- 10 Şubat 2019
- 20
- 68
- 38
- 41
Ilac yerine dogal gida tercih etmenizi oneririm mesela armut cok iyi geliyor, bebeklere bile armut puresi verirler kabiz olduklarinda. Bir de cok bilinir aslinda kuru kayisiyi sicak suda biraz bekletip yumusatip suyuyla birlikte yemek de ise yariyor. Alternatif olarak bir bilgi paylasmak isterim: Amerikadan aldigim( Maalesef avrupa ve turkiyede bulamadim ) dogal bir cay cok iyi geliyor. Licorice root tea. Yani meyan koku cayi. Turkiyede aktarlarda satiliyor meyan koku, cay formunda degil ama dogal formunda bulunabiliyor. Meyan kokunu cay gibi kaynatarak suyunu icebilirsiniz. Ulser gastrit gibi migde hastaliklarina ve kabizliga cok iyi geliyor. Ancak doktora danisarak icmekte fayda var hamilelikte cok masum gidalar bile sakincali olabiliyor. Doktora sormadan hicbir bitki cayini icmemek gerekiyor.Kızlar kabızlık için önerileriniz nelerdir? Duphalac şurup içebiliyor mu hamileler?
Buyuzden ben direk kendiligimden hamile kaldim dedim, kendi ozel hastanedeki doktorum her seyi biliyor fakat devletde kayt yapilan yere uzun sure tedsvi aldim bu yuzden ikiz dedimMerhaba bir şey soracağım
Aile hekimine gebelik kaydında her şeyi soruyorlar tüp bebek mı nerede yaptiniz diye sizler nasıl cevap verdiniz?
tüp bebek tedavım sırasında transferden sonra kesinlikle bitki cayı yasak demişti doktor her türlüsüne ama bilemicem tabi ben icmedim yasakladıgı için hatta internette okumuştum maydonoz falan bıle yememiştim düşüğe neden oluyo diye okumuştumIlac yerine dogal gida tercih etmenizi oneririm mesela armut cok iyi geliyor, bebeklere bile armut puresi verirler kabiz olduklarinda. Bir de cok bilinir aslinda kuru kayisiyi sicak suda biraz bekletip yumusatip suyuyla birlikte yemek de ise yariyor. Alternatif olarak bir bilgi paylasmak isterim: Amerikadan aldigim( Maalesef avrupa ve turkiyede bulamadim ) dogal bir cay cok iyi geliyor. Licorice root tea. Yani meyan koku cayi. Turkiyede aktarlarda satiliyor meyan koku, cay formunda degil ama dogal formunda bulunabiliyor. Meyan kokunu cay gibi kaynatarak suyunu icebilirsiniz. Ulser gastrit gibi migde hastaliklarina ve kabizliga cok iyi geliyor. Ancak doktora danisarak icmekte fayda var hamilelikte cok masum gidalar bile sakincali olabiliyor. Doktora sormadan hicbir bitki cayini icmemek gerekiyor.
OlmazBende öyle yaptım en son tedavi olduğum şişli Memorial dedim ama içim rahat etmedi bir problem olmaz değil mi?
Bana hiç sormadılar ne doktor bMerhaba bir şey soracağım
Aile hekimine gebelik kaydında her şeyi soruyorlar tüp bebek mı nerede yaptiniz diye sizler nasıl cevap verdiniz?
Firdevs "zede" olmak istemezseniz gitmeyin.Bildiğim en ilgisiz, paragöz,umursamaz klinik.ben paramı kaptırdım dilerim sizi ağlarına düşürmezler.Bayanlar herkese merhaba..Daha önce 2 gebelik kaybım var..Biri 19 diğer 21.haftada..Genetik problemlerden dolayı bebeklerimi kaybediyorum..Kıbrısta donasyon düşünüyoruz..Araştırmalarım Sonucu 3 isim arasında kaldım.. HİT,Firdevs Hanım ve Zehra Şekerci..Yardımlarınızı ve Kıbrıs’ta ki doktorlar hakkında bilgi sahibiyseniz benimle paylaşmanızı rica ediyorum
Temiz cikmasina sevindim sevindim de , e bu sorun nerden geliyor onu bulsunlar, sanirim en temizi genetige gitsin embrio lutfen birde onu dene ya ! Belki esinde sorun var bu cikar en azindan , bir daha transfer olmadan bence buna baksinlar, baskada birsey gelmiyor aklima, hersey temiz cikiyo , embrio sagliksizsa vucud atar tek onu sen bemden iyi biliyon zazamKızlar immünolojıdan çıktım şimdi
Tüm kan testlerim temiz çıktı
Kızlar benim derdim bulunamıyor
Homosisteinim bile normal
Adam senin immünolojı sıkıntın yok dedi
Ben napıyım
Ah kuzum sperm sorun..bi ikna olsa da embriyo donasyuonu olsa..Kızlar immünolojıdan çıktım şimdi
Ben napıyım
Senin bir sorunun yok çünkü. Bana demişti 2 doktor bazı şeyleri tıp açıklayamıyor diye bende bu tip şeyler yaşadım herşey temizdi. Birde tv de prof diyordu okyanusun içinde tıp 2 damla diye. İstenmeyen tüm tahliller bendede temizdi canım. Bol dua et. İnşallah Rabbim kolaylık verir. Yol gösterir. Sende sorun olsa hiç tutmaz diye düşünüyorum.Kızlar immünolojıdan çıktım şimdi
Ben napıyım
Canım.sen nerede devam ediyorsun tedavine?Firdevs "zede" olmak istemezseniz gitmeyin.Bildiğim en ilgisiz, paragöz,umursamaz klinik.ben paramı kaptırdım dilerim sizi ağlarına düşürmezler.
Zazacım biliyorum eşin embriyo donasyonunu kabul etmiyor. En azından embriyolara pgt yaptirsaniz sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkar. Hem transferdeki şansın da artmış olur.Kızlar immünolojıdan çıktım şimdi
Ben napıyım
İstemiyor yapacak bir şey yokAh kuzum sperm sorun..bi ikna olsa da embriyo donasyuonu olsa..
Embriyolarım dondurulmuş artık kuzumZazacım biliyorum eşin embriyo donasyonunu kabul etmiyor. En azından embriyolara pgt yaptirsaniz sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkar. Hem transferdeki şansın da artmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?