Nee üçüz müü benim de ikinci artış 2500 den fazlaydı.iki embriyo konulunca üçüz olur mu ki

Evet ya bide ben ozelde calisiyorum bi gun gitmesem 150tl gibi para gitdi maastan sanki milyon kazaniyoruz gibi bide fazladan para aliyorlar, iki hafta falan kaldim utanmasalar bu ay maas yok diycekler
Dogru diyon canim hep ayni hep

Canım benim ikiye katlamış 1095 belki de birdir

Canım ayakta çok durunca bendede oluyordu aşağı çekilir gibi kasılma o rahim kasılıyormuş yani ben genelde öle olunca yatıyordum ayaklarımın arasına yastık koyup soluma. Magnezyum sitrat içiyordu m Dr ağrı olunca rahatlatır iç demişti. Birde en çok kasılma olan dönem 4. Ay dı bende 5. Ay rahat 6.ay nefeste baskı burun tıkanması oldu 7. Ayda ödem 8-9 derken bir bakmışım zaman dolmuş haydi doğuma. Hafta hafta gebelik diye google dan takip ediyordum. Her yazılan bilgi aynı çıktı bende bu hafta şu olacak yazıyordu tıpatıp bende oldu. Ayaklarımı hafif Yüksek yatmakta rahatlatıyor du. Endişe ettiğini doktoruna söyle hemen temkinli olmak iyidir. Ağrı kasılma batma sızı gebelik boyunca oluyor hep yürek ağızda oluyor. Bebeğin ve rahmin büyüdüğünü normal olduğunu bildiğimiz halde.

Son düzenleme:
Benim de bazen özel bölgemin içine ağrı geliyor ama süreki olan bir ağrı değil ara sıra oluyor gidiyor.neden oluyor ki acaba? Progesteron artışından mı kaynaklanıyor ?
Canım bende 4. Ayda öyle bir oluyordu ki sanki bıçak batıyo ani bir sızı ama afedersin söylemek tuhaf dıştan el ile bastırıp acıyı dindirmek istiyordum anlık olup geçiyordu kanama filan olmadı rahim yukarı esniyormuş doktora sormuştum normal korkma dedi 2 günde bir olunca da 2 3. Kez oluyordu yürüyüşe çıktığımda oldu birgün ayyy sokakta kal geldi. Bekledim geçsin.

Ben
Ben kan tahlili verdim kanda pozitif çıktı çölyak. Sordum çölyak hastası var mı diye ama cevap veren olmadı. Araştırdığım kadarıyla çölyak da düşüklere neden oluyor ve bazen çölyak hiç belirti de vermiyormuş. Benim şüpheye düşmenin tek nedeni kardeşimde çıkması. İki gün önce endoskopi yapıldı, en kesin sonuç onda çıkıyor. Haftaya biyopsi sonucunu öğrenirim. Zaza abla ailende çölyak hastası var mı

Yok kuzum
Ailede öyle hastlığı olan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…