Canım benim Allah güç kuvvet versin sana,sabrın sonu selamet.Emeklerinin karşılığını inşallah en kısa zamanda alırsın.Yaklsşık 3 yıl kadar. Ama tabi bu 3 yılda 4 tüp bebek tedavisi, 1 histereskopi var. Zaten bu işlemlerden dolayı yapışıklık oluşmuştur dedi doktor bugün
Hayırlı olsun sprem donasyonunu yaptırdın mı ?Merhaba arkadaşlar
Size bir sorum olacaktı , embriyo transferi gerçekleşen arkadaşlar , beslenme yada hareket gibi şeylere özellikle dikkat ettiniz mi acaba yada transferden sonra şöyle yapmak daha doğru olur yada böyle yapmak iyi olabilir diyeceğiniz bir şeyler varmadır acaba teşekkürler
Amin canım hepimize insallah
4 kere tüp bebek, 6 normal yolla kimyasal gebelik, 1 aşılama
Son çare donasyon denedik bun şükür ilk deneme de tuttu inşallah sağlıkla kucağımiza da alırız
Sağol canım biz şu rosi denen yöntemi ile yaptık bakalım sonu ne olacakHayırlı olsun sprem donasyonunu yaptırdın mı ?
Merhaba bana transferden sonra limondan ve bitki çayından uzak dur dediler bende kaçındım onlardan elimden geldiğince bir de baharattan uzak dur demişlerdi uzak durdum narı falan de yeme diyenler oldu ama çoğu ananas ve nar ye dedi bende yedim abartmadan şimdi ikizlerim 4 aylık olmak üzere inşalah muvaffak olursunMerhaba arkadaşlar
Size bir sorum olacaktı , embriyo transferi gerçekleşen arkadaşlar , beslenme yada hareket gibi şeylere özellikle dikkat ettiniz mi acaba yada transferden sonra şöyle yapmak daha doğru olur yada böyle yapmak iyi olabilir diyeceğiniz bir şeyler varmadır acaba teşekkürler
Peki yürüş felan yaptın mı yoksa hep yattın mı bana sakın kalkma hep yar diyorlar bende korkuyorum açıkçası ne yapayım ne yapmayayım diye bilemedimMerhaba bana transferden sonra limondan ve bitki çayından uzak dur dediler bende kaçındım onlardan elimden geldiğince bir de baharattan uzak dur demişlerdi uzak durdum narı falan de yeme diyenler oldu ama çoğu ananas ve nar ye dedi bende yedim abartmadan şimdi ikizlerim 4 aylık olmak üzere inşalah muvaffak olursun
Gyno life murat beye gittim allaha sığındım murat beyde vesile oldu, nereyi seçerseniz seçin rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda tattirsin insallahçok geçmiş olsun canım. vallaha ilk denemede olmasına çok sevindim allah emeklerinin karşılığını vermiş içinde bir yavrunun büyümesi kadar güzel bir his yokturbekleyen herkese nasip olsun sağlıkla doğsun bebişin
hangi merkeze gittiniz acaba dr'unuz kimdi
Ilkinde çok büyük tek miyom çıktı nerdeyse bi çocuk büyüklerindeydi zazam, ıkincisi 5 cm den fzlydi bu düşüğe neden olabilir diyip aldilar, 2. Ameliyattan snr yapışıklık oldu laparoskopi yaptilarÖzlemcim iki miyom amelyatı geçirmişin her halde
Kaç miyom çıktı?
Rahmin durumu sonra nasıl oldu
Canım her hamilelik farklı oluyor. Mesela ben hamileliğin başından beri yatıyorum işe gitmiyorum sürekli raporluyum, geçen kanamam oldu daha da yatırdı doktor, sadece WC için kalkıyorum. Ama kimi arkadaşım da var işe de gidiyor düğün derneğe de gidiyor.. Allahım hepinize sağlıklı problemsiz hamilelikler yaşatsınPeki yürüş felan yaptın mı yoksa hep yattın mı bana sakın kalkma hep yar diyorlar bende korkuyorum açıkçası ne yapayım ne yapmayayım diye bilemedim
Kaçıncı gün trasnferinin ben ikinci gün uçağa bindim. Sonrasında da çalışmaya başladım. Hatta eşimle yürüyüşler yaptık ama sıcak duştan uzak durdum kendimi kasmadım ağır kaldırmadım bu biraz şans sanırım bilmiyorum ama yatma imkanın varsa yat ama kendişni zayıflatmadan dinlenerek yürü, ben ilkinde sıcak duş almıştım ondan mı tutmadı diye çok düşündüm. Şimdi düşünüyorum hatta totem yaptım 12. güne kadar hiç test yapmadım klinikten cevap gelmeyince dedim yine olmadı sonra aradım pozitifi duyunca nasıl ağlamıştım. Gönlünü ferah tut eğer rabbim verecekse olacaktır. Sabreden muradına eriyor.Peki yürüş felan yaptın mı yoksa hep yattın mı bana sakın kalkma hep yar diyorlar bende korkuyorum açıkçası ne yapayım ne yapmayayım diye bilemedim
Zazacım selam Ben seni hiç böyle mutsuz görmedim.Ne olur üzülme ben inanıyorum herşey yoluna girecek. Dua için bence Hcıbayrama gitmelisin orada birçok duacı ve kitap evleri var bilen biri vardır eminim. Annemin halası halamız hoca idi o bilirdi belki ama rahmetli oldu mekanı cennet olsun. Ne olur umudunu kaybetmeKızlar benim piskoljım şimdi öyle bir durumda ki,bana destek güç veren doktor,arkadaş,dost benim güç kuvvetimdir
Ama bana destek vermeyenle ver sen kısırsın anlamına gelen kelimeler söylemeler bana çok acı veriyor
Yaram sızlıyor
Çok istiyorum anne olum,bebeklerimin düşmesinin sebebini bilim,ilacını bulum
Evlatlarımı kucağıma alınca o doktor ve insanların gözüne sokum ben kısın değilim
Rabbim banada verdi
Çareside buydu
Hiç bir anne olmak isteyen kadının hayallerini almayın elinden
Gyno life murat beye gittim allaha sığındım murat beyde vesile oldu, nereyi seçerseniz seçin rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda tattirsin insallah
Ilkinde çok büyük tek miyom çıktı nerdeyse bi çocuk büyüklerindeydi zazam, ıkincisi 5 cm den fzlydi bu düşüğe neden olabilir diyip aldilar, 2. Ameliyattan snr yapışıklık oldu laparoskopi yaptilar
Hayirli olsun embrio donasyonumu sizin?Sağol canım biz şu rosi denen yöntemi ile yaptık bakalım sonu ne olacak
İnşallahh. Çok teşekkür ederim ama bu durum biraz canımı sıktı çabucak geçsin gitsin diye dua ediyorum sadeceCanım benim Allah güç kuvvet versin sana,sabrın sonu selamet.Emeklerinin karşılığını inşallah en kısa zamanda alırsın.
Yok değil canım biz Türkiye de rosi yöntemi ile denedikHayirli olsun embrio donasyonumu sizin?
Nedir o yontem?Yok değil canım biz Türkiye de rosi yöntemi ile denedik
on teknoloji bir işlem ve Türkiye’de de yeni uygulanmaya başladı
“ROSI yöntemi, son teknoloji bir işlem ve Türkiye’de de yeni uygulamaya başladığımız, başarısına şahit olduğumuz bir yöntem. Önce azosperminin sebepleri detaylıca araştırılıyor ve çözüm üretiliyor. Ancak bu çözümlerle başarı sağlanamadığında çocuk sahibi olmak için ROSI yöntemine başvuruluyor.
Bu yöntemle yapılan detaylı aramada öncül yuvarlak sperm hücrelerini bulunuyor ve normalde yumurtayı döllemesi mümkün olmayan spermlere özel dölleme işlemleri uygulanıyor. Bu işlemle elde ettiğimiz embriyoları transfer ederek ROSI işlemini gerçekleştiriyoruz.”
ROSI, sperm kaynaklı infertilite (kısırlık) tedavisinde kullanılan bir tekniktir. Azospermi tanısı konmuş kişilerde, menide olgun sperm hücresi bulunamadığından, TESE yöntemi ile bulunan yuvarlak spermatid adı verilen hücrelerin yumurta içerisine verilmesi ile gerçekleştirilir.
Bizde bunu denedik ama bir şansımız vardı sperm çıkışı oldu ama öncesinde ilaç tedavisi olduk 2/3 ay kadar sonra tese oldu ..
Ama herkese uygun olmayabilir dedi doktor önce bir sperm analizi istedi sonrasında karar verdi
Şans çok düşük bunu her seferinde söylüyorlar ama biz herşeye rağmen denedik ama bakalım sonuç ne olur Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?