- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Kolon hastanesi Firdevs uğuza paramı kaptırdıktan sonra Gynolife .Murat önalda ilk denemede bebeklerime kavuştum.arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Bir kliniğin professiyöneliği kadını anne etmesidirZ Zaza74 1800’ün üstünde geniş donör havuzuna sahibiz diye reklam yapıyorlar. Ve seçilen bağışcının alıcıya benzemesi konusunda titizlikle çalıştıklarını söylüyorlar. Ki başka türlüsü doğru olmaz zaten. Profesyonellik bunu getektirir. Tabiki en önemlisi saglıklı olması. Reklam ettikleri 1800 hiçde az bir rakam degil..., uygun bir donör bulmak için.
Evet bize yapıldığını söylediler ikincide sadece donmus embriyoların parasını ödüyorsun daha makul fiat ucuz oluyo maalesef canim sana sebebini söylemiyorlar bilemezler onlarda senden testler istiyorlar bakılıyor sebebineSelam. Sperm ya da yumurta donasyonunda tutmadığı zaman diğer transferlerde herhangi bir indirim vs yapılıyor mu ? Bir de tutmama sebebini size söylüyor mu merkez ?
Amin zazam amin inşallah en kısa zamanda Rabbim sanaNerdesiniz zelittam,mavisufim,mentham,yeniden48
Akideciğim
Hepsi britishte anne oldular
İnşallah bende şerefle yazarım size british Hasan Bankeroğlu
Ve en önemlisi tatlı bebeğim var diye
Allahım duysun sesimi
Amin zazam amin inşallah en kısa zamanda Rabbim gebeliği anneliği sana nasip eder fazla ara verme toparlan tekrar dene benim ikisinin arası üç ay eksik olan yapacağın ne var tamamla ve yine git Allah yardımcın olsunNerdesiniz zelittam,mavisufim,mentham,yeniden48
Akideciğim
Hepsi britishte anne oldular
İnşallah bende şerefle yazarım size british Hasan Bankeroğlu
Ve en önemlisi tatlı bebeğim var diye
Allahım duysun sesimi
Donörün benzemesi tamamdı bizde eğitimli olmasını ben özellikle 1 maç dil bilmesini istedim çok şükür istediğim gibide oldu.ama henüz hamile kalmadım buda olmazsa başka donor alicam bu sefer daha genis tutmak istiyorum özellikleri aslında dediğin gibi en önemlisi saglikli olmaları amin amin canim rabbim isteyen herkese vatana millete hayırlı evlat nasip etsinDonör konusuna gelince ben de bana benzemesini çok istedim benzediği iddia edildi bir de eğitimli olmasını çok istedim hukuk öğrencisi olduğu söylemdi..ne yazık ki doğurana kadar bilemiyor insan güvenmek zorundayız..foto görme şansımız yok..şimdi güzel bebeklerime bakıyorum da ikisi de babasının kopyası bazen bana da benzetiyorlar hatta..kimseye benzemezler de canımdan çok seviyorum onları..gerçekten asıl önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları..allah hepinize nasip etsin bu konusa çok gerilen varsa özelden atarım bebelerimin fotosunu :)
Bu arada ben o merkez mi bu merkez mi doktor kim falan vesaire hiç araştırmadım hiç kafaya da takmadım bodoslama daldım fiyat alıp Allah verecekse yiyecek ekmeği varsa oluyor sadece soğukluk hissetmedim samimi gördüm merkezdeki doktorumu hepsi bu. Olacağına da inandım iyi düşün iyi olsunAmin zazam amin inşallah en kısa zamanda Rabbim sana
Amin zazam amin inşallah en kısa zamanda Rabbim gebeliği anneliği sana nasip eder fazla ara verme toparlan tekrar dene benim ikisinin arası üç ay eksik olan yapacağın ne var tamamla ve yine git Allah yardımcın olsun
Ara vermemi Hasan beyde istemediAmin zazam amin inşallah en kısa zamanda Rabbim sana
Amin zazam amin inşallah en kısa zamanda Rabbim gebeliği anneliği sana nasip eder fazla ara verme toparlan tekrar dene benim ikisinin arası üç ay eksik olan yapacağın ne var tamamla ve yine git Allah yardımcın olsun
Benim de hislerim kuvvetlidir bu iş olacak Allah ım isterseAra vermemi Hasan beyde istemedi
Okadar bana güven veriyorki,bu iş olucak diyor
Biliyorsun güven çok önemli,heleki zor vaka için
Suda eriyen c vitaminiBde vücut diriencini bugünlerde kuvvetlendirmek zararlı olabilir mi? Embriyoyo atma gibi?
toplaplazma çiftlerın kan uyuşmazlıgı oldugu zaman olan bir hastalıktır.Tokaoplazma negativ bende
Kuzum toksoplazmanın ne olduğunu biliyorum ve 20 yaşımdan 3-4 defa kan vererek onu kontrol etmişimtoplaplazma çiftlerın kan uyuşmazlıgı oldugu zaman olan bir hastalıktır.
Kuzum toksoplazmanın ne olduğunu biliyorum ve 20 yaşımdan 3-4 defa kan vererek onu kontrol etmişim
Her şey yolunda o kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?