Ne güzel yazmışsın kalp sesini duyup sonraları hareketlerini görüyorsun ya için akıyor nasıl o cana kıyacaksın evlat yaa dua ettim hayırlısını sağlıklı sını diye aldırmak düşüncesinde olmadıktan sonra test gerek yok. İnsan kıyamaz yaaaaaZazam ztn yaptırmam çünkü o ultrasonda onun o kolları bacakları kıpır kıpır oynuyo ya sıpa içim gidiyo ya resmen aşık oluyorum her seferindeinanın evlat isteyip cabaliyanlara her dua ettiğimde gözümden yaş geliyor bu yolda kimse bizi biz kdr anlayamaz
İnşallah morcumCanım benim.
Bence ikiz bebekler tutunduğu için yaşıyorsun bunları.
Allahın izni ile prolutun depot da başlamışsın .hiç bişey olmayacaktır.
Canım öncelikle transferin hayırlı olsun.Bebişlerin sımsıkı tutunsun sana inşallah.Ayakların bükük yarım saat yatıyorsun sonra istediğin gibi yatabilirsinSacma bır soru daha ayaklarınız bukuk mu yattınız transferden sonra yoksa duz mu?
Babycım gözün aydın kuzumkızlar transfer bugun oldu. yanlıslıkla salı yazmısım sanırım. Cok sınırlerım bozuk gırdım bayagı bır teror estırdım. Sanırım psıkolojık olarak hazır degılmısım ben... Bır de prolutex degıl de proluton yaptırdım ben olur herhalde ... Proluton u vurdurlem agladım artık boyle oldum gecen seneden sonra hassasıyetlerım cok fena... 3 embryo kalmıs gelrıde dondurtsaö mı? Dondurmanın sansını bılen var mı? Fresh daıma daha ıyı degıl mı?
kızlar transfer bugun oldu. yanlıslıkla salı yazmısım sanırım. Cok sınırlerım bozuk gırdım bayagı bır teror estırdım. Sanırım psıkolojık olarak hazır degılmısım ben... Bır de prolutex degıl de proluton yaptırdım ben olur herhalde ... Proluton u vurdurlem agladım artık boyle oldum gecen seneden sonra hassasıyetlerım cok fena... 3 embryo kalmıs gelrıde dondurtsaö mı? Dondurmanın sansını bılen var mı? Fresh daıma daha ıyı degıl mı?
Çok özür bu soruna cevap vermedimArkadaşım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transferin. Kızlar şimdi size bir şey sorsam, hsg ve histereskopi aynı anda çekilir mi? Madem o masaya yatacağım , anestezi de alacağım rn azından ikisi bir çıksa diye istiyorum ama yapılabilir mi bilemedim
Canımm sen benim bütün sorularıma cevapsın iyi ki varsın cidden:)Çok özür bu soruna cevap vermedim
Ya hsg yada histeroskopi yapa bilirsin
Veya histeroskopi yaptırdıysan anca bir ay sonra hsg çektire bilirsin
Ayın o başı bu başı natkoz yiyordumTek anesteziyle ikisi bir arada olmuyor yaniofff iyice baygın gezer oldum şaka gibi..
Çok gereksiz ve çok para istemişlerKızlar şimdi Gynolife tan aradılar belki düşünen vardır diye burdan yazmak istedim. İşlem ücreti 6000 euro. Embriyolara ngs yapılırsa diye sordum ilk 3 embriyo 2500 euro, sonrakiler için de her biri 450 euroymuş. Bana biraz gereksiz fazla geldi haksız mıyım?
cok fazla hoc gerek yok ama ındırım yaparlar benceKızlar şimdi Gynolife tan aradılar belki düşünen vardır diye burdan yazmak istedim. İşlem ücreti 6000 euro. Embriyolara ngs yapılırsa diye sordum ilk 3 embriyo 2500 euro, sonrakiler için de her biri 450 euroymuş. Bana biraz gereksiz fazla geldi haksız mıyım?
Canım transferin kolsy geçti umarımcok fazla hoc gerek yok ama ındırım yaparlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?