Sevgili papatyam formundasın bugün.... :))) Ellerine sağlık....Bu forumun bu yanını seviyorum; zaman zaman gardımız düşüyor ya da müsait olamıyoruz ya da vs.vs... İşte o zaman biri hemen bayrağı devralıyor, elden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, yanıtlamaya çalışıyor soruları.... Ben de bazen kayboluyorum, bazen de bakıyorum meydan boş sorumluluk duygum depreşiyor elden ve de dilden geleni döktürüyorum ....:)) Ne yapalım bunun için burdayız.... Hepinizi seviyorum.....

Canım Papatya ya sormuşsun ama ben de fikrimi söyleyeyim. Dünya da iyi bir merkez... Ayrıca Dünya da spermler için IMCI (özel büyütme) kullanıldığını biliyorum.Eşinin sperm morfolojisi nasıldı? Bence Berk le de görüş ne kaybedersin. Sonra karar ver... Aysevi nin bebekleri Dünya dan... Papatyanın ise Firdevs.... Karar senin.... Sevgilerimle.....

Son düzenleme:
Çok merkez var aklım karıştı yardım!!!

Arkadaşım aklının karışması çok normal... çünkü maddi ve manevi yorucubir süreç, insan bir kerede olsun istiyor... Eğer Kıbrıs ta yaptıracaksan aslında hepsinin başarı oranları yakın... Halil İbrahim Tekin, Savaş Özyiğit , Berk Bey ( Dünya) , Doğuş.... Hepsinin tel ve mail adresleri internette var. Bence hepsi ile görüş ve iç sesine kulak ver.... Sevgilerimle....

Arkadaşlar illaki donasyon da yumurta vericisinden yeterli sayıda sağlıklı yumurta elde edilebiliyor mu? Yani donmuşlardan bahsettiğinizi duydum. Mesela kaç yumurta elde edilebiliyor ve spermlerle birleştikten en iyi kaç gün sonra transfer edilebiliyor 6 gün Kıbrıs ta kalmak yeterli midir?

Özel mesaj göndermek için 100 mesaj yazmak!!! Nasıl ne zaman sıra gelir acaba? Burda okuduklarımız cesaret veriyor ama sağlıklı embriyo transfer edilmesi garanti edilemiyor mu?. A kalite embriyodan söz ediyorsunuz dr transfer öncesi bu embriyo kalitesinden bahsediyor ona göre sayısını kendi mi seçiyor yani 10 yumurtadan 6 embriyo elde edildi 2 si iyi ya da 1 i iyi onu mu transfer edelim diyorlar. Yani yumurta donasyonu ile çok sayıda sağlıklı embriyo elde edilemiyor mu? Hele 40 yaş üstü tek embriyo elde edildi onu transfer edelim deseler zaten başarısı oranı yüksek olmaz diye düşünüyorum

Papatyacım çok teşekkürler arkadaşım.. ben yumiden başka alışveriş yapmayı düşünmüyorum , eşimde bayılır zaten taşımaya :))
Firdevsde doğuştaydı değil mi..

ve bir arkadaşımız özel mesaşjla yardımcı olmuş ona da çok çok teşekkürler.. malum şu 100 mevzu var yanıt veremiyorum ..

Merhaba nilll35 ve Durugen.. Sizlerde benim gibi yola yeni çıkıyorsunuz sanırım.. üçümüz deneyimli arkadaşların kafasını çok şişreceğiz gibi duruyor..:) sağolsunlar yardımcı oluyorlar.. inşallah hayırlısıyla allahım tamamına erdirir her birimizin isteğini..

Merhaba nilll35 ve Durugen.. Sizlerde benim gibi yola yeni çıkıyorsunuz sanırım.. üçümüz deneyimli arkadaşların kafasını çok şişreceğiz gibi duruyor..:) sağolsunlar yardımcı oluyorlar.. inşallah hayırlısıyla allahım tamamına erdirir her birimizin isteğini..

Buradan tüm arkadaşların bayramını kutluyor, sevdiklerinizle beraber nice arzu ettiğiniz gibi güzel bayramlar diliyorum!

benim ayın 29. da transferim olacaktı ama hala hastalanmadım 10 gün geçti , nedir bu aksilikler anlamıyorum ki geçen seferde yanlış ilaçtan ertelenmişti şimdide bir türlü regli olmuyorum halbuki karnım belim ağrıyor heran hastalanacak gibi hissediyorum ama yok yok yok . Bu cuma buradaki doktorum benim için muayehanesini açacak bayram günü sağolsun cuma sabahı kontrole gideceğim bakalım bu seferde ne çıkacak (( ben sabırsızlandıkça olumsuzluklar peşimi bırakmıyor ...

kendini sakinleştitecek birşeylerle oyalan hep bunu düşünme tuvalete gidip gidip tuvalet kağıdıyla kırmızılar geldimi dye bakma bu konuyu dğşğnmemeye çalış herşeyde vardır bir hayır de içinden hakkıma hayırlısı diye dua et ve rahatlamaya çalış başka şeyler düşünmeye çalış hormonları beynimiz yönetiyor. inan bizim kaygılarımız etkiliyor herşeyi.
söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama dene derim en azından.
sevgimle..

Sevgili fb li sağol canım yaaa. İşte ne yapalım site devam etsin ebn çok desek aldım benden sonrakiler de alsın. İlk söyleyen bahçe... kliniği oldu.Onları çok paracı bulduğumdan hiç güvenmedim. Sonra 3 denemem oldu olmayınca nete baktım. Bir de hit in ofisi yolumun üsü idi. Aslında deemeleri de oula yapmadığıma pişmanım yani kendi yumilerimle olanları Artık kısmet ne diyelim. Kimbilir belki de bir hastalıklı filan olacaktı kedi yumilerimle.Belki o da hipotrioid fialn olacaktı ne bileyim takdir-i ilahi.

Durugen kendi yumilerinle mi deneyeceksin ki 1 yumurtadan bahsediyorsun. Eğer öyle ise işte sana adres: suzidila.blogcu.com/tcm-geleneksel-cin-tibbi-ile-basaranlar-1/4805300 Ben Kıbrısı tercih ederdim dememi nedeni kliniklerin korkak davranmaması bol ilaç kullanmaları bir de benim klinikler çok kalabalıktı Kıbrıs öyle değildi . Yani mesela estrofemi güde 1 tane verdiler son 5 günde ince kalınca rahim ancak o zaman 3 e çıkardı dr.keza proestanı da öyle. Her ne iise bu blogla ilk defa A kaliteyi elde ettim ama o da 1 yumurta önde gitti Diğerlerini beklemedik ve sadece onunla denedik olmadı işte. Belki de onun önde gitmesinin nedeni bu bitkiseller de olabilir. Özellikle larginin alımını zamanında kesmek gerekiyor yoksa biri hızlı gidebiliyor.

Ben donasyonda şunları aldım : son bir ayda : Antioksidan , üzüm çekirdeği exraktı (hap) Q10 coenzim (hap) , lesitin toz ( günde 2 tatlı kaşığı sabah akşam ) arı poleni ( günde 1 çay kaşığı ) Dhea 3 ay ( ilk 2 ay günde 1 tane son ay günde 2 ) sanıyorum fazlası zararlı hatta yabancı sitelerde bunun testinden bahsediyorlar . Ha bir de akucu Aysel hanımın tavsiyesi üzerine ( siz kanda d vitamini ölçümü yaptırın ) D- 3 1000 - normal d vitamini değil kullandım. Folik asit 3 ay günde 1 . Bu arada tabii Firdevs hanımla irtibat sonrası verdiklerini de ekleyin. Amazondan çim tohumu da sipariş verdim çok önemli değil aliba ama günde 7x2 tane içiyordum son 15 günde herhalde Suzi hanımın dediği gibi.

Eş için hap da Argınmax.

kolay gelsin

ahhh bir yapabilsem ahhh ahhhh ...

Canım çok teşekkür ederim ne de içten yazmışşsın. Ben kendi tek yumurtamla bir başarı elde edeceğime inansaydım denerdim tabii.Onun i.in donasyon düşünüyorum. Hit yolumun üstü dedin Kıbrısta mısın?yoksa Türkiye de Hit in ofisi mi var? ben İstanbul dayım. Bir de neresi olursa olsun genetik sağlıklı embriyo transferi garantisi veriyorlar mı? Donör genetik hastalıklar bakımından acaba tam tedkik ediliyor mu yoksa her genç kadının yumurtaları sadece HİV testi mi yapılıp yoksa alınıyor? bunlar aklımdaki sorulardı. Yardımların için tekrar teşekkür ederim :)

Hepinizin bayramını tebrik ediyorum... Sağlıklı , mutlu ve bebekli günleri kucaklamanız dileğiyle........

Tüm arkadaşlarımızın bayramı kutlu olsun.. inşallah diyorum bir sonraki bayram bebişimde benimle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…