İnşallah güzel kalplim
İnşallah

İnşallah güzel kalplim
İnşallah
Iyi aksamlar kızlar bende 7 nci donasyonum trasfer için gecen ay basliycaktim tedaviye ama e2 sonuç 80 çıktı doktor transferi iptal etti bana ginera diye hap verdi onu içiyom simdi ise adet 21 gün lucrin depot 3.75 lik igne yazdı bu igne ne ise yarar fikri olan varmi gecen sene transferimde hamile kalmıştım tam kalp atışlarını duycaktik düşükle sonuçlandı bu arada yaş 46

Bende kullandım ginera yı şimdi adet olmayı bekliyorum e2 testine göre Şubat'ta transfer planlanıyor, transfer için e2 nin kaç olması gerekiyor bilginiz varmıydı. Birde hangi merkezde yapılacak işleminiz.

Offf acaba yaşımızamı bağlı
Allahım nolursun alma elimizden verdiyini

Geçen sene ameliyat oldum kanalları aldırdım miyom vardi onuda aldi doktor aradan 6 ay geçti donmuşlar vardi transfer oldum hamile kaldim 6 kez donasyon 2 defa kendi yumurtamla tup bebek yaptirdim donasyon beki 7 dir inanın unuttum artik

Offf acaba yaşımızamı bağlı
Allahım nolursun alma elimizden verdiyini
Yaş zannetmiyom ya tv izlediğimiz kadarıyla 50 .60 yaşlardada anne olanlar var nasip mi diyeyim sansmi yoksa tam adam gibi bir yer bulamadigimzmi bu zamana kadar neler gördük karışımızdakiler elimizdeki paraya baktılar yüzümüze bile bakmadilar

Öncelikle geçmiş olsun batumda hangi kilinik acaba

Zazacım ben kese görüldükten sonra bir gün uykumdan ağrıyla uyandım. Kalktım tuvalete gittim bildiğin adet kanamasi oldu. Agrim belimden başlayıp kasıklarıma ordanda bacağıma doğru iniyordu. Kanama bildiğin koyu kırmızı ve tuvaletin rengini kırmızıya boyayacak kadar çoktu. Pruluton vuruldum dr tuvalet dışında yataktan kalkmayacaksın dedi. 1 hafta sonra gittiğimizde kalp atışlarını aldık. Bende burda hep ağrı olursa korkun diye okuduğum için çok korkmuştum ama bu tezi çürütmüş oldum. Icini ferah tut :)

Allah razı olsun içimi ferahlatın
Benim günlük pedimin bile rengi değişmedi
Sadece silinirken pembe oda açık su gibi
Çok şükür oda yok artık
Ağrıdan korktum
İçime su serptiniz
Allah ne muradınız varsa görün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…