Hayırlı olsun sprem donasyonunu yaptırdın mı ?

Amin canım hepimize insallah
4 kere tüp bebek, 6 normal yolla kimyasal gebelik, 1 aşılama
Son çare donasyon denedik bun şükür ilk deneme de tuttu inşallah sağlıkla kucağımiza da alırız

çok geçmiş olsun canım. vallaha ilk denemede olmasına çok sevindim allah emeklerinin karşılığını vermiş içinde bir yavrunun büyümesi kadar güzel bir his yoktur bekleyen herkese nasip olsun sağlıkla doğsun bebişin
hangi merkeze gittiniz acaba dr'unuz kimdi

Merhaba bana transferden sonra limondan ve bitki çayından uzak dur dediler bende kaçındım onlardan elimden geldiğince bir de baharattan uzak dur demişlerdi uzak durdum narı falan de yeme diyenler oldu ama çoğu ananas ve nar ye dedi bende yedim abartmadan şimdi ikizlerim 4 aylık olmak üzere inşalah muvaffak olursun

Peki yürüş felan yaptın mı yoksa hep yattın mı bana sakın kalkma hep yar diyorlar bende korkuyorum açıkçası ne yapayım ne yapmayayım diye bilemedim

Gyno life murat beye gittim allaha sığındım murat beyde vesile oldu, nereyi seçerseniz seçin rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda tattirsin insallah

Özlemcim iki miyom amelyatı geçirmişin her halde
Kaç miyom çıktı?
Rahmin durumu sonra nasıl oldu
Ilkinde çok büyük tek miyom çıktı nerdeyse bi çocuk büyüklerindeydi zazam, ıkincisi 5 cm den fzlydi bu düşüğe neden olabilir diyip aldilar, 2. Ameliyattan snr yapışıklık oldu laparoskopi yaptilar

Peki yürüş felan yaptın mı yoksa hep yattın mı bana sakın kalkma hep yar diyorlar bende korkuyorum açıkçası ne yapayım ne yapmayayım diye bilemedim
Canım her hamilelik farklı oluyor. Mesela ben hamileliğin başından beri yatıyorum işe gitmiyorum sürekli raporluyum, geçen kanamam oldu daha da yatırdı doktor, sadece WC için kalkıyorum. Ama kimi arkadaşım da var işe de gidiyor düğün derneğe de gidiyor.. Allahım hepinize sağlıklı problemsiz hamilelikler yaşatsın bu şekilde gerçekten çok zor.

Zazam panorama sonucum çıktı yorumlaya bilir misin ?
Trozimi21 - 1/76 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Trizomi18 - 1/227 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Trizomi13 - 1/698 - düşük risk - risk skoru 1/10.000

Kaçıncı gün trasnferinin ben ikinci gün uçağa bindim. Sonrasında da çalışmaya başladım. Hatta eşimle yürüyüşler yaptık ama sıcak duştan uzak durdum kendimi kasmadım ağır kaldırmadım bu biraz şans sanırım bilmiyorum ama yatma imkanın varsa yat ama kendişni zayıflatmadan dinlenerek yürü, ben ilkinde sıcak duş almıştım ondan mı tutmadı diye çok düşündüm. Şimdi düşünüyorum hatta totem yaptım 12. güne kadar hiç test yapmadım klinikten cevap gelmeyince dedim yine olmadı sonra aradım pozitifi duyunca nasıl ağlamıştım. Gönlünü ferah tut eğer rabbim verecekse olacaktır. Sabreden muradına eriyor.

Zazacım selam Ben seni hiç böyle mutsuz görmedim.Ne olur üzülme ben inanıyorum herşey yoluna girecek. Dua için bence Hcıbayrama gitmelisin orada birçok duacı ve kitap evleri var bilen biri vardır eminim. Annemin halası halamız hoca idi o bilirdi belki ama rahmetli oldu mekanı cennet olsun. Ne olur umudunu kaybetme

Ilkinde çok büyük tek miyom çıktı nerdeyse bi çocuk büyüklerindeydi zazam, ıkincisi 5 cm den fzlydi bu düşüğe neden olabilir diyip aldilar, 2. Ameliyattan snr yapışıklık oldu laparoskopi yaptilar

bende dış gebelik geçirdim ve laraskopi ameliyatı ile tüplerim alındı sonrasında 1 tüp bebek yaptım boş folikül oldu

Canım benim Allah güç kuvvet versin sana,sabrın sonu selamet.Emeklerinin karşılığını inşallah en kısa zamanda alırsın.
İnşallahh. Çok teşekkür ederim ama bu durum biraz canımı sıktı çabucak geçsin gitsin diye dua ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…