inşallah bu sefer tutunur bebişiniz
Bende b
inşallah en kısa zamanda hemile kalırsınız Anlayamıyrm embriyo kaliteli rahim iyi bi hastalık yok neden tutmuyo

Umarım bu sefer çok güzel olur senin için de isteyen diğer arkadaşlar için de. Bazen hayvanlar yavrusunu severken bile içimiz cız ediyor, çok hakediyoruz ya. Lütfen Allahım

Amin İnşallah hepimizin olur

inşallah bu sefer tutunur bebişiniz

Bende b

inşallah en kısa zamanda hemile kalırsınız Anlayamıyrm embriyo kaliteli rahim iyi bi hastalık yok neden tutmuyo

Nasip başka bir şey söylenemiyor ne yazık ki

Korkma canım
İmmünoloğun söylediklerini söylüyorum,sağlıklısınız,sorununuz yok,ama inanın en ağur immün yetmezliği yaşayan hastalarım bile zor hamilelik geçirselerde serumla,ivigle,hamilelikleri tamam canım

Canımsın yaaa tamara keşke bana özelden yazsaydın
Histeroskopi yaptırmadan seni transfere göndermezdim
Ama unutma arkadaşım avrupanın en lüks kliniğinde denedi ilki kimyasal,ikinci dondurulmuşlardan sağlıklı bir gebelik aldı
İnşallah seninde ve isteyen herkesin evladımız olucak

Hangi klinik öğrenebilir miyim zaza74

Canim tamaracim çok zor şeyler atlatmıştın canim ınsallah bu sefer yüzün gülecek arkadaşım rabbim seninde yüzünü güldürsün insallahhhh

İnşallah canım hepimizin olsun, hep birlikte sevinelim zazacım.ben de bu sefer çok umutluyum

Son düzenleme:
Kızlar ya ben hastalığı atlatamadım. 500 mg bi antibiyotiğe başladım şimdi biz dışardan estrofem alıyoruz östrojen seviyesini düşürmesin bu antibiyotik?? İlaç artırımı gerekir ki?? Kullanan var mı antibiyotik? Crp yüksek çıktı iyileşemeyince mecbur başladık ilerlerse daha kötüymüş.

Gecmis olsun canim ya korkma bende de idrar yolu enfeksiyon oldu bende kullandim mecburen. Sen kese gormeye gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…