Canım plesanta aşağıda mi? Ben de ayrıntılı ultrasona girdim yeni. Raporumda plesanta previa için 3. Trimester ulsturasyon öneriyor. ama.radyolog bana hiç.bir.sorun olmadığını söyledi. Bunu belirtmedi. Yukarıda plesanta aşağı doğru yazıyor. Açıkçası biraz telaş yaptım internette genelde 24. Haftadan sonra kanama oluyormus. Ben şuan 22. Haftadayim şükürler olsun kanama yaşamadım. Sana Rabbim şifalar versin bebeğine sağlık sıhhat sımsıkı tutunmasını nasip eylesin. Kaçıncı haftada başladı kanaman canım

Teşekkür ederim arkadaşım bundan önce bi kez daha kanama olmuştu 8. Haftaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama o hemen kesilmişti. Şu an 16+5 deyim. Bu defa ki kanamanın hiç şakası yoktu valla ciddi anlamda sanki vücudumda ki bütün kan boşaldı şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallah tekrarlamaz ama risk var tabi ki. Yukarı çıkmaz ise doğuma kadar kanama riski olduğu gibi doğumda riskli. Erken doğum ve kanamalı doğum riski varmış. Allah sonumuzu hayıretsin canım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah

hsg yaptırdım ben ıkı kere ama her teasnferden once yaptırmadım elbette . Yanı en sonuncuyu gecen 2019 ocakta yaptırmıstım.

Ben kesin sonuç sandım yazdıklarınızdan. ama daha varmış test gününe neden erkenden kendinizi üzüyorsunuz ki. daha önce de söylemiştim idrarda çıkmayıp kanda çıkan testlerim oldu benim. Daha çok erken olmadı demek için.
Bir de Histeroskopi farklı bir şey canım HSG sadece görüntüleme, Histeroskopi rahimin canlanması için çizik atılma işlemi.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar; lütfen acil yardıma ihtiyacım var. Yumurta donasyonu için Kıbrıs I araştırıyorum British ve gynolife la görüştüm inanmak güvenmek çok zor. British 2 gün içinde arayıp donör bulduk dedi hiç inandırıcı gelmedi bana. Acaba dondurulmuş yumurta mı kullanıyorlar. Hangi merkezı hangi kliniği tavsiye edersiniz?

Eşimin spermi iyi diyorlar ama ben inanmıyorum yaş olmus 57 seker hastası herseyi var sigara dersen yiyor içki dersen oda var ben en son kanallarımı bağlattim miyom vardi onuda aldilar bu işlemlerden sonra hamile kaldim oda tam kesyi gorcez bel agrisi karin agrisi kanama derken kendimi ameliyat hanede buldum simdi yine basladim donmuslarim vardi son kez deniycem rabbim verirse olur vermez ise artik yapcak bir seyim yok yas oldu 47 denem ise 8nci donasyon 2 de kendi yumurtalarımla dıger yaptıklarında hamile kalmayınca bir iki gun üzülüyor tekrar eskiye donuyom ama hamile kalınca düşükle sonuçlanması beni cok yıprattı 1 yıl olcak daha kendime gelemedim yine aynı şeyleri yaşamıyım diye cok dusunuyom hele kurdaş oluyorum ya o insanı mahvediyo

Aynı durumdayız
İnan bilmiyorum kime gideyim
Hangi doktora
Neden benim gebeliklerim ilerlemiyor
Vede burda benim durumumu yaşayan iki kız var
Biri pablo
Nolursun kızlar susmayın
Doktora gitiniz ne dedi?

Canım talebine uygun donör bulunmuş daha be istiyorsun
British dondurulmuş yumurta kullanmıyor

Ennurcum bende miyom ameliyatı geçirdim
Acaba onamı bağlı bu düşükler
Ben imunolojı doktora randevu alıcam
Bakalım o ne bulucak kanımda

Donörü bulmakta birşey yok ama derlerseki donoru bulduk hemen bugün tedaviye başlayalım ozaman şüphelenin.

Ben şaşkınlığımı ve kızgınlığımı üstümden atmış değilim. Bugün Hasan Beyle görüştüm. Bana “uygun donör buldugunu söyledi. Şukadarını söylim baştan hiç bir talebim olmadı. Ne din/ırk ... tek temennim bana benzemesiydi. Kaldıki sayfalarında reklam yapıyorlar: en geniş donör havuzunu sahibiz, size en uygun donörü bulmak için vs. Bana “uygun” buldugu donör: benden 12 cm uzun, gözleri ela benimki kahverengi. Dedimki hocam, bana pek uygun degil sanırım. Verdiği cevab şu: 3-5 cm’e bakıyorsan sen bu işe hiç kalkışma. Pardon? Benim hiç bir talebim olmadı baştan. Sadece bana benzesin istedim. Bumu benzerlik?bumu profesyonellik? Soruyorum sizede? Benmi yalnış düşünüyorum. Ozaman reklamlarını iyi yapmasınlar en geniş donör havuzuna sahibiz diye. O kız yarın tedaviye başlıcak eger sen istemiyorsan söyle ben başkasını bulurum diyor. Sanki bukadar basitmiş gibi herşey. Anlatamıcam uslubunu. Bugünün enerjisinde var birsey diyor. 3-4 kişi tedaviye başlamadan iptal etmiş bugün bana onların nazlarını anlatıyor. Biz burda neyiz? İnsan değilmiyiz?onlar için sadece para ifade ediyoruz. Cok yazık. Şuan britishe karar vermişken, tekrardan kendime başka bir hastane arıcam

Ennurcum bende miyom ameliyatı geçirdim
Acaba onamı bağlı bu düşükler
Ben imunolojı doktora randevu alıcam
Bakalım o ne bulucak kanımda
Merhaba Zaza
Bi kadının yazısını okumuştum. Birkaç düşüşü varmış. Sebebi ise toksoplazma diye bir şeyin pozitif cikmasiymis
Doktor bebek durmaz demiş. Seninle paylaşmak istedim. Bi araştırsan :)

Bence gayet haklısın. Sonuçta yüz yapısı, kaş yapısı zaten benzerliği aranamıyor bari göz rengi.saç rengi , 'ten rengi benzeri bulunabilmeli.,Benim bildiğim (yakın arkadaşlarımda şahit olduğum ) 4 _ 5 benzer donör seçiyorlar karakteristik özelliklerine göre kişi kendi seçiyor donörünü.Yumurta donosyonu ruhsal olarakda zorlu bi süreç o sebeple en içinize sinen merkezde tedavi olmalısınız bence. Dilerim nerde denerseniz deneyin sağlıklı bebeleriniz gönlünüzce olsun.

Bende şöyle bir durum olmuştu. Bir liste verdiler bana kendi özelliklerimi ya da istediğim özellikleri oraya girip kuruma yolladim. Ertesi gün onlar işaretlediğim özelliklere uygun 6 donörün ayrıntılı listesini yolladılar. Hobileri meslekleri vücut tipleri kiloları boy göz hatta karakteristik yapisi(neşeli mesafeli girişken soğuk vs) gibi baya ayrıntılı bir liste. Ben o 6 kişi arasından seçtim donörü. 10 yada 15 gün sonraydı tedavi başladı. Karar vereceğiniz kurumdan böyle bir şey talep edin isterseniz.

Zazadakinin böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum ben ama çokta önemli bir konuya değindiniz. Tedaviye başlamadan önce toksoplazma, rubella, hepatit a ve cmv mutlaka bakılmalı. Bunlardan birinin mikrobuyla şans eseri hayatınızda ilk defa tedavi sırasında karşılaşırsanız düşük olmasa bile gebeliği sonlandiriyorlar çünkü bebekte sakatlığa yol açıyorlar.

Bu yazdıklarınızi gynolife mi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…