarsin
Ya benim tutunma problemim var kimyasal gebelik geçiriyorum sürekli şuan iste gebelik anını yakaladık doktor sulandırıcı iğne prednol verdi sonucu bende merak ediyorum inşallah bende de ise yararBen dogurana kadar kullandim prednolu hicbi yan etkusi olmadi hamdolsun
Merhaba beni burdaki arkadaşların bazıları bilir eski nickim mky06 ydı. Ama hesabım deaktif oldu. Gynolife ta ikiz gebelik yakaladım. Yarın 30. Haftama giriyorum inşallah. 28. Haftaya kadar herşey normaldi. Gelişimleri vs hep uyumluydu. Ama 28. Hafta gittiğimde oğlanda diastolik akım kaybı olduğunu ve beslenememe riski olduğunu söyled doktorum ve perinatologa yönlendirdi. İki haftadır takipteyiz. İşler terse giderse erken doğumla alabiliriz dediler. 2 haftadır çok kötüyüm nefes bile alamıyorum. Zaten çok günler geçirip bu gebeliği yakalamışken bianda yazım kışa döndü. Dualarla yatıyorum evde. Aranızda erken doğum yapıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan var mı? Başka konulara yazmak istemedim. Sizler benimle aynı sıkıntıları yaşayan dert ortaklarımsınız.
Teşekkür ederim canım ya şuan çok pozitifim inşallah böyle devam eder
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah her şey güzel olacakAyy ne güzel bir anne adayımız daha, bence en az 8 embriyonuz beşinci güne gider. Allahın izniyle olacak.
Ama bence kalan embriyoları dondurun. inşallah gerek kalmaz ama, gerekirse daha rahat olursunuz. Haber falan okumayın izlemeyin. Zamanınızı en güzel şekilde geçirin bir de buradaki arkadaşlar hep söylüyorlar ananas ve kabak çekirdeği çok yararlıymış. Bunu da gözardı etmeyin. Yürekten sevgilerimle
Cvit çinkonun hiç bir zararı olmaz kuzumBenım gecmıs hamılelıkte de buyuk sorun olan kabızlıgıma cozumu olan var mı? Olecek gibi oluyorum gercekten cıddı bır sorun. Duphalac tarzı suruplar fecı gaz yapıyor ve daha beter edıyor benı. Siz neler kullandınız surecte? Progestan baslar baslamaz baslıyor yıne basladı dayanılacak gibi değil. Yardım lütfen. Bir de önemli bir sorun. Biliyorsunuz bagısıklık cokertılıp embryo tutunsun dıye ılaclar kullanılıyor. Cınko bagısıklık arttırıcı bu donemde grıp vs den korunmak ıcın cvit cinkolu birseyler ıcsem transfere kadar vs ters etkısı olur mu? Z Zaza74bir bilgin var mı?
zaza senin pragda deneyen arkadasın son negatiften sonra ne yaptı. Yoksa bu o arkadasın mıKızlar canlar yarın bir arkadaşımında transferi var
Oda çok ağır ve meşakkatli yoldan geçiyor
Allahım onuda hatırlasın
Dua edin onada
Zazacim magnezyum iceriginde; magnezyumoksit ve magnezyumhidroksit yerine magnezyumsitrat, malat, glisinat, taurat icerikte olmasi daha iyi degil mi?Cvit çinkonun hiç bir zararı olmaz kuzum
Magneziyum kullan günde iki defa kabızlığa iyi gelir
Rahim kaslarının kasılmasındada iyi geliyor
Yok canım bu arkadaşım halil beyde 3 denemesidirzaza senin pragda deneyen arkadasın son negatiften sonra ne yaptı. Yoksa bu o arkadasın mı
Magneziyum oksit ve hidroksitlerin emilimi zayıfZazacim magnezyum iceriginde; magnezyumoksit ve magnezyumhidroksit yerine magnezyumsitrat, malat, glisinat, taurat icerikte olmasi daha iyi degil mi?
Ama magnesie calcinee saba toz, magnezyum hidroksit olan surubu veriyorlar hamilelere? bunu içmeleri yanlış degil mi?
Canım Dr. Bana magnezyum diasporal sitrat vermişti çok iyi geldi. Sağlık ocağı Dr ise magnezyum oksit verdi çok tatlı idi birşey yaramadı gebelik şekerim yükseldiZazacim magnezyum iceriginde; magnezyumoksit ve magnezyumhidroksit yerine magnezyumsitrat, malat, glisinat, taurat icerikte olmasi daha iyi degil mi?
Ama magnesie calcinee saba toz, magnezyum hidroksit olan surubu veriyorlar hamilelere? bunu içmeleri yanlış degil mi?
Zazacim canim ınsallah arkadaşının transferi basarili olur inşallah rabbim onunda kucağını boş bırakmasınYok canım bu arkadaşım halil beyde 3 denemesidir
Ondan önce firdevste 5 denemesi var
Kızcığaz kalmış bu kıbrıs yollarında
Pragda deneyende başladı
Onun transferide yakın zamanda olucak
Onada dua isteyicem
magosit en iyisi sanırım magvital ve diasproal ben de kusma tetıklıyorZazacim magnezyum iceriginde; magnezyumoksit ve magnezyumhidroksit yerine magnezyumsitrat, malat, glisinat, taurat icerikte olmasi daha iyi degil mi?
aminZazacim canim ınsallah arkadaşının transferi basarili olur inşallah rabbim onunda kucağını boş bırakmasın
aslında magnezinc süper gelmişti bana ona baslayayım ben yine cınko da biraz korurmagosit en iyisi sanırım magvital ve diasproal ben de kusma tetıklıyor
Valla ben o ilaçların hiçbirini içmedim ama iki hamileliğimde çok kusarak geçtimagosit en iyisi sanırım magvital ve diasproal ben de kusma tetıklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?