Ne güzel yazmışsın kalp sesini duyup sonraları hareketlerini görüyorsun ya için akıyor nasıl o cana kıyacaksın evlat yaa dua ettim hayırlısını sağlıklı sını diye aldırmak düşüncesinde olmadıktan sonra test gerek yok. İnsan kıyamaz yaaaaa

kızlar transfer bugun oldu. yanlıslıkla salı yazmısım sanırım. Cok sınırlerım bozuk gırdım bayagı bır teror estırdım. Sanırım psıkolojık olarak hazır degılmısım ben... Bır de prolutex degıl de proluton yaptırdım ben olur herhalde ... Proluton u vurdurlem agladım artık boyle oldum gecen seneden sonra hassasıyetlerım cok fena... 3 embryo kalmıs gelrıde dondurtsaö mı? Dondurmanın sansını bılen var mı? Fresh daıma daha ıyı degıl mı?

Babycım gözün aydın kuzum
Nolursun üzme ne kendini ve yavrularını
Ben şuan dondurulmuş embriyolarla hamileyim
İnşallah bu içindekiler artık kucağına al ve dondurulmuşlara gerek kalmasın

Canım benim ben kendi derdimden tamamen unutmuşum hayırlısı olsun inşallah sonuçta güzel olacak aman ne olurdun rahat ol stres olumsuz etkiliyor. Geçmişi geride bırakacaksın bizim onu yaşamamız gerekiyormuş yaşadık.
Allah büyük her işte bir hayır var inşallah bu sefer yüzümüz gülecek. Senden tek isteğim rahat olman kalbim ve dualarım seninle

Arkadaşım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transferin. Kızlar şimdi size bir şey sorsam, hsg ve histereskopi aynı anda çekilir mi? Madem o masaya yatacağım , anestezi de alacağım rn azından ikisi bir çıksa diye istiyorum ama yapılabilir mi bilemedim

Çok özür bu soruna cevap vermedim
Ya hsg yada histeroskopi yapa bilirsin
Veya histeroskopi yaptırdıysan anca bir ay sonra hsg çektire bilirsin

Tek anesteziyle ikisi bir arada olmuyor yani offf iyice baygın gezer oldum şaka gibi..

Kızlar şimdi Gynolife tan aradılar belki düşünen vardır diye burdan yazmak istedim. İşlem ücreti 6000 euro. Embriyolara ngs yapılırsa diye sordum ilk 3 embriyo 2500 euro, sonrakiler için de her biri 450 euroymuş. Bana biraz gereksiz fazla geldi haksız mıyım?

Çok gereksiz ve çok para istemişler

cok fazla hoc gerek yok ama ındırım yaparlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…