Kızlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum bugün hsg çektirdim britishe göndermek için. Çok moralim bozuldu, bu bu güne kadar çektirdiğim 3. Hsg hepsi çok iyi çıkıyordu. Son tedavimden beri sağ tarafımda yumurta toplanan yer çok ağrı yapıyor. Doktorumu aradım sordum yumurtalık çok üstteydi basmak zorunda kaldık ağrının nedeni o olabilir oldu. Bugün hsg de sağ tarafta yapışıklık olduğunu, bir de su toplandığını söylediler. Ne yapacağımı Bilemiyorum bilgisi olanlar varsa yazabilir mi lütfen

Su toplanmasinin sebebini soylemedimi doktorun canim sivi olusmus demekki once sivinin sebebini bulmali doktorun tedavi etmeli ilac vererek kuruması lazım o sıvıyı şu toplanmasını ben yaşıyorum çünkü o sorunu benim yumurtalarında deil ama farklı yerde su toplanan yeri kurutmasi lazım doktorunun canim sonra yapisikligin açılması olur doktorunla ne yapman gerektiğini konuşmalısın canim benim çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim. İnşallah düzelecek bir yerdedir. Doktora sırf hsg için gittim, işlem için araştıracağım mutlaka. Bir suyumuz eksikti o da geldi tam oldu resmen:)

Az önce hasan hocayla görüştük. Laparoskopi yapılmasını önerdi. Su bu sayede biter hem de tüpler açılır dedi off hayırlısı
Bekle
çok teşekkür ederim. İnşallah düzelecek bir yerdedir. Doktora sırf hsg için gittim, işlem için araştıracağım mutlaka. Bir suyumuz eksikti o da geldi tam oldu resmen:)
Sen üzülme iyi bir doktor kontrolünde sıvıyı ilaçla kuruturlar sıvı varken laparoskopi ve historoskopi yapılmaz enfeksiyon çoğalır demişti benim doktorum.sende doktoruna durumunu anlat canim sen üzülme rabbim yardımcın olsun

Amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ben de hemen kime yaptırsam diye bakıyordum. Aslında çok mantıklı geldi dediğiniz onu hemen sorayım. Çok teşekkürler. İnşallah gerek kalmadan hallolur.

Çok geçmiş olsu
İyiki hözü kapalı tedaviye başlamadın
Tüplerini çıkartır
Histeroskopiyle yapışıklığı açtır

Çok geçmiş olsu
İyiki hözü kapalı tedaviye başlamadın
Tüplerini çıkartır
Histeroskopiyle yapışıklığı açtır
Aynen öyle. Ben nasılsa sıkıntı yok diye çok rahattım. Bir kere daha çektirmiştim hsg en ufak problem görülmedi hatta doktor bu ay anestezi aldın, gebelik düşünme dedi. İyi bir doktor araştırmasına girmem lazım önce suyu kurutup sonra işlem yapsınlar

Diğer hsg ile bu hsg arasında ne kadar süre var

Ne biçim bi stres mış bu işler. Rüyamda 5aa 5bb koyuyorlardi tutmuyordu. İkinciye 5oo ve yanina gene 5 le baslayan bi yumurta koyuyorlardi bana.Aa dedim oo diye harfle bi yumurtami olurmuş dedim. Ama tutuyordu.
Gebelikte testinde 3 mü 4 mü ne çizgi vardı. Sonra ben ikiz bekliyordum Zaza bana senin tek gebelik oldu diyordu :) ilginç yahu siyirdim mi ne :))) bi uyandım ezan okunuyordu

Th testini nerede yaptırdınız ve fiyat olarak bilgi verebilirmisiniz acaba?

Th1 ve Th2 dengesi:

Bende polipten oldum
Ondan dolayi yapışıklik oluşmuş. Benimde olmam gerekiyor
Allah yardimcin olsun.
Amin teşekkür ederim. Belki benimki de polipten dolayıdır nedenini tam olarak bilemiyorum. Ama yeni bir şey daha çıktı inşallah bu son olsun..

Amin teşekkür ederim. Belki benimki de polipten dolayıdır nedenini tam olarak bilemiyorum. Ama yeni bir şey daha çıktı inşallah bu son olsun..
Sıkma canını hiçbir seye hallolur hepsi
Bugunumuze şükür
Sabır gerektiren şeyler. İşini işimizi Allah kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…