bazen endometriyum hazir oluyor (buradaki dr bu rahim hazir bes gun bekleyecek olmasina yazik demisti) ne yapmak
lazim?

Kızlar zaten bu beni yiyip bitirende bir şüphe, ellerinde binlerce donör değil embriyo var ve bunları kullanıyor olabilirler. Asla güvenemiyorum

Nolursun yazdıklarımdan alınma,kendim bu duyguyu çok yaşadığım için anlıyorum
Arkadaşım 46 yaşında ve üçüncü yumurta donasyonu
Yok cok dogru soyluyorsun benim cahilliğim cok üzüldüm zaten o yuzden o korkuyla boşluga dusup soruverdım içimde ki korkudan inşallah allah herkesin kucagını doldursun

Kızlar zaten bu beni yiyip bitirende bir şüphe, ellerinde binlerce donör değil embriyo var ve bunları kullanıyor olabilirler. Asla güvenemiyorum
Mutlaka sor bu çok önemli lütfen ama lütfen var çok dondurulmuş yumurta var hazır embiriyo isteyen çok aile var arkadaşlar lütfen hazır dondurulmuslar kullanmayan çok insan var bu yumurtalarında satın alan çok var lütfen sorun doktora söyleyin

bir daha denememe karari aldim ben. Cok yorgunum cunku. Ve artik inancim kalmadi nasip degilmis . Ayni seyleri deneyip degisik sonuc beklemek delilik cunku.
Acını anlıyor ve paylaşıyorum.
Birazcık kendine zaman tanı içindeki kırılan umudunu yarıştır.
Hınç denemediğim hazırlıklar yaparak ileride tekrar denersin. Kimsenin gideceği merkeze karışmam ancak , Ben merkez araştırırken embriyologuna göre merkezi seçtim.Bi onu araştır istersen.Belkide hazırlık aşamasında bir kaç değişiklik yapmalı eklemelerde bulunmalısın. Bence sen anne olucaksın sadece zamanı bu değilmiş. Daha yoğun konsantreyle bence olucak

Yok cok dogru soyluyorsun benim cahilliğim cok üzüldüm zaten o yuzden o korkuyla boşluga dusup soruverdım içimde ki korkudan inşallah allah herkesin kucagını doldursun
Korkma kuzum,rahmini iyi hazırla,yumurta kalitesini artıra takviyeler yut
Sperm zaten kaliteli veriliyor merkezden ondan emin ol.birde yaşadığın yerde iyi tüp bebek uzmanı bul ilaçlarını ayarlasın ve ultrason yapsın

Biraz korkumun nedeni amh 1.16 acaba dıyorum kalitesi cok iyi degılmidir :s rahim ve yumurta hakkında bilgileri kıbrısa gönderiyoruz orda ki doktor mu karar verıyo ilaçlara yoksa burda ki doktor mu?

Biraz korkumun nedeni amh 1.16 acaba dıyorum kalitesi cok iyi degılmidir :s rahim ve yumurta hakkında bilgileri kıbrısa gönderiyoruz orda ki doktor mu karar verıyo ilaçlara yoksa burda ki doktor mu?
İki doktoruda kullan
Amh 1 üstü fena değil
İnşallah kaliteside iyi
Allah korusun kendi yumurtanla olmasa direk hazır embriyoya imza at

Bu aşağıdaki linktede bilgiler mevcut, incelemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…