Çok sevindim zazacım şükürler olsun. bende hep aynı şei düşünüyorum. bazı kadınlar çok şanslı istedikleri zaman anne olabiliyorlar. Amin, İnşallah bizde de nasip olur.
Evet canım
Buda bizim sınavımız
Rabbim sınavımızı hafifletsin
Evlatlarımızı versin

Aynen katılıyorum zazacim dediklerine

Arkadaşlar benim embriyomun genetik sonucumda x kromozuna ait monozomi tespit edilmiş.Bundan düşmüş olabileceği söylendi.Bu durumda sperm ya da yumurta kaynaklı bir problem var denilebilir mi?Anlayan var mı bu sonuçlardan?Varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Doktorun nereyi tavsiye etti

Benim eşimde varikıselden amelyat oldu 3 sene önce. Hayır tekrar gıtmenıze gerek yok Aynı gun oluyor yeter ki 3 5 günlük cinsel perhiz olsun

Homosistein tahlili çok önemli 6-7 civarında olması gerekiyor sonuçu. Yüksekolduğunda düşüklere sebep oluyor maalesef. Metofolin kullanmanız gerekiyor, folik asit yerine.
ben yıllardır tüp bebek tedavisi oluyorum ilk defa bir doktor geçen sene yaptı 17lerde çıktı daha öncede kendiliğimden bri ikiz gebeliğim olmuştu kalp atışları duyulmadığı için aldırdık.bu doktorum kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey demedi ama düşükten sonra üniversitesi hastahanesinde 12 değerden ikisi yüksek çıkmıştı pıhtılaşmada demekki bendede var ve ben bunu daha önce tüp bebek doktoruma söylediğim halde transfer öncesi bununla ilgili herhangi bir ilaç kullanılmadı şimdi donasyon yaptırmayı düşünüyorum öncesinde kullanmam gerekn bir ilaç var mı?

İnanki dünyanın en kaliteli yumurtasından ve spermindende genetik terslik çıka bilir
İyiki yazdın
İnşallah benim düşüklerde buna bağlı

Tüp Bebek tedavisi öncesinde aslında bana göre en önemli testlerden bir tanesi kan pıhtılaşma testi. Ve eğer varsa zaten sadece Jinekoloğa gitmeyin iyi bir Hematoloji uzmanı bulun ona da gidin.

Tüp Bebek tedavisi öncesinde aslında bana göre en önemli testlerden bir tanesi kan pıhtılaşma testi. Ve eğer varsa zaten sadece Jinekoloğa gitmeyin iyi bir Hematoloji uzmanı bulun ona da gidin.
Dün tüp bebek doktorum kan sulandırıcı iğnelerin tutunmayı artırdığını söyledi

İnanki dünyanın en kaliteli yumurtasından ve spermindende genetik terslik çıka bilir
İyiki yazdın
İnşallah benim düşüklerde buna bağlı
Haklısın ama bence işi şansa bırakmamak lazım donasyonda olsa genetiğe göndermek lazım ben öyle yapmayı düşünüyorum bundan sonra

Mrb. Hoşbuldum çok sağolun
Dediğiniz sayfalardan okumaya başlayacağım.
Dr güvenim sonsuz çünkü çok iyi bir kişiliğe sahip kendisi.
Yine de dediğiniz gibi araştırmami tabi ki yapmaya başladım.
Fsh yüksekken tedirgin oluyorum
Donasyonla başarı olani nasıl olur diye düşünmeye başladım simdiden

Rahmin iyiyse,sperm kaliteliyse,şansın yüksrkse %70

Benim eşimde varikıselden amelyat oldu 3 sene önce. Hayır tekrar gıtmenıze gerek yok Aynı gun oluyor yeter ki 3 5 günlük cinsel perhiz olsun

evet izin alp gitmşken bari testide yapsınlar diye düşündüm tam aradgm kişisiniz o zman şuan değerleri nasl bebek var mı :)

evet izin alp gitmşken bari testide yapsınlar diye düşündüm tam aradgm kişisiniz o zman şuan değerleri nasl bebek var mı :)
Kaan aydos tu eşimin doktoru bize dediği herşey guzel olcak sperm sayısı 6.5 milyon ama hiç bişey guzel olmadı.. 3 sene boyunca her hafta 3 kere iğne vurdu kendine proxeed kullandı nohutlar yendi pekmezler içildi bizde sonuç degişmedi. Tüp bebek yaptık transferımız oldu fakat tutmadı. 3 sene boyunca yaşadığımız psikolojiyi anlatmıyorum zaten bu süreç bizi cok yıprattı. Ama artık bi caremiz var sperm donasyonu denicez inşallah öyle kavusucaz bebegimize İnşallah sizin degerleriniz iyi olur

Ben doktora gttığımde istanbulda bana gynolife önerdi bi doktor. Coğu türkiye deki doktorlar gynolife ile anlaşmış galiba daha sonra belli bi ücret alıyolarmış

Bende dün araştırma yapıp gynolife ile görüştüm.
Donasyon yumurta için 5000 € dediler.
Konaklama 850 €
Uçak bileti gidis geliş ve konaklama yeri ile klinik arası taksi 850 € dediler

kendi fikrimi söylemek istiyorum. Yaş 35 sonrası kadınların , yumurta kalitesi baya düşüyor.Elbette hamilelik şans vardır ama yumurtalar bir ay iyiyse öbür ay kötü çıkabiliyor.Rus ruleti gibi denk gelme meselesi.Her ay tedavi yapmaya ne can dayanır , ne maddiyat. En temizi embriyo donasyonu sanki. Burda da kimi eş istemiyor.Mesela benim eşim gibi. Halbu ki eşim kabul etse, yıpranmadan mutlu osak. Nasip kısmet artık. Allah yolumuzu açık etsin inşallah::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…