Merak ettim seni canim hadi hayırlısı olsun şükür iyiymiş ınsallah senin hamile haberinize duyucazKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Merak ettim seni canim hadi hayırlısı olsun şükür iyiymiş ınsallah senin hamile haberinize duyucaz
Allah gönlünüzdekini nasip etsin, emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuklarKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Hayde hayirlisi kuzummmm bebisler sana insallah tutunurKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Arkadaşım o prof. ne derse desin sen progesteron kapsül ve 3 günde 1 proluton depot mutlaka vurdur.Benim ki ilaca karşı bir doktorısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Sen 3 günlük mü dondurdun embriyolarını ?Kızlar canlarım sabah doktor çıkmıştı tv de embiriyolar hakkında bilgi veriyordu 4 ve 5 hucrelilerin aaa olanların şansı yüksek oluyormuş ama 8 hucrelilerin tutunma şansı zor yüzde bir oranı dedi özellikle biri sormuş h kalitesi ne diye olmayan şans dedi benimde 8 hücre li h kaliteside demekki ben boşuna doldurmuşlar sanırım yine şansım 0
Allahıma kurban olurum seni ve yavrunu korusunBütün hikayeyi biliyor kuzum bilmez mi hiçtam çıkaracaklardı çok şiddetli bir kanama oldu Su fışkırır gibi hemen koştular bebeğin suyu olabilir dediler. Yemin ederim ömrümden ömür gitti ultrasonla baktılar bebeğin suyu iyimiş rahimde açıklık yok kanama alanı hala bitmemiş. Transamine serum taktılar proluton iğne yaptılar kıpırdamadan yatıyorum
Canım özel hastanedeyim ona can dayanmaz gecesi 1500 liraydı geçen hamileliğimdeAllahıma kurban olurum seni ve yavrunu korusun
Tüm kalbimle size dua ediyorum canım arkadaşım
Bundan sonra bence hiç eve gitme nolursun
Yat hastanede,gerekirse 32-34 haftasına kadar yat
Değere baktırmak artık bitti kuzum
Çıkarsa bile kalmak istiyorum de ve kalÇıkarmıyorlar zaten canım
İnşallah Rabbim biri kız biri erkek iki evlat versin sana artık kıbrısa sadece tatile gidesin evlatlarınlaKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Amin canım benim inşallah.Sağlıklı olsun bir ya da iki farketmez.ama iki ve kız oğlan süper olur tabiki.Rabbim neyi uygun görüyorsa öyle olsunİnşallah Rabbim biri kız biri erkek iki evlat versin sana artık kıbrısa sadece tatile gidesin evlatlarınla
Morkanatlıma 3 tane üç günlük koydular ikisi kucağında,öyle düşünüp modunu düşürmeKızlar canlarım sabah doktor çıkmıştı tv de embiriyolar hakkında bilgi veriyordu 4 ve 5 hucrelilerin aaa olanların şansı yüksek oluyormuş ama 8 hucrelilerin tutunma şansı zor yüzde bir oranı dedi özellikle biri sormuş h kalitesi ne diye olmayan şans dedi benimde 8 hücre li h kaliteside demekki ben boşuna doldurmuşlar sanırım yine şansım 0
Rabbim bu çektiyin madi ve manevi sıkıntı görsün ve acısın sana inşallahCanım özel hastanedeyim ona can dayanmaz gecesi 1500 liraydı geçen hamileliğimdebakalım bunda ne çıkaracaklar
Allah yardimcin olsunHepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyorbenim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz
Çok şükür 2 gündür çok sıkıntıdayım ağrılarım var kasiklarimda adet bitti ağrılarım bitmedi pztesi doktora gidicem mor kanatlarında aynısı benim kalitedeydi galiba insallah benimde sonucu iyi olur ikincisinde rabbim sonunu iyi eder insallah.Morkanatlıma 3 tane üç günlük koydular ikisi kucağında,öyle düşünüp modunu düşürme
Sevindim rahatladim simdi, merak etme bebek iyi korkma canim pozitif dusunHepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyorbenim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz
Hayirli olsun canim rabbim sana tutundursunKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?