Evet her donörün bir numarası var kimlik no gibi. Bu numaralı donörü istiyorum demistim. Çıkardıkları liste sanırım bende var hâlâ özelden yollarım size. Hangi özellikler var incelersiniz
Canim yazdıklarına aynen katılıyorum bide zaten kişiye özel donor bulamadıkları zamanda alternatif seçenekleri oluyor gynolife ta önce fotoğraflarını yolluyorum sonra listeyi dolduruyosun 2 gün sonra listenin onaylanıp onaylanmasıyla dair telefon açıyorlar listeyi birdaha doldurdum ben bu sefer hemen 1 gün icinde bulunuyor zaten donörler benim birebir benzeri bulunmuyor zaten senin isteklerine en yakın özellikli donoru sana soyluyorlar yadina boyuna kilosuna kadar soylendi bize gynolifte titizlikle seciliyor donorler

Aranızda çölyak hastalığı olan var mı

Eklentiler

• 148A85F3-9F8D-48B3-A352-FD6B70E750F8.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar test sonucuna kadar olan süreçte bulaşık makinesi doldurup boşalttınız mı?? Eğilmek gerekiyor ya? Yapılabilir mi??

Bazı tutan arkadaşlarım dikkat ettik dediler eşim de yoğun çalışıyor ondan istemeye çekiniyorum

Ennurcum bende miyom ameliyatı geçirdim
Acaba onamı bağlı bu düşükler
Ben imunolojı doktora randevu alıcam
Bakalım o ne bulucak kanımda
Zaza’m kan doktoru Hematoloji oluyor. İmunoloji bağışıklık la ilgili doktor diye biliyorum.

Gecmis olsun canim bebis iyimi? Doktor ne diyor

Merhaba kızlar test sonucuna kadar olan süreçte bulaşık makinesi doldurup boşalttınız mı?? Eğilmek gerekiyor ya? Yapılabilir mi??
Ben elimde yikiyordum ayakta yikamak daha mantikli ama ikinci transferde 5 gunden itibaren ise basladm ve neredeyse unutuyordum tamamen cocuklarin ayakkapisi osu busu derken baya haraket ediyordum ama eve geldikden sonra yatiyordum sende dengele cok fazla haraketsizlikde iyi digil

Bazı tutan arkadaşlarım dikkat ettik dediler eşim de yoğun çalışıyor ondan istemeye çekiniyorum
Ah kuzum dikkat etmek gerekiyormus böyle dönemlerde ama iste mecbur kalınca işleri yapmak zorunda kalıyorsun.ben neler duydum ya dikkat etmeden süpürge yapanlar hiç yatmadan bütün işlerini yapanlar hamile olduklarını duymuştum nasip kısmet işi bu rabbim nasip edince dünyanın işini yaparsan yap oluyo sanırım.

Ben hiçbirşey yapmadım ama çalışmaya başladıktan sonra iş yerinde aşırı yoğundum çok ayakta kaldım açıkçası hiçte dikkat etmedim ve 5.haftada sancılı bir şekilde kanamam oldu ondan sonra oturdum totomun üstüne artık hiçbirşey yapmıyorum 1 aydır rapor izin falan derken çalışmadım. 12 haftayı evde tamamlayacagim kısmetse. Yoğun çalışırken aman dedim millet hamileyken kayak yapıyor çok nazlı olmayayım ama ilahi kuvvet oturttu yerime :)

H
hangi merkez acaba?

Donörü bulmakta birşey yok ama derlerseki donoru bulduk hemen bugün tedaviye başlayalım ozaman şüphelenin.
Aynen böyle söyledi. 2 gün önce ilk kez konuştuk sadece telefonda göz saç ten rengimi söyledim 2 gün sonunda bulduk hemen başlayalım dediler

Anladım canım çok geçmiş olsun. Sağolasın amin amin inşallah bebeklerimizi kucağımıza sapasağlam aldığımız günleri görürüz. Ben de henüz kanama olmadı bakalım doktorum bir dahaki kontrolde beni bilgilendirecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…