Pzrtesi sonuçlarla imunolog beni görücek
Kararını size söyleyecem

Canım iyi ki varsın. öğrendiğin herşeyi bizimle de paylaştığın için teşekkür ediyorum ben kendi adıma. Allahın izniyle olacak bu iş. Allah yar ve yardımcın olsun.

rahımde sıvı bırıkmesı az mıktarda kendı kendıne gıdecek bır sey mı? neden olabılır? Basarıyı etkıler mı?
Evet canim sıvı ilâçlarlarsa kurutmuş cok sukur kurudu etkilermiş bebeğin.oluşmasını rahmime bakilamiyordu enfeksiyondan ötürü.

801 TL istediği th1 th2 testi mi?

Kızlar kabızlık için önerileriniz nelerdir? Duphalac şurup içebiliyor mu hamileler?
Bana hastanedeysen vermişlerdi ama çok tavsiye edilmiyor. Bende zorunlu olarak 2 kere içmiştim. Demir ilacına başladıysan iki çeşit Demir ilacı var bi tanesi bende kabızlık yapıyor bi tanesi tam aksine bağırsakları çalıştırıyor. Kuru kayısı ya normal ye ya da hoşafını yap, kuru incir, kuru erik bunlar iyi geliyor. Bir de ıspanak bana çok iyi sanırım Demir içeriğinden dolayı o da bağırsakları iyi çalıştırıyor.

Canım iyi ki varsın. öğrendiğin herşeyi bizimle de paylaştığın için teşekkür ediyorum ben kendi adıma. Allahın izniyle olacak bu iş. Allah yar ve yardımcın olsun.
Kızlar bir birimize destek olalım
Onunçin burdayız
İnanın bizi gizli takip eden ve zor günler yaşayan çok arkadaş var
Ama nolursun hepiniz ses çıkarın yazın
Gizli takipten bir ses çıkmaz
Dün pragdakı arkadaşımında negativ sonucunu aldım
Onada çok üzüldüm
Onunda bir sürü donasyon denemesi oldu
İnşallah artık iyi haberler alırım herkesten

İşin rast gitsin

Insallah canim arkadaşında en yakın zamanda tekrar başlar ve pozitif olur allah yar ve yardımcısı olsun

rahımde sıvı bırıkmesı az mıktarda kendı kendıne gıdecek bır sey mı? neden olabılır? Basarıyı etkıler mı?
Evet etkinliği ben bunu yaşadım tedavi sonucu ikizlerim oldu bence size tavsiye tüplerinizi aldırın o.sivi embriyoyu etkinliği en iyi.cozum bu ışı rosie.atmayin

Kızlar merhabalar
ben bu gün bir dr gittim ve bana ozon tedavisi ile birlikte un,şeker,hayvansal gıda olmayan bir diyet önerdi.
OZON tedavisi hakkında bilgisi olan var mı ? denemeli miyim? Yardımlarınıza ihtiyacım var sevgiyle kalın.

[ İşinize karışmak istemem , illaki doktorunuz bir şeyleri bilip de söylemiştir ama prp olsun , ozon tedavisi olsun bana sadece kandırmaca gibi geliyor. Yeme içme konusuna katılırım çünkü şeker vücudumuzda gerçekten zararlı, beyaz un da öyle. Eşimde sperm dna hasarı çıkınca uzunca bir süre şekeri, unu kestik, eti sadece haşlamaysa yedik. mangaldan, ızgaradan uzak durduk. Doktor önerisiyle nohut yemeği yemekten dolayı bir süre nohut yiyemedim düşünün:) Daha sonra gittiğim tüp bebek uzmanım yemenin içmenin çok da büyük etkisinin olmadığını, sadece Genel vücut sağlığının üreme sistemi üzerinde de etkisi olduğu için sağlıklı beslenmenin gerekli olduğunu söyledi. Sigarayı kesinlikle bırakmasını, alkolden uzak durulmasını ve en önemlisi stresten uzak durmayı önerdi. Tabi bu süreçte en zor stresten uzak durmak, kesinlikle mümkün olmayan bir şey..

Insallah canim arkadaşında en yakın zamanda tekrar başlar ve pozitif olur allah yar ve yardımcısı olsun
@Zaza74 Aaaa ona cok uzuldum ben Prag icin olur gozuyle baktim hep !! Ya ne diyelim sasirdik artik? Rabbim onada guc versin insallah

Çok teşekkür ederim.Ben de biraz kuşku ile yaklaştım çünkü prp yi de denedik son çare aynen dediğiniz gibi kandırmacadan başka bir sey değil. Ama işte ne duysak acaba diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…