- 20 Temmuz 2019
- 212
- 770
- 53
İnşallahhh hepiniz olsunOlucak zazam olucak derdimize ortak olan zazam senin en kısa zamanda herşeyin mükemmel olacağına inanıyorum canim ınsallah rabbimin izniyle bulunacak ve yüzün gülecek kuzum
Canım benim ınsallah canim insallahİnşallahhh hepiniz olsun
Su toplanmasinin sebebini soylemedimi doktorun canim sivi olusmus demekki once sivinin sebebini bulmali doktorun tedavi etmeli ilac vererek kuruması lazım o sıvıyı şu toplanmasını ben yaşıyorum çünkü o sorunu benim yumurtalarında deil ama farklı yerde su toplanan yeri kurutmasi lazım doktorunun canim sonra yapisikligin açılması olur doktorunla ne yapman gerektiğini konuşmalısın canim benim çok geçmiş olsunKızlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum bugün hsg çektirdim britishe göndermek için. Çok moralim bozuldu, bu bu güne kadar çektirdiğim 3. Hsg hepsi çok iyi çıkıyordu. Son tedavimden beri sağ tarafımda yumurta toplanan yer çok ağrı yapıyor. Doktorumu aradım sordum yumurtalık çok üstteydi basmak zorunda kaldık ağrının nedeni o olabilir oldu. Bugün hsg de sağ tarafta yapışıklık olduğunu, bir de su toplandığını söylediler. Ne yapacağımı Bilemiyorum bilgisi olanlar varsa yazabilir mi lütfen
çok teşekkür ederim. İnşallah düzelecek bir yerdedir. Doktora sırf hsg için gittim, işlem için araştıracağım mutlaka. Bir suyumuz eksikti o da geldi tam oldu resmen:)Su toplanmasinin sebebini soylemedimi doktorun canim sivi olusmus demekki once sivinin sebebini bulmali doktorun tedavi etmeli ilac vererek kuruması lazım o sıvıyı şu toplanmasını ben yaşıyorum çünkü o sorunu benim yumurtalarında deil ama farklı yerde su toplanan yeri kurutmasi lazım doktorunun canim sonra yapisikligin açılması olur doktorunla ne yapman gerektiğini konuşmalısın canim benim çok geçmiş olsun
BekleAz önce hasan hocayla görüştük. Laparoskopi yapılmasını önerdi. Su bu sayede biter hem de tüpler açılır dedi off hayırlısı
Sen üzülme iyi bir doktor kontrolünde sıvıyı ilaçla kuruturlar sıvı varken laparoskopi ve historoskopi yapılmaz enfeksiyon çoğalır demişti benim doktorum.sende doktoruna durumunu anlat canim sen üzülme rabbim yardımcın olsunçok teşekkür ederim. İnşallah düzelecek bir yerdedir. Doktora sırf hsg için gittim, işlem için araştıracağım mutlaka. Bir suyumuz eksikti o da geldi tam oldu resmen:)
Amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ben de hemen kime yaptırsam diye bakıyordum. Aslında çok mantıklı geldi dediğiniz onu hemen sorayım. Çok teşekkürler. İnşallah gerek kalmadan hallolur.Bekle
Sen üzülme iyi bir doktor kontrolünde sıvıyı ilaçla kuruturlar sıvı varken laparoskopi ve historoskopi yapılmaz enfeksiyon çoğalır demişti benim doktorum.sende doktoruna durumunu anlat canim sen üzülme rabbim yardımcın olsun
Çok geçmiş olsuKızlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum bugün hsg çektirdim britishe göndermek için. Çok moralim bozuldu, bu bu güne kadar çektirdiğim 3. Hsg hepsi çok iyi çıkıyordu. Son tedavimden beri sağ tarafımda yumurta toplanan yer çok ağrı yapıyor. Doktorumu aradım sordum yumurtalık çok üstteydi basmak zorunda kaldık ağrının nedeni o olabilir oldu. Bugün hsg de sağ tarafta yapışıklık olduğunu, bir de su toplandığını söylediler. Ne yapacağımı Bilemiyorum bilgisi olanlar varsa yazabilir mi lütfen
Çok doğru söylemişAz önce hasan hocayla görüştük. Laparoskopi yapılmasını önerdi. Su bu sayede biter hem de tüpler açılır dedi off hayırlısı
Aynen öyle. Ben nasılsa sıkıntı yok diye çok rahattım. Bir kere daha çektirmiştim hsg en ufak problem görülmedi hatta doktor bu ay anestezi aldın, gebelik düşünme dedi. İyi bir doktor araştırmasına girmem lazım önce suyu kurutup sonra işlem yapsınlarÇok geçmiş olsu
İyiki hözü kapalı tedaviye başlamadın
Tüplerini çıkartır
Histeroskopiyle yapışıklığı açtır
Diğer hsg ile bu hsg arasında ne kadar süre varAynen öyle. Ben nasılsa sıkıntı yok diye çok rahattım. Bir kere daha çektirmiştim hsg en ufak problem görülmedi hatta doktor bu ay anestezi aldın, gebelik düşünme dedi. İyi bir doktor araştırmasına girmem lazım önce suyu kurutup sonra işlem yapsınlar
Yaklsşık 3 yıl kadar. Ama tabi bu 3 yılda 4 tüp bebek tedavisi, 1 histereskopi var. Zaten bu işlemlerden dolayı yapışıklık oluşmuştur dedi doktor bugünDiğer hsg ile bu hsg arasında ne kadar süre var
Ah bu arada bir de polip ameliyatı.Yaklsşık 3 yıl kadar. Ama tabi bu 3 yılda 4 tüp bebek tedavisi, 1 histereskopi var. Zaten bu işlemlerden dolayı yapışıklık oluşmuştur dedi doktor bugün
Th testini nerede yaptırdınız ve fiyat olarak bilgi verebilirmisiniz acaba?Ben de kan pıhtılaşması testi yaptırmadım.Yaptırmayı istiyorum.Genetik testi kendimiz yaptırmıştık.Histeroskopi ve Th1 ve Th2 testini ben talep ettim.Aslında Th1 ve Th2 adı altında bilmiyordum.Sadece hocam acaba bağışıklık sistemi rahatıszlığım nedeniyle vücut kabul etmiyor olabilir mi diye sorunca,o da bu testi yaptırmamı istedi.Salı günü kan vereceğim.Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Bende polipten oldumAh bu arada bir de polip ameliyatı.
Amin teşekkür ederim. Belki benimki de polipten dolayıdır nedenini tam olarak bilemiyorum. Ama yeni bir şey daha çıktı inşallah bu son olsun..Bende polipten oldum
Ondan dolayi yapışıklik oluşmuş. Benimde olmam gerekiyor
Allah yardimcin olsun.
Sıkma canını hiçbir seye hallolur hepsiAmin teşekkür ederim. Belki benimki de polipten dolayıdır nedenini tam olarak bilemiyorum. Ama yeni bir şey daha çıktı inşallah bu son olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?