Evt o iptal edenlerden biride benim. Çünkü 2 gün içinde donör bulduk dedi. Sadece telefonda fiziksel özelliklerimi söyledim. Kumral yeşil gözlü vs. Daha Bir fotoğraf bile göndermedim. Donör havuzumuz cok Genis dedi. Bende kumral yeşil gözlü yüzlerce bayan vardır ama bana benzemesi önemli dedim. Birde ben zaten iki sefer donasyon denedim olmadı. Yolunda gitmeyen blrşeyler var diyorum. Bana soruyor neyi araştırmamızı istiyorsun diye. Benmiyim doktor omu. Eğer istemezsen bir başkasına kullanırız donorü dedi. Biz işin en ucuzundan başlıyoruz diyor. Bu kadar basit olmamalı

Hic yaptirmadim bana pahali geldi ama burada son hamile kalan ve bebeklerini kucaklarina almis arkadaslarimizi dusununce gynolife en azindan bizim burada ki grupta istatistik olarak basarisi en yuksek merkezdir, diyebilir miyiz?

Ama hamile iken cig et yada peynir yemekten oluyor diye biliyordum ben?

Baku yu dene canim ! Hersey cok daha seffaf orda! Ben Kibrisa hic sicak bakmadim bu sebeplerden dolayi , isi resmen pazara dokmusler, dr larin genelinde bir vicdan sezinlemedim, bir kac girisimde bulundum icim isinmadi ce solugu Bakude aldim, dr um cok vicdanli buna eminim! Ve ekibi cok ama cok dikkatli ve heyecanla calisiyor, bir gorus derim

Aynen böyle söyledi. 2 gün önce ilk kez konuştuk sadece telefonda göz saç ten rengimi söyledim 2 gün sonunda bulduk hemen başlayalım dediler
Bence donörün özelliklerini sorun. Belkide şans eseri denk gelmistir donörün adet tarihi.Gerçi zaza dondurulmuş kullanmıyorlar dedi. O merkezleri iyi tanıyor ama siz yinede herşeyi sorgulayın

Kızlar hamileyimm 1222
Sevincimi ancak gözyaşları anlatır okadar çok mutluyum ki senin adına çok şey paylaştık seninle seni okadar çok seviyorum ki sende çok değerlisin benim için inan kendim olmus kadar sevindim dört gözle beklediğimi biliyosun çok çok mutluyum senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…