Arkadaşlar ben de uzun zamandır yazmıyorum. Ukrayna da denedim ve şuan hamileyim daha kalbi duymadım, bekliyorum. Ama daha önce britishte iki olumsuz donasyonum var. Gerçi bir tanesi donmuş embriyo transferiydi. Bence kıbrıs tek seçenekmiş gibi düşünmeyin. Alternatifleri araştırın dil yok diye düşünmeyin. İletişim kurarken Google çeviri kullandım. Çat pat da İngilizcem var. Zaten Ukrayna’da sizin adınıza her şeyi klinik ayarlıyor ve tercümanınız oluyor. Ben kıbrısta fresh yumurta kullandıklarını düşünmüyorum. Tamamen kendi fikrim...Çünkü aynı spermle kıbrısta 3 embriyo oldu ve hiçbiri AA olmadı. 2 tane 4AB dendi hiç tutmadı bile Bi tane de 4 bb kondu kimyasal oldu. Ukrayna’da 5 embriyo oldu ve 4 tanesi AA birinci kaliteydi. Bunun yanında iki deneme için ödediğim ücret kıbrısta donmuş embriyo ve tedavi masrafıyla eş değerdi. Artı konaklama, taksi ve bütün ilaçları klinik temin etti. Yani daha ucuza maloldu. Bi de donörü kendiniz resmine bakarak seçiyorsunuz. Bana göre bunlar avantaj...Düşünün ve araştırın... Rabbim bu yolda uğraşan herkese nasip etsin. Bana da kalbini duyup sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

evet yonlendırenlere 1000 euro verıyorlarmıs. Bana burada ki hekım soyledı. Etık mı bılemem ama netıce de boyle bır sey varmıs. Lakın bu durum sadece Gynolife ıcın gecerlı degıl. Benım sımdıkı dr um mesela dunya ıvf dedı bır dıgerı euro ıvf dedı... Cesıt cesıt ama ben mesela ınatla dogus a gıttım . Sımdı bakınıyorum. Zaten euro bazlı ve asırı pahalı. Allah guc kuvvet sabır versın hem manevı hem maddı anlamda. Hesap yaptım 3 senedır harcadıgımız para ıle son model araba ya da ortalama bır yerde dukkan alabılıyormusuz... TR de kı ıslemler + Kıbrıs a gecıs oradakıler , buradakı takıpler, labler, fılmler, hsgler, ılaclar vs. Sonucta sıfır olunca ınsan cok uzuluyor. En onemlısı kadın olarak yedıgımız hormonlar. Insanlıktan cıktım resmen. Saclarım dokuluyor, acayıp kılo aldım, sınırlılıgım haf safhada... Allah’a dua edıyorum ıcımdekı umıt dolu yasam sevgısını oldurmesın dıye.

bana klınık ısmı ve ıletısım bumarası verebılır mısınız?

bana klınık ısmı ve ıletısım bumarası verebılır mısınız?
Onlar iletişim olarak email kullanıyorlar. Ben biotexcom da tedavi gördüm. Ama birçok alternatifte var. Hepsini araştırın bence. Ben kendi aşıma klinikten memnundum. Email adreslerini atayım size özelden.

canı gönülden tebrik ederim hayırlısı ile kucagına almayı rabbim nasip etsin bizde ukraynada karar kıldık umarım benımde bu sefer yuzum güler tekrar tebrikler cnm

canı gönülden tebrik ederim hayırlısı ile kucagına almayı rabbim nasip etsin bizde ukraynada karar kıldık umarım benımde bu sefer yuzum güler tekrar tebrikler cnm
Teşekkür ederim arkadaşım Rabbim bana kucağıma almayı sizin de hamilelik haberlerinizi ve devamını nasip etsin

İşte her şeyden para kazanmak peşindeler
En nefret etiğim tipler
Ee zaten kazancın oluyor tedaviden,artı genetik testendemi kazanç güdüyorsunuz
Allahım bu yolda olan tüm kardeşlerime yardım etsin

Para kazanmak peşindeler anam
Kanımızı sormak peşinde

Gynolife ta başarı oranı yükseldikçe euroda yukseliyor
Canım senin başına ne oyunlar açtığını açık yaz burda belki burunları ovulur
Ben hep diyorum ve diyecem,ben o merkezin başarısını yüksek tutarım titiz davranarak zor vakayı anne etsin.yoksa sorunu olmayan kolay hastalar merdiven altı bir yerdede deneseler anne olma şansı yüksek
Gynolifede çok arkadaşlarımız içinde yeşiladamda ilk denemede yandı.paraları çöpe gitti
Araştırmadan direk tedaviye alındılar ve sonuç hüsran
Lütfen yeni katılan ve gizli takip eden arkadaşlar iyice araştırın.gynolyfede karar verdiyseniz üçgünlük embriyo transferine katiyyen razı olmayın
İşinizi başta çözün
Doktor istemese sizden detaylı histeroskopi,hsg,ultrason,sperm analizi,kendiniz bunları yaptırın.
Gözünüzü dört açın
Bu paralar gökten zembille dökülmüyor
Heleki bu zamanda euro baş alıp artıyor
Birde unutmayın bu sayfada her merkezin ajanları oturup dört gözle burayı takip ediyor
Beyenmediyiniz her şeyi yazın kendilerine çeki düzen versinler
Bazen yalancı üyelerde var merkeze müşteri toplamak için yalandan yazıyorlar hamile kaldım,memnun kaldım
Allahım inşallah her şeyi görüyor
Bizim çektiğimizin 10 katını yaşatsı onlara
Lütfen dikkatli olun kardeşlerim

Ayyy çok şükür
Adına çok sevindim canım
İnşallah rabbim kucağına almanı nasip etsin
Bende son dondurulmuşlarımı deneyip,olmasa artık oraya gidicem
Ama inşallah olur

Offf canım arkadaşım aynı durumdayız
Allahım bir az şanslı etsin bizleri
Ben ondanda korkuyorum,bu baht ki bende var,dünyanın o başınada gitsem anne olamam
Rabbim bize şans versin bu konuda

Canımmmm ne demek :) ne kadar tatlısın..çok güzel benciller olacak sağ Salim bir an önce kucağına al inşallah darısı diğer güzel kadınların başına..tüm hamileliğin boyunca burdayım ne istersen sor..aklım erdiğince gücüm yettiğince seve seve cevaplarım :)

Size mesaj atamıyorum.https://biotexcom.com/ sayfaları. Orda emailleri de var. Ama diyorum Ukrayna’da da birçok alternatif var hepsine Bi göz gezdirin.
biz mesela ukrayna kiev de nadiya klinikle anlaştık şimdiye kadar 2 kez gidip geldık şimdi 3 aylık tedavi verdi ondan sonra sanırım bizde tranfere gidicez oradaki diğer klinikleride gezdim ama kalbim nadiya dedi umarım bu kez kavuşurum bebegime

Ben doktora gttığımde istanbulda bana gynolife önerdi bi doktor. Coğu türkiye deki doktorlar gynolife ile anlaşmış galiba daha sonra belli bi ücret alıyolarmış
Evet istanbulda bir cok doktorun Kibris la anlasmasi var. Başımda geçen bir olayısa anlatayım. Istanbul da bir Tüp Bebek merkezinde randevum var. Daha önce donasyon da yaptigimi söyleyince direk donasyon konusmaya başladık. O günde tesadüf Kıbrıs’ta bır merkezin koordinatörü orda, doktor onunla tanıştırdı bizi. Kıbrıs taki Merkezin ismini hatırlamıyorum ama görüştüğüm kişinin ismi Kemal di. Görüşme sonunda günübirlik kıbrısa gidip orda görüşüp dönmek istedik. Kemal denen kişi ben organizasyonu yaparım dedi. Yarım saat sonra geldi ve bize 600€ hesap çıkardı. Sadece uçak bileti ve havalimanında karşılama. Biz tepki gösterip ordan ayrıldık. Birkaç gün sonra bir msj kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş. Bizimle bir alakası yok acente üzerinden yapıyoruz biz bunları vs. Yani diyeceğim kendiniz araştırın aklınız gönlünüz nereye yatıyorsa oraya karar verin. Genelleme yapmak istemiyorum ama birçok doktorunda anlaşması var ve oradan kazancı var.

Aynen sana katılıyorum ben fazlası var eksiği yok maalesef hicbir test gerek yok dediler inanmayın sorun soruşturun sizden usg başka teste gerek yok diyen yeri 2 kere düşünün her testi yaptırmak lazımmış maalesef bunu kimse size söylemiyor benim gözüm bu sayfada açıldı evet maalesef paralarımız çöp oluyor oysa hepimiz o paraları biriktirmek için nasıl zorluklar yaşıyoruz krediler çekiyoruz sorularınıza yanıt alamadığınız zaman çekişin çoğu çektirmeden anlıyor çok üzgünüm evet çok kızgınlığın oldu kırgınlığım oldu yuzlerinede haykırdım kızgınlığını attım kendi istediğinizi yaptırın onlar size uymak zorundalar inanın bak kazanan sizler olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…