Merak ettim seni canim hadi hayırlısı olsun şükür iyiymiş ınsallah senin hamile haberinize duyucaz

Allah gönlünüzdekini nasip etsin, emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuklar

Hayde hayirlisi kuzummmm bebisler sana insallah tutunur

Kızlar canlarım sabah doktor çıkmıştı tv de embiriyolar hakkında bilgi veriyordu 4 ve 5 hucrelilerin aaa olanların şansı yüksek oluyormuş ama 8 hucrelilerin tutunma şansı zor yüzde bir oranı dedi özellikle biri sormuş h kalitesi ne diye olmayan şans dedi benimde 8 hücre li h kaliteside demekki ben boşuna doldurmuşlar sanırım yine şansım 0

Benim ki ilaca karşı bir doktor ısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Arkadaşım o prof. ne derse desin sen progesteron kapsül ve 3 günde 1 proluton depot mutlaka vurdur.
Progestan kendi yumurtası olan kadınlarda doğal yolla salgılandığında 4 ayda bırakılıyor.
ama yumurta donasyonlarında bir çok arkadaşımız son güne kadar kullanıyor.Çünki o bebeğin besini.
Rabbim kuzunu korusun ve insallah sağlıkla kucağına al.Geraniy arkadaşım son zamana kadar hep kullandı.Doktor ne derse desin o hep kendi doğrularını uyguladı şimdi çok şükür kızı adım atıyor.Yerim onu : )

Son düzenleme:
Sen 3 günlük mü dondurdun embriyolarını ?
3 günlük emb. 8 hücreli olması gayet iyidir.
Ama 3 günün aaa sı olmaz.
5 günlük emb. harfsel değeri olur o da zaten hücre sayısı söylenmez çunki hücre sayısı ortalama 120 civarındadır
Yani hem aaa olup hem 4_5 hücre olmaz

Allahıma kurban olurum seni ve yavrunu korusun
Tüm kalbimle size dua ediyorum canım arkadaşım
Bundan sonra bence hiç eve gitme nolursun
Yat hastanede,gerekirse 32-34 haftasına kadar yat

Allahıma kurban olurum seni ve yavrunu korusun
Tüm kalbimle size dua ediyorum canım arkadaşım
Bundan sonra bence hiç eve gitme nolursun
Yat hastanede,gerekirse 32-34 haftasına kadar yat
Canım özel hastanedeyim ona can dayanmaz gecesi 1500 liraydı geçen hamileliğimde bakalım bunda ne çıkaracaklar

İnşallah Rabbim biri kız biri erkek iki evlat versin sana artık kıbrısa sadece tatile gidesin evlatlarınla

Morkanatlıma 3 tane üç günlük koydular ikisi kucağında,öyle düşünüp modunu düşürme

Allah yardimci Allah yardimcin olsun
Rabbim sizi korusun

Morkanatlıma 3 tane üç günlük koydular ikisi kucağında,öyle düşünüp modunu düşürme
Çok şükür 2 gündür çok sıkıntıdayım ağrılarım var kasiklarimda adet bitti ağrılarım bitmedi pztesi doktora gidicem mor kanatlarında aynısı benim kalitedeydi galiba insallah benimde sonucu iyi olur ikincisinde rabbim sonunu iyi eder insallah.

Sevindim rahatladim simdi, merak etme bebek iyi korkma canim pozitif dusun

Hayirli olsun canim rabbim sana tutundursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…