Korkma canim Rabbim ayarlamistir herseyi , dedigin gibi genetik sonuca gore bakarsin. Eger genetik iyi ise kalan ikiyi kullan bence, ben 4!embrio aldim bu son gidisimde ve biri cok dusuk kaliteydi ve Embriolog ozellikle bu kez bir tane dusuk kalite koyucam dedi, bazen iyiler tutmuyo o tutuyo dedi, belki de benim oyle oldu bilinmez... seninde oyle olur belki de... gebetik sonucunu bildir canim, rabbim yuzunu guldursun sende anne ol insallah2 tane daha var.Ama en iyi olanları aldım zaten.Şahsen onları almayı düşünmüyorum.Yeniden başlamak istiyorum.Ama kıbrıs mı olur başka ülke mi henüz karar vermedim.Genetik sonuçlarına göre daha detaylı bir araştırma içine girmeyi düşünüyorum.Beni en çok korkutansa hiçbir şey çıkmaması.O zaman ne yaparım bilmiyorum açıkçası.Hepimizin hakkında hayırlısı.Çok sağol bu arada.Rabbim evlat bekleyen herkese sağ ve sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.Ben burda her güzel haberle mutlu oluyorum.Bizi en iyi yine biz anlıyoruz çünkü.
Gecmis olsun canimMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim.Güzel haberimi sizlerle paylaşıp bu yolda mücadele edenlere umut olmaya çalışacaktım ama nasip olmadı.9 haftalıkken kalbi durdu miniğimin.Kürtaj olmak zorunda kaldım daha yeni.Kendime gelmeye çalışıyorum.5 tüp bebek denedim.Bu ilk donasyondu.2.transferde tutmuştu.Daha öncede tüp bebek denemelerimden 6 haftalık bir düşüğüm oldu.Kürtajdan sonra genetiğe gönderdik.Sonuçları bekliyorum.Ona göre ben de bir takım testler yaptırmayı düşünüyorum.Aklımda pıhtılaşma ve cd56 testini yaptırmak var.Onun dışında önerebileceğiniz testler var mı acaba?Bu arada Zaza başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma bu yolda kolaylıklar diliyorum.Allah zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Çok teşekkür ederimGecmis olsun canim
British kuralına göre ikiden fazla koymıyorlarZazacım 4ünü birden koydursan mı acaba? Bak ben 3 tane transfer ettirdim ilk test günü 730 çıktı değerim kesin çoğul gebelik diye düşündüm ama tek kese göründü. Muhtemelen ilk başta 2 tane tutundu sonra sadece sağlıklı olan kaldı.
İnan kendi acım gibi hiss etim çektikleriniMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim.Güzel haberimi sizlerle paylaşıp bu yolda mücadele edenlere umut olmaya çalışacaktım ama nasip olmadı.9 haftalıkken kalbi durdu miniğimin.Kürtaj olmak zorunda kaldım daha yeni.Kendime gelmeye çalışıyorum.5 tüp bebek denedim.Bu ilk donasyondu.2.transferde tutmuştu.Daha öncede tüp bebek denemelerimden 6 haftalık bir düşüğüm oldu.Kürtajdan sonra genetiğe gönderdik.Sonuçları bekliyorum.Ona göre ben de bir takım testler yaptırmayı düşünüyorum.Aklımda pıhtılaşma ve cd56 testini yaptırmak var.Onun dışında önerebileceğiniz testler var mı acaba?Bu arada Zaza başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma bu yolda kolaylıklar diliyorum.Allah zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Abla ben bu sefer için söyledim hasan doktora olur istersen koyarız dedi 3 taneBritish kuralına göre ikiden fazla koymıyorlar
Senin de onca sıkıntından sonra hayır demezler sanmıyorumAbla ben bu sefer için söyledim hasan doktora olur istersen koyarız dedi 3 tane
Seb britiştemi gebe kaldın?Abla ben bu sefer için söyledim hasan doktora olur istersen koyarız dedi 3 tane
Ben ikizlerimi dünyaya getirdim.Haftaya 1 yaşına basıyor oğlum ve kızım.Rabbim herkese nasip etsin.Gynolife murat önal da tedavi oldum.Canım.sen nerede devam ediyorsun tedavine?
Canim tebrik ederim daha nice nice uzun yillar saglikla hep beraber insallahBen ikizlerimi dünyaya getirdim.Haftaya 1 yaşına basıyor oğlum ve kızım.Rabbim herkese nasip etsin.Gynolife murat önal da tedavi oldum.
Evet benim 4 donasyon da orada oldu 1inde gebelik oldu o da devam etmedi zatenSeb britiştemi gebe kaldın?
Canım çok çok geçmiş olsun..cd56 yaptırdım ben değer sınırda çıktı.son transferden önce gebelik aşısı denen aşı yapıldı ismi leocostim..transferden beş gün önce tek doz Rahime yapıldı..belki o işe yaramıştır mutlaka sorun merkezinize..bir de eşinize spermfish testi yaptırın mutlaka..aklıma başka şey gelirse yazarım yine..bundan sonraki transferde bebeğinize kavuşmanızı diliyorum tüm kalbimleMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim.Güzel haberimi sizlerle paylaşıp bu yolda mücadele edenlere umut olmaya çalışacaktım ama nasip olmadı.9 haftalıkken kalbi durdu miniğimin.Kürtaj olmak zorunda kaldım daha yeni.Kendime gelmeye çalışıyorum.5 tüp bebek denedim.Bu ilk donasyondu.2.transferde tutmuştu.Daha öncede tüp bebek denemelerimden 6 haftalık bir düşüğüm oldu.Kürtajdan sonra genetiğe gönderdik.Sonuçları bekliyorum.Ona göre ben de bir takım testler yaptırmayı düşünüyorum.Aklımda pıhtılaşma ve cd56 testini yaptırmak var.Onun dışında önerebileceğiniz testler var mı acaba?Bu arada Zaza başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma bu yolda kolaylıklar diliyorum.Allah zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim.Söylediklerin çok kıymetli benim için mutlaka araştıracağım.Rabbim en kısa sürede dileyen herkesi kavuştursun minik mucizesineCanım çok çok geçmiş olsun..cd56 yaptırdım ben değer sınırda çıktı.son transferden önce gebelik aşısı denen aşı yapıldı ismi leocostim..transferden beş gün önce tek doz Rahime yapıldı..belki o işe yaramıştır mutlaka sorun merkezinize..bir de eşinize spermfish testi yaptırın mutlaka..aklıma başka şey gelirse yazarım yine..bundan sonraki transferde bebeğinize kavuşmanızı diliyorum tüm kalbimle
Canım çok teşekkür ederim. Amin .inşallah sende sağsağlim vakti geldiğinde kuzunu kucağına alırsınCanim tebrik ederim daha nice nice uzun yillar saglikla hep beraber insallah
Sagol canim amin, insallahCanım çok teşekkür ederim. Amin .inşallah sende sağsağlim vakti geldiğinde kuzunu kucağına alırsın
Cinsiyeti belli oldu mu ?
Eli ayağı.aklı düzgün olsun.ve gönlünden hangi cinsiyet geçiyorsa o olsun : )Sagol canim amin, insallah
cinsiyet henuz belli degil canim ,onumuzdeki Pazartesi ultrasona giricem belki belli olur
Yazarim buraya
Neden etmedi?Evet benim 4 donasyon da orada oldu 1inde gebelik oldu o da devam etmedi zaten
İki kese vardı gelişmedi ikisi de. Doktor da ilaç verdi, düşürdüm.Neden etmedi?
Düşükmü?
Sen kendi yumurtanla denedin değilmi?
Bu ay bende sperm donasyonu yaptırıcam ve british te olacak ama kim britishi soyluyosa tutmama oldu diyo acıkcası endişelenmeye başladımİki kese vardı gelişmedi ikisi de. Doktor da ilaç verdi, düşürdüm.
Kendi yumurtamdı evet, sperm donasyonu. Ben de sorun arayanlardanım niye tutmuyor niye olmuyor anlamıyorum
Ben 26 yasinda ilk transferim negwtiv olmustu doktor sok olmustu 4 tane en iyi kalite fakat 3 gun, ikinci transfer asi yapildi, transferden bi gun once, hem kola hem rahme, benim ve esimin kani alindi 3saat sonra beyaz bi sivi enjekte edildi koluma rahimeyse transfer gibiydi, ben de cok oneriyorum gebelik asisiniCanım çok çok geçmiş olsun..cd56 yaptırdım ben değer sınırda çıktı.son transferden önce gebelik aşısı denen aşı yapıldı ismi leocostim..transferden beş gün önce tek doz Rahime yapıldı..belki o işe yaramıştır mutlaka sorun merkezinize..bir de eşinize spermfish testi yaptırın mutlaka..aklıma başka şey gelirse yazarım yine..bundan sonraki transferde bebeğinize kavuşmanızı diliyorum tüm kalbimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?