Kızlar kabızlık için önerileriniz nelerdir? Duphalac şurup içebiliyor mu hamileler?
Ilac yerine dogal gida tercih etmenizi oneririm mesela armut cok iyi geliyor, bebeklere bile armut puresi verirler kabiz olduklarinda. Bir de cok bilinir aslinda kuru kayisiyi sicak suda biraz bekletip yumusatip suyuyla birlikte yemek de ise yariyor. Alternatif olarak bir bilgi paylasmak isterim: Amerikadan aldigim( Maalesef avrupa ve turkiyede bulamadim ) dogal bir cay cok iyi geliyor. Licorice root tea. Yani meyan koku cayi. Turkiyede aktarlarda satiliyor meyan koku, cay formunda degil ama dogal formunda bulunabiliyor. Meyan kokunu cay gibi kaynatarak suyunu icebilirsiniz. Ulser gastrit gibi migde hastaliklarina ve kabizliga cok iyi geliyor. Ancak doktora danisarak icmekte fayda var hamilelikte cok masum gidalar bile sakincali olabiliyor. Doktora sormadan hicbir bitki cayini icmemek gerekiyor.

Merhaba bir şey soracağım
Aile hekimine gebelik kaydında her şeyi soruyorlar tüp bebek mı nerede yaptiniz diye sizler nasıl cevap verdiniz?
Buyuzden ben direk kendiligimden hamile kaldim dedim, kendi ozel hastanedeki doktorum her seyi biliyor fakat devletde kayt yapilan yere uzun sure tedsvi aldim bu yuzden ikiz dedim

Yani bende bilemedim işte ilaç yazdiriyorum o nedenle söylemek zorunda kaldım. İnşallah sıkıntı olmaz en kotu ifademi yanlış almışlar derim nasılsa imzam yok

tüp bebek tedavım sırasında transferden sonra kesinlikle bitki cayı yasak demişti doktor her türlüsüne ama bilemicem tabi ben icmedim yasakladıgı için hatta internette okumuştum maydonoz falan bıle yememiştim düşüğe neden oluyo diye okumuştum

Firdevs "zede" olmak istemezseniz gitmeyin.Bildiğim en ilgisiz, paragöz,umursamaz klinik.ben paramı kaptırdım dilerim sizi ağlarına düşürmezler.

Kızlar immünolojıdan çıktım şimdi
Tüm kan testlerim temiz çıktı
Kızlar benim derdim bulunamıyor
Homosisteinim bile normal
Adam senin immünolojı sıkıntın yok dedi
Ben napıyım
Temiz cikmasina sevindim sevindim de , e bu sorun nerden geliyor onu bulsunlar, sanirim en temizi genetige gitsin embrio lutfen birde onu dene ya ! Belki esinde sorun var bu cikar en azindan , bir daha transfer olmadan bence buna baksinlar, baskada birsey gelmiyor aklima, hersey temiz cikiyo , embrio sagliksizsa vucud atar tek onu sen bemden iyi biliyon zazam

Bence kalan embriyolarına ngs yaptırmalısın. Rahimden örnek alıp CD 56 testi ile ivig kullanmak yapılacakların olabilir.

QUOTE="Zaza74, post: 62805618, member
Ben napıyım
[/QUOTE]

Ben napıyım
Senin bir sorunun yok çünkü. Bana demişti 2 doktor bazı şeyleri tıp açıklayamıyor diye bende bu tip şeyler yaşadım herşey temizdi. Birde tv de prof diyordu okyanusun içinde tıp 2 damla diye. İstenmeyen tüm tahliller bendede temizdi canım. Bol dua et. İnşallah Rabbim kolaylık verir. Yol gösterir. Sende sorun olsa hiç tutmaz diye düşünüyorum.

Buradaki herkese dua ediyorum canım Zaza74 Allah her şeyin kolaylığını verir inşallah yaşanılan stres sıkıntı gözyaşı umut umutsuzluk ne güzel simav veriyoruz...
Artık her daraldigimda Felak nas Ayetel Kürsi Meryem suresi okuyup bunu atmaya calisiyorum. Kendime çok sevinemeyip herkesi düşünüyorum. Tip benim için çok büyük soru işareti. Hele infertilite ve kadından kaynaklı olan çalışmalar daha emekleme döneminde Allah yardımcımız olsun

Ben napıyım
Zazacım biliyorum eşin embriyo donasyonunu kabul etmiyor. En azından embriyolara pgt yaptirsaniz sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkar. Hem transferdeki şansın da artmış olur.

Zazacım biliyorum eşin embriyo donasyonunu kabul etmiyor. En azından embriyolara pgt yaptirsaniz sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkar. Hem transferdeki şansın da artmış olur.
Embriyolarım dondurulmuş artık kuzum
Genetik test için geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…