Tamam arkadaşım anladım Embriyoların hiçbiri A değil Neden koydular zaten bir ton denemen var eksantrik bzen bu adam yaaa. Zaten embriyo ince ve diğer sorunlar var neden A koymazsın abe dr canım yaaa. Şimdi anımsamıyorum neler neler yaptığımı ama sana yazacağım arkadaşım listeyi bir bakayım eve. Bu arada adamı da küre al bence. Ocak çok yakın Sprmler 6 ayda onarılıyor ancak. Yine de şimdiden gün aşırı balık yedir süt yoğurt mümkünse doğal olsun. Yeşil salata hergün bir tabak yedir . Gitmeye bir ay kala da nar portakal ve havuççççç suyu sabahları içir bakalım . Bu arada gnc den Erkekler için olna içinde larginin olan hapa başlat . max birşeydi unuttum adını günde 2 tane şimdiden . Korkarsa günde 1 tane alsın şimdi son ay 2 tane. Şimdi çıkmam gerek sonra yazarım
Yaaa kusura bakma bişey daha sorcam...
Bu sorunu dünya çözer dersen...Biz onada gideriz...Ama ben FİRDEVSİN kişiyle özel ilgilendiğini düşündüğüm için ona gitmek istiyorum....Ama dersiniz DÜNYA çözer bu işi onaa giderim ben....
TEŞEKKÜRLER.....
Çok merkez var aklım karıştı yardım!!!
Bilginisa arkadaşım
Önerilerini beğenmedim. Ama çok darda isen Verda olur. Biliyorsun ben Firdevs ciyim.
Otel konusunda uzmanımız sayın doç dr Aysevi.)) O bugün ikizlerden fırsat bulabilirse :) girer sana cevap yazar.
Arkadaşlar ğretmenevi de bir seçenek Limana da yakın hem de dünya ya da çok yakınmış. Doğuşun servisi de oraya uğruyor haberiniz ola.
Biz Büyük Anadolu da kaldık Yemekler çok kötü idi onun dışında çok güzel . Bir de yine girne de pia bellada kaldı arkadaşım Yemek de süpermiş müzik de varmış Hem öğretmenevi karşısında kebabcılar var 2 tane yanyana ister oradan ister öğretmenevi tabldot yersiniz. Bir de sokağın başında pizzacının enfesmiş pizzaları Tam yerini öğreneip yazarım yine .
Porselenler çok ucuz ama sakın almayın yük oluyor :) Çay kahve gırılagidiyor O ingiliz çaylarından alabilirsiniz bol bol
benim ayın 29. da transferim olacaktı ama hala hastalanmadım 10 gün geçti , nedir bu aksilikler anlamıyorum ki geçen seferde yanlış ilaçtan ertelenmişti şimdide bir türlü regli olmuyorum halbuki karnım belim ağrıyor heran hastalanacak gibi hissediyorum ama yok yok yok . Bu cuma buradaki doktorum benim için muayehanesini açacak bayram günü sağolsun cuma sabahı kontrole gideceğim bakalım bu seferde ne çıkacak(( ben sabırsızlandıkça olumsuzluklar peşimi bırakmıyor ...
kendini sakinleştitecek birşeylerle oyalan hep bunu düşünme tuvalete gidip gidip tuvalet kağıdıyla kırmızılar geldimi dye bakma bu konuyu dğşğnmemeye çalış herşeyde vardır bir hayır de içinden hakkıma hayırlısı diye dua et ve rahatlamaya çalış başka şeyler düşünmeye çalış hormonları beynimiz yönetiyor. inan bizim kaygılarımız etkiliyor herşeyi.
söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama dene derim en azından.
sevgimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?