Canim ben ilk gittigimde apart otelde kaldim ikincide otelde, fiyatlar cok makuldu , hastane sana ayarlar kalicak yer ve karsilama konus istersen. Ayrica iletisim icin kaldigim orel hay da vermisti bana. Otelin adi days otel , cok guzel rahat ve hastaneye yakindi canim.Baküye tedavi için gidenler nerede kaldılar önereceğiniz uygun bir otel var mı??
Canim dualarım seninle canım arkadaşım rabbim seni ve bebeğini korusun canim içini ferah tut lütfen azcik uzan canimDua edin
Allahı almasın umudumu,neşemi elimden
Zazam benimde doğum sancısı gibi oluyodu, belime kasigima ağrı vuruyodu, sola yatınca biraz diniyodu ağrı, bide kanamam olunca iğneden snr asla kalkmadım 2 gün snr kesildi hep, birde 4-5 günde 5 dk da duş alıp çıktım, aşırı sıcak da yapma karnını , devam ederse giderse git dr.a allahım izniyle bisey olmaz hiç korkma gerilme dualarımız seninleKızlar bugün transfer sonrası 17 gün saat 7 de ilaçlarımı yaptım yatım
Kasıklarda ağrı oldu umursamadım
2 saat sonra tuvalete kalktım ve açık renk kan gördüm fitilde pembe düştü
Yataktayım
Beni korkutan acayip adet sancısı 10 dakikada gelip giden belime vuran
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
Proluton depot vurdu yatıyorum
Canım Zazam yaa çok sevindim.Kızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Canım Zazam yaa çok sevindim.Uzun zamandır bakamıyordum çok mesaj birikmiş. Seni çok merak ediyordum bir Bende hava sıcakken donuyodumKızlar biraz bel ağrım var hafif de kasıklarımda ağrı var.ayaklarım da buz gibi.fazla üşüyorum daha ilk günden böyle olur mu ki?
Canım benim lütfen stres yapma. Her şey yolunda gidecek inşDua edin
Dua edin
yerlesme kanaması olabılır hıc ama hıc korkma bende de olmustuDua edin
Az önce tuvalete gitim hiç bir şey yok çok şükürZazam benimde doğum sancısı gibi oluyodu, belime kasigima ağrı vuruyodu, sola yatınca biraz diniyodu ağrı, bide kanamam olunca iğneden snr asla kalkmadım 2 gün snr kesildi hep, birde 4-5 günde 5 dk da duş alıp çıktım, aşırı sıcak da yapma karnını , devam ederse giderse git dr.a allahım izniyle bisey olmaz hiç korkma gerilme dualarımız seninle
Babycim beni korkutan adet sancısı ve bel kopması oldu.şimbi ağrım azaldı çok şüküryerlesme kanaması olabılır hıc ama hıc korkma bende de olmustu
cnm stres yapma hemen kötü düşünme yerleşme kanamasıdır yat uzan dinlen biraz bebek senınle cnmKızlar bugün transfer sonrası 17 gün saat 7 de ilaçlarımı yaptım yatım
Kasıklarda ağrı oldu umursamadım
2 saat sonra tuvalete kalktım ve açık renk kan gördüm fitilde pembe düştü
Yataktayım
Beni korkutan acayip adet sancısı 10 dakikada gelip giden belime vuran
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
Proluton depot vurdu yatıyorum
Transferin 17 günü yerleşme kanaması olurmu?cnm stres yapma hemen kötü düşünme yerleşme kanamasıdır yat uzan dinlen biraz bebek senınle cnm
olabilir ve bazen progestoran jelde yapabiliyor son tranferde benımde hafif pembe renkte cok az olmuştu dr. jel yapabiliyor demiştiTransferin 17 günü yerleşme kanaması olurmu?
Benim progestan fitildiolabilir ve bazen progestoran jelde yapabiliyor son tranferde benımde hafif pembe renkte cok az olmuştu dr. jel yapabiliyor demişti
Dualarımız seninle zazam kalbini ferah tut rabbim seninle mücadeleni gören bilen hiç birşey olmayacak onun izni ileDua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?