Şahanesin cnm süper bilgiler bunlar

İnşallah rüyan gerçek olsun ve sağlıklı evladın olsun

Yok canım bunlar farklı tahliller düşüklerin sebeb-i ve emriyolarin tutun Yok cnn bunlar farklı tahliller sürekli düşük sebebleri bende arastiriyorum

boş yumurta sendromu yüzünden yumurta donasyonuna başvuran varmı aranızda

Burası zaten donasyon sayfası cnm okumani tavsiye ederim:)

hayır biliyorum takip ediyorum ama herkesin tedavisi farklı oluyor. yani düzenli adet olup tüp bebek denemelerinde yumurtalar olgunlaşıp boş folikül çıkıyor ya.öyle olupta bu yola başvuran varmı onu sormak istedim. eksikde sormuş olabilirm tabi

boş yumurta sendromu yüzünden yumurta donasyonuna başvuran varmı aranızda
Benim tüp bebek tedavilerimde 1 yada 3-4 yumurta hep oldu ama hiç 5. Güne gidip transfer olmadı, yani sağlıksızdi yumurtalar, adetim de hep düzenliydi, ben eskiden geçirdiğim 2 açık miyom ameliyatına bağladım bu durumu belki zarar görmüştür diye...

Özlemcim iki miyom amelyatı geçirmişin her halde
Kaç miyom çıktı?
Rahmin durumu sonra nasıl oldu

Günaydın benim güzel kardeşlerim.Hamişlerin duaları kabul olurmuş size güzel bir enerji göndereyim ve Allahıma dua edeyim: “Rabbim sizin gibi annelik hasreti çeken ve gerçekten anne olmak isteyen herkese sağlıklı bir evlad nasip etsin ,hamişlerimize de güç kuvvet,sıkıntız hamilelik yaşatsın.Sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucaklayalım” Amin sonsuz şükür ve dua ile

Kızlar panorama sonucum çıktı anlayanlar yorumlaya bilir mi?
Trozimi21 - 1/76 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Trizomi18 - 1/227 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Trizomi13 - 1/698 - düşük risk - risk skoru 1/10.000

Merhaba arkadaşlar
Size bir sorum olacaktı , embriyo transferi gerçekleşen arkadaşlar , beslenme yada hareket gibi şeylere özellikle dikkat ettiniz mi acaba yada transferden sonra şöyle yapmak daha doğru olur yada böyle yapmak iyi olabilir diyeceğiniz bir şeyler varmadır acaba teşekkürler

Amin canim kardeşim amin

çok geçmiş olsun canım kaç kere tüp bebek denemesi yaptın peki.
ve şimdi hamile olduğunu gördüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını bizede nasip eder inşallah.
donasyonla mı tuttu şimdi ki bebiş

Amin canım hepimize insallah
4 kere tüp bebek, 6 normal yolla kimyasal gebelik, 1 aşılama

Amin canım hepimize insallah
4 kere tüp bebek, 6 normal yolla kimyasal gebelik, 1 aşılama

Son çare donasyon denedik bun şükür ilk deneme de tuttu inşallah sağlıkla kucağımiza da alırız

Ne kadar tatlısın çook sağolasın arkadaşım Allah sana da en güzel annelik duyguları, sağlıkla gecen bir hamilelik ve doğum versın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…